Visse hendelser får symbolsk betydning fordi de i tilskuernes bevisshet illustrerer noe de er klar over, men ikke helt har tatt inn over seg. Bidens fall foran avgangsklassen på luftfartsakadmiet var brutalt, spektakulært og en fullstendig ydmykelse av Joe Biden. Han mistet all verdighet.

Medienes spyttslikkende journalistikk har bidratt til dette helt siden valgkampen i 2020. De visste og så det alle andre så, at han var en skygge av seg selv. Hvorfor ville noen ha en president som var desorientert? Ingen tror det var Biden som teppebombet USA med eksekutivordrer fra det øyeblikk han satte seg ved skrivebordet. Ingen tror heller at han fikk 81 millioner stemmer. Hele forestillingen var svindel fra ende til annen.

Nå svikter den på det mest avgjørende punkt: Biden klarer ikke å stå på bena.

New York Times skriver en ny spyttslikkende artikkel som roser Biden for hans smartness og årvåkenhet. Det er helt Nord-Korea.

«The two Joe Bidens coexist in the same octogenarian president: Sharp and wise at critical moments, the product of decades of seasoning, able to rise to the occasion even in the dead of night to confront a dangerous world,» the article said. «Yet a little slower, a little softer, a little harder of hearing, a little more tentative in his walk, a little more prone to occasional lapses of memory in ways that feel familiar to anyone who has reached their ninth decade or has a parent who has.»

https://www.foxnews.com/politics/ny-times-article-bidens-age-ripped-slobbering-embarrassing-latest-fall

Det er lenge siden Biden var skarp og klok; mange mener at han aldri har vært det. Å si at han er et produkt av tiårs modning, er en fornærmelse mot sunn fornuft. Han svekkelse beskrives med ordet «litt»: litt mer døv, litt mer famlende gange og «litt» mer hukommelsessvikt.

Insiderne som har observert Biden over tid, er nådeløse:

At rutinerte reportere med Peter Baker i spissen har satt sitt navn på denne panegyrikken, vitner om et forfall i det liberale Amerika som er sjokkerende og nesten ubeskrivelig.

Men det betyr ikke at the gray lady er blitt like senil som Biden. Det betyr at Amerikas flagship-avis er blitt like korrupt som Biden og dem bak ham.

Det fikk vi et klart eksempel på da Jen Psakis intervju med tidligere FBI-direktør James Comey ble sendt søndag. Comey sier at alle må stemme på Biden for å forsvare lov og rett.

Det sier mannen som beviselig var med på å orkestrere Russia collusion-konspirasjonen. Comey misbrukte sin stilling til å undergrave presidentkandidat og senere president Trump. Det er grundig dokumentert i flere omganger. Han skulle sittet inne, men disse operatørene har straffrihet i dagens Amerika.

https://www.foxnews.com/politics/ex-fbi-director-james-comey-2024-race-has-be-joe-biden

De har stjålet to valg og er i gang med et tredje. Comey slipper katta ut av sekken når han sier at Trump kan komme til å ta hevn hvis han gjør comeback. Han tenker på seg selv.

Men Comey er ikke alene. Hele klikken som organiserte Russia collusion er enten del av Biden-regimet eller har godt betalte jobber i advokatfirmaer eller som kommentatorer på tv.

Jen Psaki var Bidens pressetalskvinne. Nå er hun tv-journalist. Hun og Comey er på samme side, akkurat som New York Times.

Men de har overraskelser i vente. Comeys etterfølger, den minst like korrupte Christopher Wray, ble før helgen tvunget til å gå med på å vise et dokument til hele kontrollkomiteen i Representantenes hus, hvor det fremgår at Biden mottok fem millioner dollar av en fremmed makt for å påvirke amerikansk politikk i en bestemt retning.

Wray og FBI har sittet på dokumentet, som er fra en troverdig kilde, i flere år. I likhet med Hunters laptop.

En dag blir det så mye råttenskap at hele gulvet brister.

Bidens fall blir et symbol på løgnaktigheten og korrupsjonen.

Amerikanerne ser og vet. Verden trenger å bli forklart. Dette er vår viktigste allierte. Det er ikke en enkelt families korrupsjon som er det viktigste. Det er at noen plasserte ham i Det hvite hus, kanskje nettopp fordi de hadde tak på ham.

Og mediene har vært med på ferden inntil nå.

Steven Nelson var den første som brøt med panegyrikken ved å stille et brutalt spørsmål til John Kirby og Karine Jean-Pierre: Hva sier dere til det flertall av amerikanere som mener Joe Biden er korrupt? Han mistet munn og mæle.

Akkurat som i H.C. Andersens eventyr om kongen som fikk laget seg nye klær av skreddere som kunne bløffe og trollbinde hoffet og publikum:

– Han er jo naken!

Sannhetens øyeblikk nærmer seg.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.