Gårdeier og eiendomsfyrste Christian Ringnes (69) inviterte nok en gang de rikeste i landet til 17. mai-fest på ærverdige Grand Hotel i Oslo.

Alt fra gründere til næringslivsledere, influensere, journalister, artister, arvinger og Sveits-utflyttere hadde tatt turen, skriver Dagens Næringsliv.

Dagligvaremilliardær Stein Erik Hagen (66) var der sammen med hele familien, inkludert forloveden Bendik Skinningsrud (27).

– Min datter Caroline med ektemann og fire barn kom helt fra Sveits for å feire dagen. Min yngste sønn Nicolai og hans mor Caroline var der. Mine tre eldste barns mor Nina Paulsen var der med sin ektemann. Ellers var det gode venner og nære medarbeidere. Stort sett de samme hvert år, sa Hagen.

Hagen fortalte at han har samlet familie og venner på rom 260 i anslagsvis 40 år. Derfra har de alltid fulgt Gardens drilltropp og deretter barnetoget.

Også Alexandra Haudemann-Andersen (33), som nylig flyttet til Sveits, og er datter av den tidligere Resett-eieren Jan Haudemann-Andersens (65), var der.

Jan Petter Sissener om Støre: – Ekstremt svak leder

Før flyttingen ble mesteparten av farens milliardformue overført til henne.

Jan Petter Sissener (68), en av Norges mest frittalende finansmenn, må nærmest regnes som fast inventar på slike arrangementer.

Han bryr seg ikke om hverken å møte folk fra Sveits eller å flytte dit.

– Jeg møter folk fra Sveits stadig, jeg er jo sveitser. Jeg har en stor sveitsisk familie, sier Sissener, hvis fulle navn er Jan Petter Wilhelm Courvoisier Sissener.

Han vil ikke høre snakk om at det er adelen som er samlet på Grand, og synes 17. mai er en flott dag.

– Jeg mener å tilhøre «vanlige folk», i hvert fall etter min definisjon. Adelen er vel avviklet i Norge. Det beste med Norge er naturen, landet og menneskene. Det dårligste er politikerne, avslutter Sissener.

 

 

Kjøp bøker fra Document!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.