Daily Mail har en detaljert blottstilling av Hunter Bidens liv med grenseoverskridende  sex og drugs.

Han innledet et forhold til enken etter sin avdøde bror Beau. Beau var den straights som var statsadvokat i Delaware. Han døde av hjernesvulst i mai 2015. Beau hadde reddet Hunter fra misbruk mange ganger, men nå var det ingen til å dra Hunter opp. Nå var det Hunter som dro Beaus kone Hallie ned. Heller ikke det var nok. Han innledet også et forhold til hennes søster Elizabeth.

De tre forvandlet Beaus hjem til et drug og partyhouse hvor det skjedde noe 24/7. Hallies barn ble skjøvet i bakgrunnen.

Den detaljerte fremstillingen og sitatene av kommunikasjonen gjør at man stiller spørsmål ved om Biden-familien er en asosial familie. De tre Biden-brødrene har skodd seg på korrupte avtaler, Joe gjennom sine kontakter i Kina, brødrene Frank og James gjennom brorens kontakter som visepresident.

At Daily Mail sprenger Hunter-storyen gjennom en stor artikkel har stor betydning. Daily Mail er en av verdens mest profesjonelle og hensynsløse tabloider. Når de tar hull på en story setter det spor. The Sun og andre aviser har allerede plukket opp storyen.

Da vil verden lære at USA sittende president har en sønn som i den gamle betydningen av ordet drev med hor og narkotika og det skjedde rett under Joe og Jills neser i Delaware.  Hunter klarte ikke en gang holde fingrene vekk fra Hallies søster Elizabeth som skilte seg fra mannen etter 15 års ekteskap. Alle disse relasjonen er dyppet i drugs.

Hunter satte også barn på en stripper i Washington. Hun måtte ta DNA-prøve før han innrømmet farskapet, men påsto han ikke hadde penger. Det trodde ikke dommeren noe på, han leide et hus i California til 12.000 dollar måneden og et hus i Delaware.

Hunter ble nødt for å inngå forlik. Så traff han Melissa Cohen fra Sør-Afrika og giftet seg med henne etter seks dager. De har nå et barn sammen.

Den første kona skilte han seg fra, Kathleen, de hadde tre barn.

Stikkord for Hunter er «mess», kaos. Han ødelegger menneskene han kommer borti. Den politiske implikasjonen er at han har omsatt farens posisjon i penger og det samme har faren. De er partners in crime.

Dyneløfting er ikke like spennende som før. Det artikkelen viser er at amerikansk elite er dekadent og uten karakter. Selvfølgelig vet kineserne alt om Hunter og hans familie. De kjenner hver detalj.

Dette er menneskene eliten innsetter i Det hvite hus. Det er fellestrekk mellom Hunter Biden og Jeffrey Epstein. Det er noe av det samme dekadente, drugavhengige livet.

Denne storyen vil slå. Den vil belyse hvem Joe Biden er som person. Andre vil grave frem enda mer om Biden-familien, og vi er bare to måneder inn i perioden.

 

EXCLUSIVE: Hunter Biden was living with his brother Beau’s widow Hallie while sending raunchy texts and FaceTiming in the shower with her married SISTER as they declared their love and she called him her ‘prince’

 

 

 

Kjøp Douglas Murrays bok “Europas underlige død” fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.