Nye dokumenter viser at Obama og Biden sammen med FBI-sjef Comey og fungerende justisminister Sally Yates, diskuterte hvordan de skulle få tatt rotta på påtroppende nasjonal sikkerhetsrådgiver, Mike Flynn.

Newly released notes confirm President Barack Obama’s key role in surveillance and leak operation against Michael Flynn, the incoming Trump administration national security adviser. The handwritten notes, which were first disclosed in a federal court filing made by the Department of Justice on Tuesday, show President Obama himself personally directed former FBI Director James Comey and former Deputy Attorney General Sally Yates to investigate Flynn for having routine phone calls with a Russian counterpart.

Biden kom lørdag med et voldsomt angrep på Trump og sa hele hans presidentperiode hadde vært en eneste lang gave til Putin. Bakgrunnen var avsløringer i The New York Times om at den russiske militære e-tjenesten, GRU, hadde betalt Taliban for å angripe amerikanere i Afghanistan. Trump sa det var ukjent for ham.

En annen som hev seg på var tidligere sikkerhetsrådgiver John R. Bolton som sier til CNN at Trump ikke har forbindelse til virkeligheten, kun til seg selv.

For omverdenen høres det voldsomt ut. Men lekkasjer for å kompromittere presidenten er blitt dagligdags, spesielt fra aviser som New York Times. Avisen er blitt en kolportør av historier som blander fakta og fiksjon. Journalistene er blitt budbringere for anonyme tjenestemenn som vil felle presidenten.

Alle vet at Bolton har en høne å plukke med presidenten og gjerne vil selge bøker.

Obamagate

Anti-Trump-mediene gjengir ikke avsløringene om Flynn. Men det er etterhvert en flora av medier som er kritiske til Obamas maktmisbruk. Dokumenter er dokumenter og historien bak er ikke flatterende for Obama.

Det var dommeren i saken mot Flynn, Emmett Sullivan, som personlig ga ordre om at Flynns advokat ikke måtte få se dokumentene som beviste at hennes klient var offer for et justismord.

The handwritten notes from Strzok, which were included in a court filing from the Justice Department, were filed under seal by order of Emmett Sullivan, the judge overseeing Flynn’s criminal trial. The judge has ordered the documents to be hidden and has given no indication that he will ever allow all of the evidence filed by the DOJ to be publicly disclosed. When the DOJ moved to dismiss charges against Flynn, Sullivan refused to grant their request and instead appointed a shadow prosecutor to target Flynn on Sullivan’s behalf.

Dette er betegnende for polariseringen og Obama-leirens hat mot Trump. De nøler ikke med å bruke rettsvesenet mot Trumps medarbeidere.

Det handler om å redde Obamas ære. Hvis det kan dokumenteres at Obama og Biden personlig trakk i trådene for å felle Flynn og sette i omløp historien om Trump og Putin, kan det bli vanskelig for Biden å beholde fasaden.

The handwritten notes from fired former FBI agent Peter Strzok appear to describe a Jan. 5, 2017, Oval Office meeting between Obama, Vice President Joe Biden, Comey, Yates, and then-national security adviser Susan Rice. The meeting and its substance were confirmed in a bizarre Inauguration Day email Rice wrote to herself.

It was at this meeting, which was confirmed by testimony from Comey and Yates, that Obama gave guidance to key officials who would be tasked with protecting his administration’s utilization of secretly funded Clinton campaign research, which alleged Trump was involved in a treasonous plot to collude with Russia, from being discovered or stopped by the incoming administration.

Obama og Bidens bestrebelser hadde to formål: Å skjule at hans administrasjon hadde benyttet seg av materiale som var betalt for av Hillary og som de nå skulle bruke igjen for å bringe Trump ut av likevekt, og sette i omløp Russia collusion-storyen som skulle rulle i flere år fremover. Dens første offer var Mike Flynn.

Både spesialagent Strzok og Comey var enige om at Flynns samtale med den russiske ambassadøre var «helt legitim».

Comey’s description that the Flynn-Kislyak phone calls appear “legit,” shorthand for “legitimate,” is also in the notes.

Det brød ikke Obama og Biden seg noe om.

The new notes, which record Comey’s accounting to Strzok of the meeting’s substance, constitute definitive evidence that Obama himself was personally directing significant aspects of a criminal investigation into his political enemy’s top foreign policy adviser.

Jake Tapper i CNN kommer ikke til å gjengi disse notatene. ei heller New York Times, Washington Post eller NTB. Men dokumentasjonen er som kjemikalier i en tilstoppet kloakk: De etser seg vei nedover til de har nådd bunnen.

Obama hadde slett ikke vært tøff med russerne. Han lot de holde på. Først oppunder jul utviste han en skokk russere. Det overlot en delikat situasjon til Trump. På toppen av det hele sa Obama at han ikke ville Trump-administrasjonen skulle få se all informasjon om Russland. Han ville de skulle operere i blinde.

Yates told the special counsel that Obama broke the news of Flynn’s phone calls with Russian Ambassador Sergey Kislyak to her during the Jan. 5 meeting. Rice detailed further involvement from Obama. “President Obama said he wants to be sure that, as we engage with the incoming team, we are mindful to ascertain if there is any reason that we cannot share information fully as it relates to Russia,” she wrote in her email.

“Make sure you look at things and have the right people on it,” Obama is quoted as saying.

Obama og Biden var erfarne/durkdrevne etter åtte år i Det hvite hus. De kunne alle tricksene. Hillary var heller ikke tapt bak en vogn.

Biden foreslo å bruke Logan Act mot Flynn, selv om loven aldri har vært brukt mot noen.

De hadde ingen respekt for Trump og hans folk. Eller som James Comey skrøt av i en offentlig opptreden: -Vi visste det var kaotisk i den første tiden i Det hvite hus, derfor sendte vi to agenter over for å intervjue Flynn, og han sa ja med en gang, selv om prosedyre tilsa at man skulle gå tjenestevei, dvs gjennom den juridiske avdeling.

Dette intervjuet, som fant sted 24. januar, ble begrunnelsen for å felle Flynn og anklage ham for å lyve.

Da hadde Comey allerede sjokkert Trump ved å ta han til side i Trump Tower, etter at Trump var blitt briefet av etterretningssjefene om at det var russerne som hadde påvirket valget, for å fortelle ham at russerne satt på materiale som viste ham i seng med to prostituterte på Ritz Hotel Moskva. De tisset i sengen som Obama hadde ligget i.

Trump må ha en sterk psyke som ikke knakk av denne kampanjen, som kom fra alle kanter.

Det Obama og Biden foretok seg 5. januar 2017 dannet opptakten til det som skulle følge: Utnevnelsen av Bob Mueller som spesialetterforsker og to års vedvarende heksejakt.

Trump var omgitt av fiender hvor enn han snudde seg. Det er et under at han i det hele tatt overlevde og klarte å få gjort noe annet enn å forsvare seg.

Nå sirkler gribbene rundt ham og håper coronaen, BLM og Antifa kan ta knekken på ham en gang for alle,

Problemet for anti-Trump-leiren er at de har vist hvem de er og hvordan de opererer litt for tydelig. Litt for mange amerikanere har forstått: Det er dem Obama angrep. Det er selve demokratiet de forsøkte sette ut av spill.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.