Senator Chuck Grassley la torsdag frem et dokument fra en av FBIs konfidensielle kilder som sier at Joe og Hunter Biden presset oligarken Mykola Zlosjevskij til å betale dem 10 millioner dollar i bytte mot å få riksadvokat Viktor Sjokhin sparket. Biden satt etter at han hadde gått av som visepresident og skrøt av at han hadde brukt 1 milliard dollar av statlige penger som pressmiddel for å få Sjokhin sparket. – Son of a bitch, he got fired, skryter Biden.

Uttalelsen falt i prestisjetunge Council of Foreign Relations med Richard Haass ved hans side. Dette er det umulig å løpe fra. Biden ser ut til å bekrefte det den konfidensielle kilden hevder:

 

Ifølge FBIs konfidensielle menneskelige kilde brakte ledere for Burisma, et ukrainsk gasselskap, Hunter Biden inn i styret for å “beskytte oss gjennom hans far, fra alle slags problemer.” På den tiden ønsket Burisma å gjøre forretninger i USA, men sto overfor en korrupsjonsundersøkelse i Ukraina, ledet av den daværende ukrainske påtalemyndigheten Viktor Sjokhin. Når det gjaldt denne etterforskningens innvirkning på deres ambisjoner i Nord-Amerika, skal Burisma-sjefen Mykola Zlosjevskij ha sagt: “Ikke bekymre deg, Hunter vil ordne alle disse problemene gjennom sin far.” Zlosjevskij skal ha uttalt at han måtte betale $5 millioner til Hunter Biden og $5 millioner til Joe Biden, en ordning han beskrev som ‘poluchili’, som er russisk krimslang for å bli “tvunget eller presset til å betale”, ifølge dokumentet.

Biden og Obama påstår at det var Sjokhin som var korrupt. I virkeligheten var det Biden som ville fjerne Sjokhin for å kunne motta bestikkelsespenger.

Zlosjevkij var ikke tapt bak en vogn. Han sørget for lydopptak av både Hunter og Joe Biden.

Zlosjevskij hevdet å ha mange tekstmeldinger og opptak som viser at han ble tvunget til å betale Bidens for å sikre at Sjokhin ble sparket. Spesifikt hevdet han å ha to opptak med Joe Biden og 15 opptak med Hunter Biden. Zlosjevskij beholdt også to dokumenter, antatt å være finansielle poster, som bevis på avtalen, men sa at han ikke sendte noen midler direkte til “Big Guy,” et begrep som antas å referere til Joe Biden. Referanser til “Big Guy” dukket opp i kommunikasjon som involverte andre Biden-familieforretninger, uavhengig av Burisma-avtalen. Ifølge dokumentet hevdet Zlosjevskij at det ville ta etterforskerne 10 år å avdekke de ulovlige betalingene til Bidens.

Bidens forretningspartner Rob Walker har bekreftet at Joe Biden er the big guy.

Det hører med til historien at Demokratene beskyldte Trump for det som Biden vitterlig hadde gjort. De beskyldte fienden for sin egen korrupsjon, og det har skjedd om og om igjen. To riksrettssaker, en spesialetterforskning og nå tre rettssaker.

 

BREAKING: Grassley Releases FBI Document Showing Joe Biden Was Involved in $10 Million Bribery Scheme with Burisma Executive – Biden FORCED Oligarch to Pay Up!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.