Leder av Kontrollkomiteen i Representantenes hus, James Comer, har endelig gjort alvor av sine løfter og stevnet Joe Bidens bror James og Hunter, samt forretningspartneren Rob Walker. Det er ledd i riksrettsgranskningen.

Komiteen har nylig avdekket at Joe Biden personlig mottok 240.000 dollar fra James Biden. Dette var penger som kom fra Kina.

 

Lederen for kontrollkomiteen, James Comer fra Kentucky, hevder de sitter på mye bevis som kan felle Biden.

– Nå skal Husets kontrollkomité bringe inn medlemmer av Bidens familie og deres kollegaer for å utspørre dem om bevisene, sier Comer i en uttalelse.

NTB roter og skriver at det er riksrett det handler om. Det er granskning i den innledende fase for å se om det er grunnlag for å reise riksrettssak.

NTB skriver også at Republikanerne ikke har klart å bevise at Biden mottok penger. De følger ikke med og det er direkte pinlig for at nasjonalt nyhetsbyrå. NTB gjentar hva liberale medier i USA skriver, men selv der slår muren sprekker.

Republikanerne har ikke greid å føre bevis for at presidenten har gjort noe galt. Demokratene anklager republikanerne for å iverksette riksrettsprosessen utelukkende som hevn for riksrettsprosessene mot tidligere president Donald Trump. (NTB)

NTBs tiltro til rettssakene mot Trump er omvendt proporsjonal med deres mistro til Republikanernes granskning av Biden.

Comer har også bedt om edsvorne vitneforklaringer fra flere i Biden-familien.

He also requested transcribed interviews from James Biden’s wife, Sara Biden; President Biden’s daughter-in-law, Hallie Biden, the widow of President Biden’s son, Beau, who later was romantically involved with Hunter; Hallie Biden’s older sister, Elizabeth Secundy; and Hunter Biden’s wife, Melissa Cohen.

Hunters stjerneadvokat Aby Lowell sier hans klient gjerne stiller til forklaring når de måtte finne riktig tid og sted. Han har bedt den nye Speaker of the House, Mike Johnson, om at de tre komitelederne – James Comer, Jim Jordan og Jason Smith, slutter å plage hans klient.

Det ønsket kommer ikke Johnson til å etterkomme.

Loddet ser ut til å være kastet for Biden-familien.

 

https://www.foxnews.com/politics/house-oversight-subpoenas-hunter-biden-james-biden-rob-walker-testimony-impeachment-inquiry

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.