Hunter Bidens venn og forretningspartner Devon Archer holdt sitt løfte mandag og fortalte kontrollkomiteen i Representantenes hus om forretningene med Biden-familien. Joe har sagt at han ikke har visst noe om Hunters forretninger. Han har endret det til at han ikke har hatt noe med dem å gjøre. Begge deler er uriktig, ifølge Archer.

Saken er tvert om: Pappa Joe har vært selve varen Biden-familien solgte. De solgte hans stilling som visepresident og grep direkte inn i antikorrupsjonsarbeidet i land som forsøkte å gjøre noe med korrupsjonen: Ukraina og Romania. Med den store forskjell at de solgte seg til de korrupte. Det er en erkjennelse og sannhet så knusende at Demokratene, Det hvite hus, justisdepartementet, FBI og regime-mediene gjør alt de kan for at sannheten ikke skal komme ut til det amerikanske folk.

Men nå røyner det på.

Først falt spesialavtalen mellom justisdepartementet og Hunters advokater sammen for dommer Noreika i Wilmington, Delaware, sist onsdag. Hun oppdaget en hemmelig klausul i paragraf 15 som ville beskyttet Hunter mot alle fremtidige rettssaker. Han ville fått full immunitet. Pappa Joe bare ler og smiler. Han trengte ikke bekymre seg for at sønnen skulle bli trukket for retten og tvunget til å svare. Noreika kastet avtalen ut og berammer nye møter.

I mellomtiden har Devon Archer forklart hva som skjedde på bakrommet, og Hunter kan se langt etter immunitet.

Det mest belastende gjelder forholdet til Ukraina og mer spesifikt gasselskapet Burisma, eid av oligarken Mykola Zlochevsky. Burisma havnet i trøbbel. Selskapet ble etterforsket av både britiske myndigheter og riksadvokat Viktor Shokin.

Obama hadde utpekt Joe Biden til spesialutsending til Ukraina. Det var han Mykola Zlochevsky gikk til for å “fikse” riksadvokaten.

Det begynte med at Hunter og Archer begge fikk styreplasser i Burisma, med en fyrstelig lønn: 83.000 dollar i måneden. Ingen av dem kunne noe om energi.

I mellomtiden vitnet Archer om en hendelse i desember 2015 som involverte Burisma CEO Mykola Zlochevsky og Vadym Pozharski – en leder i selskapet.

Archer sa at Zlochevsky og Pozharski “la konstant press på Hunter Biden for å få hjelp fra D.C.” med å få den ukrainske påtalemyndigheten Viktor Shokin fjernet. Shokin etterforsket Burisma for korrupsjon.

Ifølge kilden vitnet Archer om at den 4. desember 2015 ringte Hunter Biden, Zlochevsky og Pozharski til “D.C.” for å diskutere saken. Archer vitnet om at Biden, Zlochevsky og Pozharski gikk bort for å ta samtalen.

Det er uklart om Hunter og Burisma-lederne snakket direkte med Joe Biden om saken.

På den tiden var imidlertid Joe Biden ansvarlig for USAs Ukraina-politikk for Obama-administrasjonen.

En kilde sa at Archer vitnet om at bare noen dager senere, den 9. desember 2015, reiste Joe Biden til Ukraina og holdt en tale. Biden sa under talen at regjeringen måtte fikse den ukrainske påtalemyndighetens kontor.

“Dette er det mest avslørende aspektet av Archers vitnemål og kanskje det viktigste i hele vår etterforskning så langt,” sa Jim Jordan, leder av Huset for juridisk komité, til Fox News Digital.

Biden er ikke spesielt smart. Da ville han aldri offentlig skrytt av at han fikk sparket riksadvokaten som etterforsket selskapet han og familien melket for millioner av dollar. Møtet i Council of Foreign Relatioins var 23. januar 2018, godt inn i Trumps periode.

Bidens etterlot en “paper-trail”, som det kalles. Senator Chuck Grassley og senator Johnson kom på sporet av et FBI-dokument fra en troverdig informant, dokumentet kalles FD-1023. Her sier kilden at han snakket med Zlochevsky, som fortalte ham at Bidens presset ham til å betale 10 millioner dollar for å sparke riksadvokaten, fem millioner til hver av dem. Kilden anses av FBI for å være meget troverdig, de har betalt ham 220.000 dollar for informasjonen han leverer.

Men denne informasjonen var til innvortes bruk. Den ville ødelagt presidenten. Grassley og Johnson og Republikanerne i kontrollkomiteen måtte gå flere runder før de fikk lese dokumentet, og da i sladdet form.

Men Grassley hadde en usladdet kopi, og der står det at Zlochevsky var en luring: Han sørget for opptak av samtalene med Bidens. Han har 15 samtaler med Hunter og to med Joe på tape. Hvor er de?

FBI har gått over i rollen som Biden-familiens beskyttere. På amerikansk kalles dette obstruksjon av rettferdighetens fyllest, obstruction of justice. Det er hva Demokratene ville anklage Trump for etter at Bob Mueller ikke fant noen bevis for Russia collusion. Demokratene beskylder Trump for metodene de selv benytter. Lovens arm er blitt kriminell.

Hunter og Joes modus operandi var at Hunter møtte klientene. For å imponere dem ringte han opp Joe på høyttaler. Det gjorde susen. Dette skjedde minst et tyvetalls ganger.

Meanwhile, Comer said that Archer testified that Hunter Biden put then-Vice President Joe Biden on the speakerphone during business meetings over 20 times—despite the White House, and Biden himself, denying ever having been in business with Hunter or having ever been involved.

The phone calls and meetings, according to Archer, included a dinner in Paris with a French energy company and in China with Jonathan Li, the CEO of BHR Partners— a joint-venture between Rosemont Seneca and Chinese investment firm Bohai Capital. BHR Partners is a Beijing-backed private equity firm controlled by Bank of China Limited.

Archer also testified that then-Vice President Biden had coffee with Jonathan Li, the CEO of BHR, in Beijing. Then-Vice President Biden even wrote a letter of recommendation for college for Li’s daughter.

Bidens drev business, og forretningsmodellen var utpressing og korrupsjon. På amerikansk kalles dette for racketeering. Du selger innflytelse du har i kraft av din stilling, i dette tilfelle landets nest høyeste embete.

Biden og Demokratene har hatt mye å gjøre med Ukraina. Nå har de pumpet 140 milliarder dollar inn i landet. Hvor blir det av pengene? Det er ingen revisjon.

Sanksjonene mot russiske oligarker er knallharde. Men ikke mot en som Bidens har gjort “forretninger” med, Elena Baturina.

Archer also testified that in the spring of 2014, then-Vice President Biden attended a business dinner with his son, Hunter, and his associates at Café Milano in Washington, D.C. Elena Baturina, a Russian oligarch who is the widow of the former mayor of Moscow, attended the dinner.

“Notably, the Biden Administration’s public sanctions list for Russian oligarchs does not contain Baturina,” Comer’s office said.

Det er for mange slike spor til at Bidens eller mediene klarer å vifte dem vekk og når vitnene først begynner å snakke, vokser snøballen.

Det hele minner om opprulling av en mafiafamilie.

Jonathan Turley er god:

 

https://www.foxnews.com/politics/devon-archer-confirms-joe-biden-lied-about-knowledge-hunters-business-dealings-comer-says

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.