– Alle bevis peker direkte på at Joe Biden er dypt kompromittert. Husets Republikanere vil ikke la noen stein være usnudd i våre undersøkelser av Bidens involvering i hans families lyssky affærer, sa leder for Republikanerne i Representantenes hus, Elise Stefanik, (R-NY) til Fox torsdag kveld.

Stefaniks kraftige utbrudd kom etter at et bilde tatt om bord i Air Force Two på vei til Ukraina med daværende visepresident Joe Biden i desember 2015 nå har tilflytt offentligheten.

– Dette fordømmende bildet av daværende visepresident Joe Biden om bord på Air Force Two på vei til Ukraina, mens han snakker med Amos Hochstein, er ytterligere bevis på at Biden og høytstående tjenestemenn i Biden-administrasjonen ikke bare visste om Hunter Bidens korrupte utenlandske forretningsavtaler, men også at Joe Biden var tett involvert mens han var visepresident, sier leder for Republikanerne i Representantenes hus, Elise Stefanik, (R-NY) til Fox Digital, torsdag.

Amos Hochstein var på det tidspunktet Obama-administrasjonens spesialutsending og koordinator for internasjonale energi-affærer. Han har senere fortsatt å jobbe for Biden, senest da han i februar 2022 ble utnevnt til spesial-koordinator for Biden. I den kapasiteten var han sist høst sentral i å få til en avtale mellom Israel og Libanon om de maritime grenselinjene.

Hochstein, who served as special envoy and coordinator for international energy affairs under the Obama-Biden administration, was tapped as Biden’s special coordinator for global infrastructure and energy security in August 2021, and he was made special presidential coordinator to Biden in February 2022. (Fox News)

Her sees spesial-koordinator Amos Hochstein, til høyre for president Joe Biden, som snakker om energi og den strategiske petroleumsreserven under en begivenhet i Roosevelt -rommet i Det hvite hus, onsdag 19. oktober 2022, i Washington. Energiminister Jennifer Granholm står til venstre. Foto: Evan Vucci / AP / NTB

«Spesialutsending»

– På tidspunktet for dette bildet, var Hochstein i kommunikasjon med Hunter Biden og Burisma, hvor Hunter satt i styret, fortsatte Stefanik.

– Vi vet også at dette bildet ble tatt om bord på Air Force Two før Joe Bidens nå beryktede møte med den ukrainske presidenten Petro Poroshenko, hvor Biden truet med å holde tilbake bistand hvis den ukrainske aktoren som etterforsket Burisma ikke ble avskjediget.

Aktoren det er snakk om var ingen ringere enn Ukrainas daværende riksadvokat, Viktor Shokin. På video-innslaget under ser man Biden skryte av hvordan han presset Ukrainas daværende president, Petro Poroshenko og statsminister Arseniy Yatsenyuk til å sparke Shokin.




Selv om Republikanerne har et lite flertall i Representantenes hus, er det helt usannsynlig at de vil kunne klare å samle to tredjedels flertall for å stille Joe Biden for Riksrett i Senatet, der Demokratene fortsatt har flertallet.

Spørsmålet blir da hvor lenge hovedstrømsmediene, andre Demokrater og ikke minst de mektige kreftene bak Biden-administrasjonens fasade tør å la skuespillet fortsette. Biden var kanskje ingen salgsmann selv, han var nok som mange skriver, ‘selve produktet’ som Hunter Biden brukte uhemmet til sine lyssky forretninger.

Uansett er det stadig flere observatører, blant annet Documents faste analytiker, Charles Ortel, som tviler på at Biden vil bli Demokratenes offisielle kandidat ved neste høsts presidentvalg.

Top House Republican rips ‘damning picture’ of Biden with Hunter-linked adviser on 2015 Ukraine trip (Fox News)

Les også:

Joe Biden nekter fortsatt på at han har diskutert forretninger med sønnen Hunter

Norgeshistoriens mest misforståtte fisketur. Den største torsken var Joe Biden

– Ukrainsk oligark betalte Biden-familien for å unngå korrupsjonssak

Ny bok fra Alf. R. Jacobsen. Kjøp boken her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.