Samtlige Republikanere – 221 – stemte for å starte en formell riksrettsgranskning av Joe Biden. Alle Demokrater som var til stede – 212 – stemte mot. Det var dødsstille på deres side. Komiteene som gransker Bidens får nå utvidede fullmakter, det er er satt i gang en prosess. Det ligger mer makt bak stevninger, og det blir vanskeligere å trenere og blokkere krav om dokumenter og vitneforklaringer.

Både Bidens, Justisdepartementet og FBI trenerer eller unnlater å svare på krav om dokumenter. Så sent som tirsdag møtte Hunter Biden utenfor Kongressen og holdt en pressekonferanse der han forklarte hvorfor han ikke ville etterkomme innkalling til vitneforklaring bak lukkede dører. Han ville kun etterkomme kravet hvis det var en åpen høring. Men det er ikke vitnet som bestemmer reglene. De åpne høringene har helt andre regler: Kun fem minutter pr representant. Ingen tid til oppfølging. Lett å parere. I den lukkede høringen er det ubegrenset med tid. Da blir det vanskeligere å vri seg unna.

NTB skrev onsdag at Republikanerne ikke har bevismateriale mot Joe Biden. Det er blank løgn.

Republikanerne har så langt ikke funnet bevis for at presidenten har gjort noe galt, slik de hadde håpet med granskingen av sønnen, og Hunter Biden selv kalte granskingen grunnløs.

Dette er ikke en uttalelse fra Bidens, det er NTBs egen fremstilling. De legger sin prestisje i å forsvare og renvaske den mest korrupte president i amerikansk historie.

Den som velger Bidens side og går god for ham på dette tidspunkt kan få et forklaringsproblem.

– Det fins ingen bevis til støtte for påstanden om at min far var involvert i mine forretninger, fordi det ikke har skjedd, sa han til pressen.

Mediene gjør seg med dette til en del av historien. For å få et bilde av hva som skjer må man også rapportere hva publikum blir foret med av løgner.

Etter at målinger viste at også 40 prosent av Demokratiske velgere mener Biden er korrupt, har Biden gått tilbake på tidligere uttalelser og blånekter for alt. Alt er løgner, gjentar han. Men disse besvergelsene kan ikke trylle bort at han deltok på middag med kona til borgermesteren av Moska, Jelena Baturina, som betalte Bidens 3,2 millioner dollar. Da Putin invaderte Krim var Baturina en av oligarkene som ikke ble satt på sanksjonslisten.

Den kandidaten som skulle anklage Trump for å være russisk agent, mottok selv bestikkelsespenger fra Russland.

James Comer sier de er klare for å sette i gang med stevninger av Bidens:

«We are now at a pivotal moment in our investigation. We will soon depose and interview several members of the Biden family and their associates about these influence-peddling schemes. But we are facing obstruction from the White House,» Oversight Committee Chairman James Comer, R-Ky., said on the House floor ahead of the vote.

 

«We are now at a pivotal moment in our investigation. We will soon depose and interview several members of the Biden family and their associates about these influence-peddling schemes. But we are facing obstruction from the White House,» Oversight Committee Chairman James Comer, R-Ky., said on the House floor ahead of the vote.

NRK Dagsnytt hadde heller ikke avstemningen på topp.

https://www.foxnews.com/politics/house-votes-authorize-biden-impeachment-inquiry

 

 

 

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone her!»

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.