FBI sitter på mye mer kompromitterende materiale om Hunter Biden og hans familie enn det som hittil er kommet frem. Det er bare et spørsmål om tid før det detonerer, skriver senator Chuck Grassley i et brev washingtonexaminer.com har fått fatt i.

Grassley offentliggjør dette for å presse FBI. Varslerne har nemlig forklart at FBI har begravet Hunters korrupte praksis, samtidig som de gikk ut og stemplet avsløringer i the New York Post som desinformasjon.

The FBI is in possession of “voluminous evidence” of “potential criminal conduct” by President Joe Biden’s son Hunter Biden related to his overseas business dealings with China and Ukraine, according to new whistleblower disclosures.

Sen. Chuck Grassley (R-IA), who previously released whistleblower claims alleging that evidence on Hunter Biden’s criminality was wrongly labeled “disinformation” within the bureau, made the revelations in a Friday letter obtained by the Washington Examiner. It was sent to Attorney General Merrick Garland, FBI Director Christopher Wray, and Delaware U.S. Attorney David Weiss — who is running the criminal investigation into Hunter Biden.

Det kan virke som det brenner et blått lys for Hunter og familien. Ifølge Grassley sitter FBI på dokumenter som viser hvordan samarbeidet mellom Hunter og James Biden og det kinesiske CFEC skar seg. Bidens etterlyste lovede penger, og James truet med å trekke Biden-navnet.

Avtalene ble inngått mens Joe var visepresident, men kom først til utbetaling da han gikk av fra dette vervet. Dette fremgår av dokumentasjonen Tony Bobulinski overleverte FBI i oktober 2020.

Minst like kompromitterende er Hunters lukrative styreplass i gasselskapet Burisma.

Ukrainian oligarch and Burisma owner Mykola Zlochevsky is widely seen as corrupt and had $23 million frozen by British authorities in the time between the hiring of Hunter and his business associate Devon Archer.

“The FBI has within its possession a series of documents relating to information on Mykola Zlochevsky, the owner of Burisma, and his business and financial associations with Hunter Biden,” Grassley wrote in his new letter. “The documents in the FBI’s possession include specific details with respect to conversations by non-government individuals relevant to potential criminal conduct by Hunter Biden.”

In his 2021 memoir, Beautiful Things, Hunter Biden defended Zlochevsky and called the Burisma work “inspiring” and “consequential” while also admitting that “the pay was good” and that “there’s no question my last name was a coveted credential.”

Biden sa opp alle statsadvokatene Trump hadde utnevnt og beholdt bare David Weiss i Delaware, som den økonomiske kriminaliteten til Bidens sorterer under.

Demokratene gikk til rettssak mot Trump for en telefonsamtale om Bidens forretninger i Ukraina. Nå kan det synes som det var god grunn til å etterforske familien. Det kan bli et tungt fall for både Demokratene, mediene og Bidens.

 

https://www.washingtonexaminer.com/news/justice/hunter-biden-criminal-fbi-investigation-whistleblower-ukraine-china

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.