Sakset/Fra hofta

Obama sørget for å utvide og bemanne National Security Council med mennesker som var «hans» og som ville være lojale mot hans politikk, selv etter at han gikk av. Rett før han gikk av sørget Obama for drastisk å utvide kretsen som kunne lese klassifisert informasjon. Slik var han sikker på at Trump-administrasjonen kom til å lekke som en sil. Denne maktkonstellasjoner sørget for å få Trumps første nasjonale sikkerhetsrådgiver, Mike Flynn, avsatt ved å avlytte og lekke. James Comey har skrytt offentlig av at de utnyttet de første dagers kaos i Det hvite hus til å  overrumple en «naiv» Mike Flynn. Den neste nasjonale sikkerhetsrådgiver McMaster tilhørte Trumps motstandere. Han ga seg til å fjerne de Trump-lojale. Når presidentens eget sikkerhetsteam motarbeider ham i samarbeid med Demokratene og mediene, er det et under hva Trump har fått utrettet. Nå vil de forhindre for enhver pris at han får en ny periode. Bildet: Eric Ciaramella, the whistleblower, som ikke er noen varsler, da han hadde informasjonen fra hearsay.

NRK og USA-korrespondent Anders Magnus kunne knapt skjule sin forventning: Nyheten om at tidligere sikkerhetsrådgiver John B0lton skriver i sin kommende bok at Trump ville fryse bistand til Ukraina til de hadde etterforsket Bidens kan være et fellende bevis.

Eller?

Det er ikke første gang at NRK-Magnus og norske medier har overgått hverandre i entusiasme over at nå – NÅ – faller Trump. Det er nok å nevne Trumps advokat Michael Cohen som det viste seg hadde tapet samtalene med sin klient.

Eller tidligere FBI-sjef James Comey som skrev memorandum etter hver samtale med Trump og lekket dem til mediene via en professor-venn, som det viste seg han hadde ansatt på FBIs regning!

Hvordan har det gått med dem? Cohen er i fengsel og Comey risikerer å bli tiltalt for brudd på regler, for manipulasjon av bevis. Han er allerede tatt i flere løgner.

Det er flere forhold rundt Bolton-avsløringen som burde påkalle interesse:

New York Times siterer ikke direkte fra manus, men viser til folk som de hevder har sett det. Det er samme hearsay som har ligget til grunn for hele Ukraina og riksrettssaken. Når vitnene ble presset hadde ingen hørt Trump si eksplisitt at han ville holde tilbake pengene til Bidens ble etterforsket av Kiev.

Hvor stammer lekkasjen fra, hvem står bak?

Trump-forsvarere anklager Boltons team for å ha lekket, fordi det vil få salget til å skyte i været og fordi de mener at Bolton vil ha hevn fordi han ble sparket.

Boltons team sendte manus til gjennomgang i National Security Council 30. desember. Som tidligere ansatt er man pliktig til å la NSC lese gjennom.

Hvem er det som foretar gjennomgangen?

Breitbart News reported that Army Lt. Col. Yevgeny Vindman, a lead NSC ethics lawyer and the brother of impeachment witness Lt. Col Alexander Vindman, is in charge of reviewing materials by current or former NSC officials in the prepublication review.

Oberstløytnant Alexander Vindman gjorde seg bemerket under den åpne høringen i Kongressen. Han er ansatt i presidentens sikkerhetsteam, men er tydelig på motpartens side, sammen med tidligere ambassadør Maria Jovanovitsj. Vindman har også ukrainsk bakgrunn. Det kom frem at han to ganger ble tilbudt jobben som Ukrainas forsvarsminister. En mann som stiller i uniformen til det amerikanske militæret har et forhold til en fremmed makt som tilbyr ham stillingen som forsvarsminister!

Lekker som en sil

Men Vindman er ikke alene. Hans bror Jevgenij jobber også i NSC, som advokat og det er han som, ifølge Breitbart, har jobbet med å gjennomgå Boltons manus.

Boltons team hevder de ikke lekket og at prosessen med screening nå er «korrumpert». Hans advokat Charles Cooper:

Cooper continued: «A copy of my December 30 letter is attached. It is clear, regrettably, from The New York Times article published today that the prepublication review process has been corrupted and that information has been disclosed by persons other than those properly involved in reviewing the manuscript.»

