Senator Chuck Grassley anklager ledelsen i FBI for å ha lagt lokk på Hunter Bidens lysskye foretninger. En varsler ga ham informasjonen som Grassley forgjeves har forsøkt å få ut av det føderale politiet.

Det er CBS News som har fått tilgang til brevet Grassley har sendt FBI-sjefen, Christopher Wray.

“The information provided to my office involves concerns about the FBI’s receipt and use of derogatory information relating to Hunter Biden, and the FBI’s false portrayal of acquired evidence as disinformation. The volume and consistency of these allegations substantiate their credibility and necessitate this letter,” wrote Grassley.

FBI har mottatt negativ informasjon om presidentens sønn og det er volumet og mønsteret som gjør at Grassley skriver. I stedet for å etterforske har polititet lagt lokk på informasjonen eller, enda verre, gjort alt for å diskreditere den offentlig.

“First, it’s been alleged that the FBI developed information in 2020 about Hunter Biden’s criminal financial and related activity,” he continued. “It is further alleged that in August 2020, FBI Supervisory Intelligence Analyst Brian Auten opened an assessment which was used by an FBI Headquarters (“FBI HQ”) team to improperly discredit negative Hunter Biden information as disinformation and caused investigative activity to cease.”

Diskrediteringen av negativ informasjon om Hunter gjorde at etterforskningen ble innstilt. Det var et direkte resultat av FBIs desinformasjon.

Hunters forretninger er blitt en stadig større belastning for Joe Biden. Faren har sagt at han har vært helt uvitende om sønnens forretninger. Det er det stadig færre som tror på.

Da Hunters laptop dukket opp noen uker før valget i 2020, rykket FBI ut og sa det hele var russisk desinformasjon. Big Tech sørget for at historien i New York Post ikke nådde ut til velgerne. Politi og kommersielle selskaper jobbet hånd i hånd for å blokkere informasjon som ville påvirket valget. Det er en direkte inngripen i den demokratiske prosessen.

Republikanernes seniorrepresentant i etterretningskomiteen retter en knusende anklage mot FBI-ledelsen.

“The allegations provided to my office appear to indicate that there was a scheme in place among certain FBI officials to undermine derogatory information connected to Hunter Biden by falsely suggesting it was disinformation,” wrote Grassley.

Det forelå en plan blant visse FBI-tjenestemenn om å undergrave negativ informasjon om Hunter ved å spre falske historier som var desinformasjon.

Et politi som lyver, et politi og et justisdepartement som bruker løgner til å gripe inn i den politiske prosessen.

Men ikke bare Hunter rammes, også broren Joes bror James er innblandet. Omfanget av transaksjoner som amerikanske banker har rapport til finanstilsynet som mistenkelige, er hele 150! Det er hinsides alle normale grenser.

CBS News noted that “more than 150 financial transactions involving either Hunter or James Biden’s global business affairs were flagged as concerning by U.S. banks for further review.”

I et tidligere brev, 31. mai, rettet Grassley en anklage direkte mot lederen for FBIs Washington-kontor.

In a previous letter dated May 31, Grassley also accused Timothy Thibault, the senior FBI agent at the bureau’s Washington Field Office, of possibly violating “[f]ederal laws, regulations and Federal Bureau of Investigation (FBI) guidelines.”

Det finnes klare retningslinjer for hvordan politiet skal behandle mistanker og bevis om lovbrudd. Hvorfor ble ikke de fulgt?

“In light of these allegations, I remain very concerned that political bias by a select group of Justice Department and FBI officials has infected the Justice Department’s and FBI’s usual process and procedure to open and pursue high-profile and politically charged investigations,” Grassley continued.

Grassley sier at FBI og justisdepartementet er blitt politiske verktøy for Demokratene.

Han sier det er noe galt med måten departement og føderalt politi ledes på.

“You have an obligation to the country to take these allegations seriously, immediately investigate,” he concluded.

Grassley krever utlevert saksdokumenter innen 8. august. Han har tidligere avkrevd FBI svar, uten å motta noe.

 

 

https://www.breitbart.com/politics/2022/07/25/grassley-highly-credible-whistleblowers-claim-fbi-doj-downplay-negative-hunter-biden-information/

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.