Hunter Biden snudde torsdag 180 grader og innrømmet gjennom en talsmann at han gjorde forretninger med Kina som innbrakte millioner av dollar. Pengene delte han med sin onkel James og enken etter broren Beau, Hallie, som han hadde et forhold til.

Det er første gang Hunter offentlig innrømmer at han tjente millioner på forretninger med Kina.

Hunter Biden, a private citizen with every right to pursue his own business endeavors, joined several business partners in seeking a joint venture with a privately-owned, legitimate energy company in China. As part of that joint venture, Hunter received his portion of good faith seed funds which he shared with his uncle, James Biden, and Hallie Biden, with whom he was involved with at the time, and sharing expenses.

Dermed brenner tampen for Joe Biden. Joe har sagt at han ikke visste noen ting om sønnens forretninger.

Formann for tilsynskomiteen i Representantenes hus, James Comer, sier de har oppdaget mange konti som pengene ble fordelt på, tilhørende forskjellige medlemmer av Biden-familien.

Hunters talsmann kaller det en høyreorientert sammensvergelse brygget på gammelt materiale.

“Rep. Comer takes something old and tries to make it new by wrapping it in a wild and baseless right-wing conspiracy … The accounts so dramatically listed by Rep. Comer belonged to Hunter, his uncle and Hallie – nobody else.”

Flere av Biden-familiens forretningspartnere snakker med Republikanerne i komiteene. En av dem er Eric Schwerin som var partner med Hunter, en annen er Rob Porter. De har brevvekslet med Hunter og korrespondansen finnes på hans laptop.

Det siste Hunter gjorde fredag var å varsle at han går til sak mot repatøren og eieren av verkstedet i Wilmington. Hunter unnlot å hente de to maskinene han innleverte, til tross for purringer. Da tilfaller maskinene verkstedet. Hunter benektet først ethvert kjennskap til laptopene. Deretter innrømmet han at de kunne ha vært hans. Nå går han til sak som eiere.

Biden sto i presidentdebatten og skjøv 52 etterretningssjefer foran seg: Laptopen var russisk desinformasjon.

Nå faller skansene en etter en.

Peter Schweizer har gjort mye for å ta ned både Clinton-familien og Bidens. Han sier flere avsløringer er på vei.

Schweizer, speaking with Fox News Thursday evening, mocked Hunter for changing his story after years of denial of his accurate reporting:

The story has changed throughout. When we first broke this story in 2018, they denied that they were even doing business in China. Then they said well, we were doing business in china but, as you pointed out, we didn’t make any money. Then it shifted to joe biden didn’t know about those deals.

Schweizer continued:

That’s been disproven. The fact that they keep shifting the stories, I think, should be a major concern for people in the White House, because it’s pretty clear that the people spinning the news in the White House don’t know the full story, and I think there are going to be several other shoes to drop on this.

 

Selv CNN innrømmet at det som er kommet ut ikke tar seg godt ut for Bidens. Erin Burnett i sitt program OutFront fredag kveld:

While speaking to NYU Law Professor Ryan Goodman, Burnett asked, “[O]n a certain level, just as a layperson, you hear this and it doesn’t sound good. There’s a guy whose name is John Robinson Walker, he gets $3 million from a Chinese-based company and proceeds to wire it out to a bunch of people named Biden, one of whom is Hunter Biden, another one is a company that belongs to the president’s brother James Biden, and another amount of money to Beau Biden’s widow, Hallie. So, again, from a layperson, that doesn’t look good, is it damaging legally?”

Mens han snakket med NYU jusprofessor Ryan Goodman, spurte Burnett: «På et visst nivå, bare som en lekmann, hører du dette og det høres ikke bra ut. Det er en fyr som heter John Robinson Walker, han får 3 millioner dollar fra et kinesisk-basert selskap og fortsetter med å sende det ut til en gjeng med folk som heter Biden, en av dem er Hunter Biden, en annen er et selskap som tilhører presidentens bror James Biden, og en annen sum penger til Beau Bidens enke, Hallie. Så igjen, fra en lekmanns synspunkt, det ser ikke bra ut, er det juridisk skadelig?»

 

https://www.breitbart.com/politics/2023/03/16/hunter-biden-admits-to-biden-familys-china-deals-for-millions-after-years-of-denial/

 

https://www.breitbart.com/clips/2023/03/17/cnns-burnett-new-biden-family-payment-evidence-doesnt-look-good/

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.