Kategori: Sport

Liverpool passerer Manchester City på tabellen, Arsenal på topp

Dagens fotball startet med en vanvittig kamp mellom Liverpool og Fulham. Så fortsatte det med drama på Etihad. Premier League leverer underholdning på skyhøyt nivå.

Les mer»

Galatasaray-Manchester United, et vanvittig drama

Galatasaray ønsket Manchester United velkommen til helvete. De hadde tydeligvis glemt av United går under tilnavnet Red Devils, og selvsagt trives i den mørke, brennhete avgrunnen.

Les mer»

Manchester City-Liverpool manglet en del kvalitet, men hadde nok drama

Oppgaven virket nesten umulig for Liverpool før dagens viktige kamp borte mot Manchester City, som har vunnet 23 kamper på rad hjemme på Etihad. Men ingenting er umulig i fotball.

Les mer»

Skottland-Norge: 3-3 i en betydningsløs kamp

Dagens landskamp var helt uten betydning. Men hva skal man ellers finne på en søndags kveld? Skottland-Norge leverte i det minste litt underholdning.

Les mer»

Chelsea-Man City ga oss nok et vanvittig drama

Kampen mellom Chelsea og Manchester City var en ren fest for oss som liker fotball. «Spinnvilt», og «en kamp som manglet absolutt ingenting», sa de i studio etter kampen.

Les mer»

Normaliteten returnerer til Premier League, Man City på topp

Etter et høydramatisk og intenst lokal­oppgjør mellom Tottenham og Chelsea er Manchester City tilbake på sin vanlige plass på tabellen i Premier League.

Les mer»

Haalland involvert i alle målene da City slo byrivalen 3-0

Manchester United har hatt en dårlig start på sesongen, og Manchester City jakter ennå på ledelsen i Premier League. Men i dag var City overlegne.

Les mer»

Alt for alle andre

Det norske «fredsdiplomatiet» er en fiasko fra ende til annen. Opp som en løve med Oslo-avtalen. Ned som en skinn­fell med Rød-Larsen-saken. Det er en fiasko på samme måte som den norske forsvars- og sikkerhets­politikken. Internasjonale «fredsbevarende» operasjoner er prioritert på bekostning av forsvaret av eget land og befolkning. Vår sikkerhet er totalt neglisjert.

Les mer»

Tyskland: Marokkansk fotball­spiller kreves utvist for anti-israelske innlegg

Tyske politikere krever den marokkanske Bayern-forsvareren Mazraoui utvist for å ha spredd en nettside som opp­fordrer til utslettelse av Israel. Han ber Allah hjelpe deres under­trykte brødre i Palestina og tar til orde for å øde­legge staten Israel: – Det er oss mot verden!

Les mer»

Saudi-Arabia vil oppheve forbudet mot alkohol hvis de får fotball-VM i 2034

Blir du tatt for å drikke alkohol i Saudi-Arabia risikerer du offentlig pisking, bøter, fengsling, utvisning etc. Men om de får lov til å arrangere fotball-VM i 2034 lover saudierne å sette Allahs lov til side og åpne for salg av alkohol på hoteller og i soner for­beholdt fotball­turister.

Les mer»