William Barr. Foto: Jeff Roberson/ AP/ NTB

Justisminister William Barr var klar over at Hunter Biden var under etterforskning så tidlig som i mars, men gjorde alt for at det ikke skulle lekke ut. Det kunne skadet visepresident Joe Biden.

Attorney General William Barr reportedly knew about investigations into Hunter Biden’s business and financial dealings for months and worked to stop them from being disclosed to the public during the election campaign.

Opplysningen vil neppe få Barr til å stige i Trumps aktelse. Samme beskyttelse nøt Hillary godt av i 2016. FBI holdt en hånd over henne og hennes medarbeidere. Det er uten sidestykke i et vestlig demokrati. Nå er det Hunter og Joe Bidens tur.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.