Den ukrainske forretningsmannen som bestakk Joe og Hunter Biden med ti millioner dollar for at Biden skulle sørge for å få avblåst granskningen av gasselskapet Burisma, foretok opptak av samtalene i tilfelle noe skjedde. Det opplyste Chuck Grassley foran senatet mandag.

Det foreligger 15 opptak med Hunter og to med Joe, sa Grassley.

“The 1023 produced to that House Committee redacted reference that the foreign national who allegedly bribed Joe and Hunter Biden allegedly has audio recordings of his conversations with them. Seventeen total recordings,” Grassley said on the Senate floor. Fifteen audio recordings include conversations between him and Hunter Biden while two include conversations between him and Joe Biden.

“These recordings were allegedly kept as a sort of insurance policy for the foreign national in case he got into a tight spot. The 1023 also indicates that then-Vice President Joe Biden may have been involved in Burisma employing Hunter Biden,” he continued.

Representantenes hus har etter mye om og men fått se dokumentet fra kilden som sier at Biden var korrupt. Joe har hele tiden hevdet at han ikke visste noe om hva Hunter holdt på med, til tross for at han fulgte ham på offisielle turer til bl.a. Kina, noe som resulterte i at Hunters investeringsselskap mottok 1,5 milliard dollar fra Bank of China.

Biden var utpekt av Obama til spesialutsending til Ukraina. Ukraina er et av verdens mest korrupte land. Bidens så muligheter. FBIs fortrolige kilde sier at Joe hjalp Hunter å få en plass i Burismas styre. Jobben kastet godt av seg: 83.000 dollar. I måneden.

Nettet snører seg sammen rundt Joe og selv ikke en spyttslikkende presse kan beskytte ham mot alt som kommer frem.

Grassley har fått nok av FBIs obstruksjon. (Obstruksjon av loven er en av anklagene mot Trump). Grassley og hans kolleger har måttet presse i månedsvis for å få se et ikke-hemmelighetsstemplet dokument og når de endelilg får se det, er det sladdet. FBI bryr seg ikke om hva Kongressen mener og har krav på. Det er det nye regimet i Washington.

“More than that, the FBI made Congress review a redacted unclassified document in a classified facility. That goes to show you the disrespect the FBI has for Congress,” he added (emphasis original).

Riksadvokat Viktor Shokin ble sparket i 2016 etter at Biden under et besøk truet med å holde tilbake 1 milliard dollar. Biden skrøt senere offentlig av hvor tøff han hadde vært.

CIA-analytikeren Ciaramella skulle senere gå til Demokraten Adam Schiff som startet riksrettssak mot Trump fordi han ringte Zelenskji og ba ham hjelpe til å finne ut hva som skjedde foran valget i 2016. Det var tett samarbeid mellom Demokratene og Obama-administrasjonen for å stanse Trump. Ciaramella hevdet Trump holdt tilbake midler, akkurat samme metode som Biden brukte.

Trump blir anklaget for det Demokratene har hatt som metode. Det er ødeleggende for det politiske klimaet.

 

https://justthenews.com/politics-policy/grassley-foreign-national-who-allegedly-bribed-joe-hunter-biden-has-recordings-them

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.