FBI opplyser plutselig at de sitter på Seth Richs computer. Rich kan være den som lekket e-postene fra Demokratenes hovedkvarter  til Wikileaks under valgkampen i 2016. Han ble drept utenfor inngangsdøren sin i Washington i juli 2016, to uker før Wikileaks la ut e-postene. FBI har benektet at de visste noe om Rich. Nå sier en statsadvokat noe helt annet.

The Federal Bureau of Investigation (FBI) has files from the laptop computer belonging to Seth Rich, a Democratic National Committee (DNC) employee who was killed in 2016, according to a new email.

The bureau also has tens of thousands of documents mentioning Rich.

Opplysningene kommer frem som følge av et søksmål som Brian Huddleston anla i april. Freedom of Information Act er et verktøy som tvinger statlige instisjoner til å gi fra seg materiale. Opprinnelig sa FBI at de ikke visste noe om Rich.

The new email bolsters a key charge in Huddleston’s filing: that David Hardy, the FBI’s records chief, was wrong when he said in two affidavits that the FBI searched for records pertaining to Rich but could not find any.

Mistilliten til FBI i alt som har med Clinton å gjøre er stor i USA. FBI lyver, dekker over og tar seg til rette.

Lekkasjen av e-poster er helt sentral for å forstå hva som skjedde. Demokratene lot aldri FBI se serverne og etterforske dem. I stedet kalte de inn et privat selskap, Crowdstrike. De sa russerne hadde vært på ferde, men la aldri frem noe bevis. Siden Demokratene senere plantet historien om Trump og russerne, er det viktig å avklare om det kan ha vært Seth Rich som ga Wikileaks e-postene.

At FBI plutselig endrer forklaring, gjør at deres troverdighet er lav.

The first sign that the testimony was erroneous came earlier this year when the nonprofit watchdog Judicial Watch received emails exchanged between FBI agent Peter Strzok and Department of Justice lawyer Lisa Page. The production included several emails mentioning Rich.

Another sign came in March, when former Assistant U.S. Attorney Deborah Sines was deposed in a separate case, Ed Butowsky v. David Folkenflik et. al.

Sines testified that the FBI conducted an investigation into possible hacking attempts on Seth Rich’s electronic accounts following his murder. She said FBI agents examined Rich’s laptop as part of the probe and that a search should uncover emails between her and FBI personnel. She also said she met with a prosecutor and an FBI agent assigned to special counsel Robert Mueller’s team.

 

Hvorfor denne holdningsendring hos FBI? spør folk seg, og mener det er fordi Biden er på vei inn, og da vet FBI at de aldri vil bli stilt til ansvar. De kan godt gi ut informasjon.

Drapet på Rich kan ha hatt mye å si for at Julian Assange svingte over til i virkeligheten å støtte Trump i valgkampen.

Rich was killed less than two weeks before WikiLeaks “released a collection of thousands of internal emails and documents taken from the DNC servers,” according to a court filing. One month after Rich’s murder, Assange referenced the DNC staffer in an interview with a Dutch television reporter when discussing the dangers faced by WikiLeaks sources. On Aug. 9, 2016, WikiLeaks offered $20,000 for information about Rich’s murder. The website increased the reward to $130,000 in January 2017.

Advokaten til Huddlestone, Clevenger, tror FBI-ledelsen føler seg på trygg grunn i og med at Biden trolig kommer inn.

“With the purported election of Joe Biden, the FBI brass probably think they are in the clear, and nothing will ever happen to them, so they no longer have any reason to hide what they did.”

FBI Has Files From Laptop of Slain DNC Staffer Seth Rich 

 

 

Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!

Kjøp Halvor Foslis bok her!

Kjøp julegaver fra Document Forlags utsøkte utvalg her!
Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.