En respektert føderal etterforsker Bud Cummins rapporterte i 2018 Bidens til justisdepartementet for korrupsjon, uten reaksjon. Derimot ble Cummins satt under overvåking. Departementet ville vite hvem hans kilder var.

A respected former federal prosecutor approached the U.S. Justice Department in fall 2018 on behalf of a foreign witness who claimed to have evidence that Joe Biden had “exercised influence to protect” his son’s employer in Ukraine in return for money to his family, according to interviews and documents obtained by Just the News.

The agency didn’t take up the ex-prosecutor on his offer but instead secretly obtained his phone records a year later in an apparent effort to identify his contacts.
Cummins henvendte seg til New York-statsadvokat Geoffrey Berman og sa riksadvokaten i Ukraina var villig til å reise til USA for å vitne om Bidens og Burisma Holdings, gasselskapet.
Retired Little Rock, Ark., U.S. Attorney Bud Cummins wrote then-New York U.S. Attorney Geoffrey Berman on Oct. 4, 2018 that then-Ukraine Prosecutor General Yuriy Lutsenko was willing to travel to the United States to present evidence about the Bidens and Burisma Holdings.
Lutsenko kunne fortelle at visepresident Biden og utenriksminister John Kerry holdt sin hånd over Burisma fordi fordi Hunter og Devon Archer satt i styret og fikk 83.000 dollar hver seg i honorar.
Lutsenko believes “VP Biden (and Sec State Kerry) exercised influence to protect Burisma Holdings in exchange for payments to Hunter Biden, (business partner) Devon Archer, and Joe Biden,” Cummins emailed Berman.
I stedet for handling mottok Cummins en melding fra Apple i 2019 som sa at hans telefon var blitt avlyttet av føderale myndigheter. De ville vite hvem hans kilder var.
Dette er den andre kilden på under en uke som sier at Biden var involvert i pay to play-politikk, dvs at han mottok penger.

Cummins’ 2018 approach to the top federal prosecutor in Manhattan is the second known instance in which a witness came forward with allegations that the current president engaged in illegal behavior when he was Barack Obama’s vice president.

House Oversight and Accountability Committee Chairman James Comer (R-Ky.) and Sen. Charles Grassley (R-Iowa) revealed last week that the FBI received information in June 2020 from a confidential human source, or informant, alleging that Joe Biden was involved in a pay-to-play bribery scheme in Ukraine.
Biden er ved å havne i et nett som strammer seg rundt familien. Historiene har vært mange og nå tårner de seg opp. Det er vanskelig å se hvordan han kan komme seg unna.
Finansdepartementet mottok meldinger om Bidens fra 2016-2020 som burde fått varsellampene til å lyse:
  • In 2015, as major New York bank filed suspicious activity reports flagging transactions related to several firms tied to Hunter Biden and his business partners. The reports led to a criminal investigation of Devon Archer, one of Hunter Biden’s closest business partners and fellow Burisma board member.
  • In May 2016, Archer was indicted in federal court on charges he fleeced an Indian tribe through a bond scheme. He eventually was convicted in 2018.
  • In November 2016, a private bank official filed a sweeping whistleblower complaint with the Securities and Exchange Commission, raising concerns about several firms and transactions tied to Hunter Biden and his associates.
  • In fall 2018, Cummins made his approach to the U.S. attorney’s office in Manhattan.
  • In late 2018, the FBI and IRS opened a criminal investigation of Hunter Biden based in part on the earlier suspicious bank activity reports.
  • From May to November 2019, the FBI in New York worked with a former Ukrainian government official who had tried to help Burisma settle criminal allegations in Ukraine while Hunter Biden was on the board.
  • In December 2019, the FBI obtained via subpoena a Hunter Biden laptop that included evidence that he had not declared $400,000 in income from Burisma and had not paid taxes on it.
  • In June 2020, the informant approached the FBI about an alleged bribery scheme

https://justthenews.com/accountability/political-ethics/ex-prosecutor-approached-doj-2018-witness-who-claimed-joe-biden

 

 

 

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.