Republikaneren Thomas Massie filmet Demokrater i Representantenes hus som viftet med ukrainske flagg da pakken på 61 milliarder dollar ble vedtatt lørdag. Det likte Demokratene dårlig. Velgerne synes ikke noe om at det går 300 millioner dollar til sikring av Ukrainas grenser, men null til sikring av den amerikanske. Massie ble møtt med krav om å slette videoen.

Capitol Hill-politiet forlangte sletting og ga ham en bot på 500 $. Men det forsto Speaker Mike Johnson ble for drøyt. Først et vedtak som et flertall av velgerne er mot, deretter et forbud mot å vise Demokrater som feirer med et annet lands flagg, kunne slå dobbelt tilbake. Boten og kravet om sletting ble droppet.

Tweeten er sett 5,5 million ganger.

Det er kombinasjonen av åpne grenser i USA og støtte til forsvar av Ukrainas som får velgerne til å føle at Biden-regimet provoserer dem.

Lovløsheten er voksende, amerikanske arbeidere sparkes og illegale får jobbene til lavere lønn.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.