Nytt

Joe Biden påsto lenge at han ikke hadde snakket med sønnen Hunter om hans styreverv i Burisma. Inntil Tucker Carlson publiserte et bilde av far og sønn som spilte golf med folk fra Burisma. Foto: Tucker Carlson Tonight.

Leder av justiskomiteen i Senatet, Lindsey Graham, har anmodet utenriksminister Mike Pompeo om å få utlevert korrespondanen mellom daværende visepresident Joe Biden og Ukrainas president Petro Porosjenko vedrørende granskning av gasselskapet Burisma.

Sen. Lindsey Graham on Thursday requested State Department documents related to former Vice President Joe Biden’s communications with former Ukrainian President Petro Poroshenko. (…)

The senator requested all documents and communications related to Joe Biden’s phone calls with Poroshenko on Feb. 11, 18 and 19, and March 22, 2016, citing media reports that they discussed previous demands to dismiss Shokin for alleged corruption before he was removed from office on March 29, 2016.

Graham also requested documents and communications between Joe Biden and his office and Poreshenko and his office between Feb. 2, 2016, when Burisma founder Mykola Zlochevsky’s home was raided and Shokin’s dismissal.

Det ligger en video på nett der Biden sitter i Council of Foreign Relations og skryter av at han fikk sparket Ukrainas riksadvokat.

Ikke bare Biden, men også utenriksminister John Kerry er implisert.

Lastly, Graham sought all documents and communications related to a meeting between Devon Archer, a business partner of Hunter Biden, and then-Secretary of State John Kerry on March 2, 2016.

 

 

Lindsey Graham Launches Senate Probe into Bidens’ Burisma Actions