For å kunne åpne en riksrettsgranskning mot Biden må det være flertall i Representantenes hus. Det er syltynt. Presset er økende for at noe skjer, men anonymt sier Republikanere til Biden-vennlige medier at de ikke er overbevist. Hvor er bevisene? De ser bare påstander.

Politico siterer flere anonyme Republikanere som ytrer tvil. Det gjør representanter som Marjorie Taylor Greene rasende. Hvis ikke Republikanerne klarer å vise handlekraft nå, kommer velgerne aldri til å tilgi dem, og de kommer høyst sannsynlig til å tape valget.

Men den prisen synes disse Republikanerne villig til å betale. Vi så det samme utspille seg rundt senatsleder Mitch McConnell, som tirsdag fikk sitt andre freeze-øyeblikk på fem uker. Han fikk et spørsmål om han tenkte å gjenoppstille, og ble stiv som en stokk og så rett ut i lufta. En medarbeider forsøkte hjelpe ham i gang. Det hele var meget pinlig.

Men ingen Republikanske senatorer står frem og sier at McConnell ikke klarer å gjøre jobben. Han må skiftes ut. Ved første frysøyeblikk var det heller ingen som sa det. De frykter å miste donormidler som McConnell kontrollerer.

McConnell er 81 år, Nancy Pelosi er 83, Biden er 80, Schumer er 72, senator Dianne Feinstein er 90 – den amerikanske politiske eliten er ved å bli en gjeng gamlinger som klynger seg til makten, akkurat som i det gamle Sovjet under Bresjnev.

NTB rapporterte utførlig om McConnells frysøyeblikk, men de skriver ingenting om når Biden snubler i ord og ben. Hvis det ikke rapporteres, eksisterer det ikke, i hvert fall ikke for publikum. En slik form for journalistikk kalles bedrag.

De to partiene er vevet sammen i et nettverk av interesser og korrupsjon. Den ene hånden vasker den andre. Republikanerne har de største problemene fordi grasrota er overtatt av MAGA, Trumps velgere. De går til krig mot disse patrisierne som kun tenker på seg selv. Demokratene har beveget seg så langt ut på den venstreekstreme fløy at velgerne har mistet kontakt med dem. De kan kun holde seg flytende ved Republikanernes hjelp, og det er her forræderiet slår inn: Hvis Republikanerne redder Demokratene fra havari, vil det være på bekostning av det amerikanske folk.

Republikanerne som forsvarer Biden, må svelge hardt. Smørbrødlisten av saker er lang:

 1. Biden family suspicious activity reports of wire transfers
 2. Texts
 3. Emails
 4. WhatsApp messages
 5. Photos of Joe with Hunter’s business partners
 6. Joe Biden’s voicemail to Hunter
 7. Five individuals referencing Joe Biden as the “big guy”
 8. Two whistleblower testimonies
 9. FBI FD-1023 form alleging recorded phone calls and texts between Biden and a Burisma executive
 10. FBI informant alleging bribes 
 11. Video of Joe Biden bragging about firing the Ukrainian prosecutor
 12. Hunter’s statements about giving half his income to his dad
 13. Former White House Aide saying FBI ignored Joe Biden’s role in Ukraine business dealings
 14. Millions flowing into Biden family bank accounts
 15. Hunter paying for Joe Biden’s expenses
 16. Email aliases 

Det ligger altså 172 bekymringsmeldinger i det amerikanske Finanstilsynet på «mistenkelige transaksjoner». Det er et uhyre stort antall og vitner om mistenkelig aktivitet. Etterhvert som bevis har dukket opp, har FBI, CIA og justisdepartementet lagt lokk på dem. Det er det motsatte av hva de skal gjøre, og velgerne reagerer når de samtidig ser rekken av tiltaler mot Trump. Rettferdighet og likhet for loven har vært et amerikansk gjennomgangstema. Hva er det som skjer med Amerika, spør de seg.

Men historiene Biden Inc. har spunnet, kommer tilbake igjen og igjen, og innhenter dem: Mike McCormick var Bidens stenograf i flere år. Han fulgte med på turene til Ukraina og Kina. Han hørte daværende sikkerhetsrådgiver Jake Sullivan fortelle pressen om bord på Air Force Two hvordan de skulle hjelpe Ukraina utvikle gassektoren. Datoen var 14. april 2014, samme måned som Hunter Biden var blitt medlem av styret for gasselskapet Burisma med et honorar på 83.000 dollar i måneden, uten noen kvalifikasjoner. Noen uker tidligere var Biden utnevnt til spesialutsending til Ukraina. Rekkefølgen sier sitt: Først blir Biden utnevnt til Washingtons hovedansvarlige for Ukraina, og deretter får sønnen et astronomisk beløp for å sitte i styret for gasselskapet Burisma.

I desember ga Obama-administrasjonen Ukraina 50 millioner dollar til utvikling av energisektoren. Det hele stinket, men mediene ønsket ikke vite. De var gått inn i rollen som PR-selskap for Demokratene og Obama.

Burisma varslet 12. mai at Hunter hadde gått inn i deres styre. Det burde ikke tatt stor intelligens å legge sammen to pluss to.

Ett år senere vil oligarken bak Burisma ha uttelling for pengene til Hunter: Han vil ha riksadvokat Viktor Shokin fjernet. Shokin er for nærgående. Joe gjør dette på en måte han har spesialisert: Han kaller Shokin korrupt. Den korrupte anklager den rene for å være korrupt. Den metoden har Biden brukt utallige ganger, og det virker.

In 2015, Joe Biden threatened towithhold $1 billion from Ukraine if the Ukrainian government did not fire the prosecutor who was investigating Burisma.

Ett år senere sitter Biden på podiet i Foreign Council og skryter av at han presset president Porosjenko til å sparke Shokin. Han ville holde tilbake 1 milliard dollar hvis ikke riksadvokaten fikk sparken. -Du har ingen autoritet til å gjøre dette, svarte Porosjenko. -Her har du Obamas nummer. Ring ham og spør, svarte Biden og «dæggern, han fikk sparken» ler Biden på scenen.

I 2017 skulle Demokratene i Kongressen reise den første riksrettssaken mot Trump fordi han i en telefonsamtale med Zelenskyj skulle ha brukt amerikansk hjelp som pressmiddel for å tvinge ukrainerne til å granske Demokratenes kontakter i landet. En såkalt quid pro quid-deal er ulovlig.

Men Trump gjorde seg ikke skyldig i noe utilbørlig, viste det seg. Derimot var det dette Biden hadde gjort til overmål, og mange visste.

FBI visste, de fikk Hunters laptop der businessen ble beskrevet i detalj. Justisdepartementet visste.

Men de begravde de kompromitterte opplysningene og varslene som stenografen fikk, liksom Tony Bobulinski, Bidens forretningspartner, fikk beskjed om at de ville høre fra FBI.

De hørte aldri noe tilbake.

 

https://www.breitbart.com/politics/2023/04/12/ex-white-house-aide-fbi-ignored-joe-bidens-role-in-ukraine-business-dealings/

https://www.breitbart.com/politics/2023/08/30/politico-unnamed-republicans-fret-theres-no-evidence-of-joe-biden-wrongdoing/

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.