En forsikring?

En av de mest politiserte FBI-agentene, Peter Strzok, sa høsten 2016 at de måtte tenke på en forsikring i tilfelle Trump vant.

Obama utvidet National Security Agency fra 40 til 400 personer. Han ansatte mennesker med samme politiske orientering og verdisystem som ham selv. Hvis det kom inn en president med en annen policy enn det hans maktbase likte, kunne de forvandles til trojanere. De kunne enten sabotere en annen politikk eller de kunne aktivit sammensverge seg mot presidenten.

Trump-haterne lyktes ikke med Russia-gate. Bob Mueller og hans team på 40 advokater måtte strekke våpen. Russland 2.0 var Ukraina. Det ble klekket ut av et medlem i National Security Council, Eric Ciaramella.

Lederen for selve riksrettsprosessen mot Trump, Adam Schiff, rekrutterte til sin stab fra National Security Council. Det har vært et tett samarbeid mellom Obama-ansatte og Demokratene. Schiff holdt sogar møte med Ciaramella før nyheten om «varsleren» kom ut. Så sent som søndag hevdet han at han ikke visste hvem det var.

Ukraina-historien virker som en nøye planlagt konspirasjon, og nettopp fordi den er uten substans kan Trump-haterne kaste frem stadig nye påstander.

Men de beveger seg på tynn is.

Destruksjon og løgner

Demokratene krever nye vitner ført i Senatet og vil ha John Bolton. De kunne ha stevnet ham for Representantenes hus, men gjorde det ikke. Nå gjør de det, fordi det vil skape maksimal skade for Republikanerne og Trump.

Trump-haterne har gått over i en destruksjonsmodus. Da de så at de ikke klarte å forhindre at Kananaugh ble godkjent som høyesterettsdommer, gikk de over til å forsøke å ødelegge ham som menneske. Hele Amerika var vitne til denne tilsviningen og mange reagerte. De så at Kvanaugh var et ordentlig menneske. Skulle han ha deltatt i gruppevoldtekter hver helg som student? Dette var ryktene Trump-hatende medier spydde ut. Liksom de levde høyt på Stormy Daniels og hennes advokat, Michael Avenatti.

Hvor er Avenatti nå? Han er i fengsel, for å ha svindlet klienter og forsøkt å utpresse Nike for millioner.

Men det forteller ikke mediene. Da måtte de tatt et oppgjør med sitt eget Trump-hat.

Demokratene risikerer å falle for eget sverd. Hvis Demokratene skulle få gjennomslag for å stevne Bolton vil det utløse at også Bidens må vitne.

Det står ingen steder at en kandidat til nominasjonskampen nyter immunitet.

Peter Schweizer tar i sin nyutkomne bok Profiles in Corruption, for seg Biden-slekten: Brødre, søstre og avkom hang seg på frakkeskjøtene til visepresidenten og fikk såkalte «sweetheart-deals».  Det er ikke bare Hunter Biden som fikk fete styreverv i en sektor han ikke visste noe om. Også Joe Bidens brødre og søstre gjorde det. Selv var Joe en svoren lobbyist for kredittkortselskapene i sin tid som senator.

Norske medier gidder ikke rapportere dette. De er travelt opptatt med å felle presidenten. Men vanlige amerikanere får det med seg, og de er i ferd med å få nok av korrupte politikere.

 

 

 

Bolton’s manuscript leaks as memoir pre-orders begin on Amazon; Trump fires back

Trump Denies New York Times Report on John Bolton Book

Støtt Document

Norsk offentlighet trenger mer enn noensinne en alternativ mediekanal. Hvis du som leser vil ha tilgang til nyheter og analyser som forteller en annen historie, som ikke gjør deg schizofren, med sin blanding av historier uten intellektuell forståelse og sammenheng, skal du støtte Document.

Vi setter stor pris på om du kan gi et månedlig beløp. Dette gir oss en forutsigbar inntekt og gjør oss i stand til å publisere mer og bedre.

Det er mange måter du kan bidra på:

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort:

Eller du kan velge et enkeltbeløp:

kr

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Document.no Vipps org.nummer er 13629

 

Støtt oss fast med Paypal: