Joe and Hunter Biden med en oligark fra Kazakhstan kalt Rakishev og landets tidligere statsminister til høyre. Bildet er udatert. At Joe ikke visste noe om Hunters forretninger, motsies av slik dokumentasjon.

Trumps pressetalskvinne Keyleigh MEnany sier Trump ikke har bedt justisminister William Barr om å starte etterforskning av Biden-familien. Han har offisielt oppfordret Barr til å gjøre noe med avsløringene, men ikke gitt noe pålegg.

-Trump mener det er pressen som først og fremst bør bore i avsløringene, sier McEnany.

Det var i et intervju med Fox & Friends tirsdag at Trump oppfordret Barr til å handle kvikt og få i gang en etterforskning, for avsløringene av Joe Bidens involvering med Burisma er så alvorlig at velgerne burde få beskjed før valget. Ved å si det offentlig legger Trump press på Barr.

“We’ve got to get the attorney general to act,” Trump said. “He’s gotta act, and he’s gotta act fast, and he’s gotta appoint somebody.” The president added: “This is major corruption, and we have to know about this before the election. The attorney general has to act.”

Biden har sagt at han ikke hadde noen kunnskap om sønnen Hunters styreplass i gasselskapet Burisma. Han sa så sent som i september at han aldri har snakket med Hunter om hans forretninger utenlands.

Men eposter på Hunters laptop viser at Hunter sørget for at Burismas no. tre-direktør fikk besøke Biden i Det hvite hus. Ett år senere får Biden sparket riksadvokaten i Ukraina som etterforsket Burisma. Hvis det kan etableres en begrunnet mistanke om at det er en kobling mellom disse begivenhetene, ligger Biden tynt an. Det at han har løyet om sin befatning med Ukraina, svekker tilliten til ham.

Trump vil legge press på justisministeren og FBI for å få dem til å gjøre noe.

FBI intervjuet Bidens forretningspartner Tony Bobulinski fredag. Bobulinski sier han. vil overlate alt bevismateriale til Senatets etterretningskomite og FBI.

FBI har sittet på laptopen siden desember 2019 uten å si noe. De kunne avverget riksrettssaken mot Trump ved å fortelle hva som lå på den. Hvis noen skulle for retten var det muligens Biden.

At FBI-sjef Christopher Wray motarbeider Trump har vært åpenbart lenge. Han vil neppe overleve lenge hvis Trump skulle bli gjenvalgt.

Et titall Republikanske representanter har skrevet brev til Barr med krav om at han gjør noe.

“These alleged revelations raise serious questions about former Vice President Joe Biden’s reported participation with his son’s business, dealings, specifically whether the former vice president (1) received foreign monies during his tenure in the Obama administration and (2) if former Vice President Biden allowed his son to peddle access to his father with foreign business entities,” the letter, exclusively obtained by Fox News, says.

Senator Ron Johnson kom med et spark til FBI som endelig gjør noe.

“I appreciate that the FBI has a job to do, and I am glad they are finally taking an interest in these concerning financial matters that our Committees have been investigating for months,» said Sen. Ron Johnson, chairman of the Senate Homeland Security Committee.

Stabsjef Mark Meadows bekrefter at spørsmålet om special counsel har vært oppe, men at de overlater det til Barr.

I mai 2017 ble Bob Mueller utnevnt til spesialetterforsker med utvidede fullmakter for å finne ut om Trump sto i ledtog med Putin. De fant ingenting.

Nå viser det seg at Demokratenes kandidat har svin på skogen, både i forhold til Putin og Ukraina. Men FBI og justisdepartementet har ikke foretatt seg noe på ti måneder.

 

 

McEnany: Trump hasn’t asked DOJ to investigate Bidens

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.