Speaker of the House Kevin McCarthy tok endelig mot til seg og kunngjorde at han autoriserer kongresskomiteene til å innlede riksrettsgranskning av Joe Biden. McCarthy hadde ikke noe valg. Hvis han ikke hadde handlet, ville han blitt sparket, ettersom han ga de mest uforsonlige MAGA-representantene retten til å si ham opp.

McCarthy gjorde ingen dårlig introduksjon av riksrettsgranskningen.




Han har nølt før han tok det avgjørende skritt. Nå er det ingen vei tilbake. Republikanerne i Huset har tre sterke komiteledere som har vist stamina: Jason Smith , som leder Ways & Means-komiteen, Jim Jordan, som leder justiskomiteen, og James Comer, som leder Oversight, dvs. kontrollkomiteen. Til sammen har disse klart å dokumentere hinsides tvil at Biden-familien er korrupt og har solgt ut USA for å berike seg selv. Det finnes ikke noe demokrati som kan leve med en slik visepresident eller president.

Men dét kan åpenbart norske medier og norske politikere. Erna Solberg kommer med et stikk til Trump under pressekonferansen om valget: Hun hadde enda ikke hørt om noen som hadde ringt inn og bedt om at det ble funnet flere stemmer som kunne vippe resultatet i byer hvor utfallet er usikkert. Trump er til stede i elitens hoder, selv når Høyre-lederen skal kommentere et lokalvalg i Norge. Han er deres mareritt og besettelse. Erna er godt plugget inn i eliten som har erklært Trump og hans velgere krig. Hun gjør det med et flir, men det kan hende at fliret vil komme til å stivne.

Den norske eliten burde for lengst ha distansert seg fra Biden, som er den mest upopulære amerikanske president gjennom tidene.

Hvordan skal mediene rapportere om riksrettsgranskningene? De har oversett høringene hittil. Selv Devon Archers vitnemål boikottet de. Det tyder på at de utmerket godt visste hva som kom.

Det har vært mange sannhetens øyeblikk langs veien som førte frem til riksrettsgranskningen.

Det farlige for Erna Solberg, Jonas Gahr Støre og NRK er at de er intimt forbundet med rigging av valget i 2020 og 2022 og forfølgelsen av Trump. Demokratene har misbrukt statens organer i politisk øyemed, og norske medier og politikere har forsvart den amerikanske administrasjonen hele veien.

Det farlige for det norske systemet er at denne lojaliteten er bundet opp til vår utenriks- og sikkerhetspolitikk: USAs kriger er blitt en del av en korrupsjonskultur hvor pengene havner i Washington, hos våpensmier, tenketanker, konsulentselskaper og Big Tech. Alt som kan krype og gå har karet til seg sin del av kaka.

Ingen krigsbonanza har vært større enn krigen i Ukraina, hvor pengene har rent i strie strømmer. Vi har allerede fått de første signaler om korrupsjonen i Ukraina, men foreløpig lite om korrupsjonen i Washtingon.

Amerikanerne er innforstått med at Washington er blitt en korrupsjonssump. Det var hva Trump sa i innsettelsestalen 20. januar 2017: – Jeg skal kjempe for dere.

Motsetningene i USA er mye dypere enn vi har vært klar over. Men nå har vi blitt en del av samme korrupsjonskultur, gjennom olje og gass og det grønne skiftet. Vær derfor forberedt på flere aha-opplevelser.

NRKs Anders Tvegård fortsetter å kalle sakene mot Biden for «påstander». Han sier at Republikanerne vil hevne seg for alle rettssakene mot Trump. Men han kan ikke gå inn på substansen, for da ville hans egne påstander falle sammen som korthus.

Det er minst to år siden senatorene Ron Johnson og Chuck Grassley avslørte at det lå 150 varsler i det amerikanske finanstilsynet om mistenkelige transaksjoner tilhørende Biden-systemet.

Statsapparatet har hele tiden visst at visepresidenten var korrupt. Men i stedet for å varsle, slik de er forpliktet til, har de lagt rapportene i en skuff. Visepresidenten som orkestrerte en sammensvergelse mot Trump som russisk stråmann, mottok selv 3,5 millioner dollar fra kona til borgermesteren av Moskva, Elena Baturina, og spiste en lang middag med henne i Washington på Cafe Milano.

Baturina ble unntatt fra sanksjonslisten. Den samme visepresidenten som anklaget Trump, mottok selv bestikkelsespenger fra russerne.

Dette hykleriet og denne dobbeltmoralen har vært Bidens og Demokratenes modus operandi.

Men det spørs om de nå ikke har kommet til veis ende.

Når riksrettsgranskningen setter seg i bevegelse, vil pressen bli nødt til å forholde seg til det som fremkommer. Det samme gjelder Demokratene.

Publikum ser også hvem som forsøker å stanse riksrettstoget: Det er Republikanerne rundt minoritetslederen i Senatet, Mitch McConnell.

Jim Thune og John Cornyn rykket i natt ut og advarte mot riksrettsgranskning. Et vedtak om riksrett ville aldri kunne få flertall i Senatet.

Men de blir tvunget til å vise sin «hånd». De er på Bidens side. Det handler ikke bare om en korrupt familie, men om et helt system.

Det systemet må demonteres hvis USA skal overleve. Når dette blir klart under granskningene, kan det bli vanskelig for folk som Cornyn, Thune og McConnell å stå imot.

https://www.breitbart.com/politics/2023/09/12/kevin-mccarthy-officially-opens-impeachment-inquiry-into-joe-biden-for-abuse-of-power-obstruction-and-corruption/

Hvis Anders Tvegård ville være journalist, hadde han hatt nok materiale å jobbe med:

The powerful allegations against Joe Biden include but are not limited to photostextsvideo, an audio recording, and IRS and former business partner whistleblower testimonies:

  1. Biden family suspicious activity reports of wire transfers
  2. Texts
  3. Emails
  4. WhatsApp messages
  5. Photos of Joe with Hunter’s business partners
  6. Joe Biden’s voicemail to Hunter
  7. Five individuals referencing Joe Biden as the “big guy”
  8. Two whistleblower testimonies
  9. FBI FD-1023 form alleging recorded phone calls and texts between Biden and a Burisma executive
  10. FBI informant alleging bribes 
  11. Video of Joe Biden bragging about firing the Ukrainian prosecutor
  12. Hunter’s statements about giving half his income to his dad
  13. Former White House Aide saying FBI ignored Joe Biden’s role in Ukraine business dealings
  14. Millions flowing into Biden family bank accounts
  15. Hunter paying for Joe Biden’s expenses
  16. Email aliases 

Norske medier klynger seg til at velgerne vil foretrekke Biden fremfor Trump, uansett hva presidenten gjør eller har gjort. Men meningsmålingene sier noe annet.

Sixty-one percent of Americans believe Joe Biden was involved in his family’s business deals with China and Ukraine, according to a recent CNN survey. Only 38 percent say Joe Biden was not involved, and just one percent say he was involved and did nothing wrong.

Disse tallene rapporteres ikke av norske medier. De håper Trump blir hengt lenge før, så de slipper å rapportere dem.

 

https://www.breitbart.com/politics/2023/09/12/report-kevin-mccarthy-to-push-biden-impeachment-inquiry-as-logical-next-step/

 

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.