Pressetalsmann John Kirby ble svar skyldig da Steven Nelson fra New York Post spurte hva Det hvite hus hadde å si til det flertallet av amerikanere som mener Biden er korrupt.

«So what do you say to the majority of Americans who believe that the president is himself corrupt?» Nelson asked Kirby.

Kirby ble tatt på sengen av spørsmålet og klarte bare få frem «Wow», etterfulgt av en pause.

«Wow,» Kirby said as he shook his head. His reaction was followed with a long pause of silence.

Nelson begrunnet spørsmålet med at det pågår en rekke undersøkelser som viser «irregulær» oppførsel av president Biden og Hunter Biden. En varsler i skatteetaten har stått frem og fortalt at Hunters skattesaker fikk en behandling han aldri har sett maken til. Da han og hans team spurte hvorfor, ble de tatt av saken. Det var justisdepartementet som grep inn. Dermed har også dét noe med Det hvite hus å gjøre.

FBI sitter på et dokument fra Bidens tid som visepresident som viser at han solgte innflytelse for penger. FBI har nektet å utlevere dokumentet, og Kongressen har startet prosessen med å holde FBI-sjef Christopher Wray ansvarlig for forakt for Kongressen. Wray har måttet demonstrere at FBI beskytter Biden-familien.

Et flertall av velgerne svarer ja på spørsmålet om Biden har drevet med lysskye forretninger.

a recent poll that found a majority of voters believe the president was involved in «an illegal influence peddling scheme» alongside his son while he was vice president.

Det er første gang en reporter i full offentlighet stiller et spørsmål om hvorvidt presidenten og hans familie er kriminell. Spørsmålet gir gjenlyd ikke bare i amerikansk offentlighet, men over hele verden. Biden er ikke bare senil, han er også korrupt.

Etter en stund fikk Kirby stammet frem et svar som var et ikke-svar.

«The president has spoken to this and there’s nothing to these claims. And as for the whistleblower issue that you talked about and in the document — I believe the FBI has spoken to that, and you’re going to have to go to them on that,» he eventually said.

Kirby henviser til FBI og skatteetaten, som forsøker «drepe» etterforskningene. USA er i en konstitusjonell krise når den eksekutive makt nekter å svare den lovgivende.

Etterforskningen av Biden-familien har pågått i mange år, og maktkampen mellom Republikanerne og FBI/justisdepartementet går mot et klimaks. Republikanerne kan ikke gi seg uten å tape det som er vinn eller forsvinn.

Det hvite hus og Biden har hele tiden blånektet. De sier at granskningene er uten dokumentasjon. Det blir vanskeligere og vanskeligere å opprettholde denne fasaden. NRK Dagsnytt melder om granskningen av Trumps dokumenter i Mar-a-Lago, men nevner ikke etterforskningen av Biden-familien med ett ord. Norske medier beskytter Bidens akkurat som de amerikanske, men fasaden er i ferd med å sprekke.

The White House has slammed the committee’s investigation as «evidence-free» and «politically motivated.» The White House has also maintained that Biden has never been involved in his son’s business dealings.

Det har i flere år ligget 150 varsler i finanstilsynet over suspekte transaksjoner fra Bidens. De lar seg ikke bortforklare. Senator Ron Johnson og senator Chuck Grassley har snakket om dem i lang tid, og finanstilsynet har endelig latt Republikanerne få se dem.

Marjorie Taylor Greene sier hun har sett bevis på at Bidens har vært involvert i prostitusjonsringer og human trafficking. Det pågår en storstilt human trafficking over grensen i sør, også handel med barn. Under en høring kom det frem at 85.000 barn er forsvunnet.

 

https://www.foxnews.com/politics/white-house-official-left-speechless-when-asked-whether-biden-corrupt

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.