Nytt

Debbie Wasserman Schultz, Kongressrepresentant fra Florida, og tidligere leder av DNC, hyret Awan-brødrene som viste seg å være utro tjenere. De hadde anledning til å tappe det demokratiske partiet. Gjorde de det?

Sentralledelsen til det demokratiske partiet, DNC, ble ikke hacket av russere. Lekkasjen var en inside-job, det var noen innenfor som lekket e-postene.

Det har en gruppe tidligere sikkerhetsfolk og krimteknikere avdekket etter å ha studert materialet, skriver The Nation.

According to a new report at The Nation, forensic experts and former national security advisers have quietly gathered over the last several months to examine the breach and they have determined the DNC email hack heard ‘round the world was conducted from within the DNC.

The report says that «forensic investigators, intelligence analysts, system designers, program architects, and computer scientists of long experience and strongly credentialed are now producing evidence disproving the official version of key events last year. Their work is intricate and continues at a kinetic pace as we speak.»

The group found that «there was no hack of the Democratic National Committee’s system on July 5 last year—not by the Russians, not by anyone else.»

The report continues, «Hard science now demonstrates it was a leak—a download executed locally with a memory key or a similarly portable data-storage device. In short, it was an inside job by someone with access to the DNC’s system.»

So, who leaked the emails?

Du har Seth Rich, den ansatte som på mystisk vis ble skutt og drept utenfor sitt hjem, uten at verdisaker forsvant. Du har de nå beryktede Awan brothers, en pakistansk familie som fikk jobben som IT-konsulenter for demokratene i Kongressen, og som det viste seg ikke var til å stole på. De fikk inndratt sikkerhetsklareringen, men Debbie Wasserman Schultz fortsatte å beskytte dem. De hadde tilgang til de store mainframe-computerne i Kongressen og de personlige kontoene til mange representanter. Den ene broren ble arrestert av FBI på flyplassen da han skulle til å flykte til Pakistan.

Dette er noen eksempler på at demokratene ikke bare har et lemfeldige i sitt forhold til sikkerhet og hemmeligheter, men aktivt forsøker å obstruere når sikkerhetstrusler blir identifisert.

Awan-brødrene hadde tilgang, og kan ha brukt den.

Hvis lekkasjen fra DNC var en inside job, er det mange som får mye de må tilbakekalle.

Washinton Examiner

Den tysk-finske dataentrepenøren Kim Dotcom sier at han kjente dataanalytikeren og programmøren Seth Rich før han døde, ettersom Rich hadde tatt kontakt med ham over nettet under pseudonymet «Panda», for å diskutere hvordan å lekke informasjon fra DNC m.m. Dotcom har uttalt at han ønsker å stille som vitne i en eventuell sak. (Breitbart)