Hunter Biden hadde en muldvarp innenfor FBI som tipset ham hvis FBI ble for nærgående overfor hans kinesiske venner. Det er israeleren Gal Luft som avslører dette. Han ble arrestert på Kypros sist måned på amerikansk anmodning, og amerikanerne vil ha ham utlevert. Luft fortalte FBI alt i mars 2019 uten at noe skjedde, en måned før Biden erklærte sitt kandidatur. Luft trodde han ville advare FBI om en Bidens kriminalitet. I virkeligheten brukte de informasjonen til å beskytte ham.

Hunter Biden had an FBI mole named “One-Eye” who tipped off his Chinese business partners that they were under investigation, according to an Israeli energy expert arrested in Cyprus last month on gunrunning charges.

Men justisdepartementet vil neppe ha ham utlevert for å få vite hva han vet. Det fikk de vite av Luft i 2019, altså mens Trump fremdeles var president, men de foretok seg ingenting. Gal Luft har derfor grunn til å frykte en utlevering og motsetter seg det. Det er ikke lenger trygt å vite noe om Biden-familiens forretninger.

Lufts livsforsikring er at historien har kommet ut og at kontrollkomiteen i Representantenes hus, ved James Comer, er interessert i Lufts opplysninger.

The House Oversight Committee is investigating the explosive claims by Dr. Gal Luft, a former Israel Defense Forces lieutenant colonel with deep intelligence ties in Washington and Beijing, who says he was arrested to stop him from revealing what he knows about the Biden family and FBI corruption — details he told the Department of Justice in 2019, which he says it ignored.

Utviklingen i USA har kommet så langt at regimet forsøker å stanse personer som vet noe om presidentfamiliens forbrytelser.

“I’ve been arrested in Cyprus on a politically motivated extradition request by the U.S. The U.S., claiming I’m an arms dealer. It would be funny if it weren’t tragic. I’ve never been an arms dealer.

“DOJ is trying to bury me to protect Joe, Jim, and Hunter Biden.

“Shall I name names?”

Biden-regimet anklager Luft for våpenhandel til Kina og Libya og brudd på loven om å registrere seg som representant for utenlandsk makt, FARA. Denne loven er sovende, og Hunter Biden er et stjerneeksempel på noen som har brutt den. Biden har melket systemet.

Luft fikk gjennom sine egne kontakter til energiselskapet CEFC vite at Hunter Biden fikk 100.000 dollar i måneden og Joes bror Jim fikk 65.000 dollar for å utnytte sine kontakter i FBI til Kinas fordel.

Through his American lawyer, Robert Henoch, Luft said he tried four years ago to inform the DOJ that Chinese state-controlled energy company CEFC had paid $100,000 a month to President Biden’s son Hunter and $65,000 to Joe’s brother Jim, in exchange for their FBI connections and use of the Biden name to promote China’s Belt and Road Initiative around the world.

Luft arrangerte energikonferansen rundt om i verden sammen med den ikke-kommersielle delen av CEFC. Av styreformann Ye Jianming fikk han vite at de hadde en muldvarp på høyt nivå i FBI som de betalte store summer for å bli advart om etterforskning som kunne ramme dem.

Ye confided to Luft that Hunter had an informant in the FBI “or formerly of the bureau, extremely well placed, who they paid lots of money to [provide] sealed law enforcement information,” says Henoch.

The FBI mole was called “One-Eye.”

Mot slutten av 2017 kunne One Eye fortelle at Ye Jianming og Patrick Ho var under etterforskning i Southern District for New York. Ye forlot USA i hui og hast og etterlot seg kone, barn, bestemor og barnevakt i deres superluksusleighet til 50 millioner dollar i Central Park West i NYC.

Tre måneder senere ble Ye arrestert i Shanghai og er ikke sett siden.

Før han forlot New York, ga Ye Patrick Ho beskjed om at kysten var klar. Han sto fritt til å vende tilbake til New York. Det gjorde Ho 18. november 2017 og gikk rett i fella.

Han ble stilt for retten ett år senere og ble dømt uten ett eneste vitne, til tre års fengsel. Etter endt soning dro han tilbake til Kina. Tiltalen lød på bestikkelser i tredje-verden-land.

Vi vet at FBI hadde avlyttet kineserne og visste alt om forbindelsen til Bidens. Men alt dette ble sladdet i tiltalen. Bidens ble skånet.

Dette sier noe om hvordan FBI ble et politi som beskyttet en kriminell familie.

Luft kontaktet FBI etter at Ho ble pågrepet, og FBI sendte agenter til Brussel for å intervjue Luft 28. og 29. mars 2019. De intervjuet Luft i 18 timer.

En måned senere erklærte Joe sitt kandidatur. Da visste han at FBI kom til å beskytte familiens korrupsjon.

Hunter was paid $1 million by CEFC to represent Ho, which entailed contacting his FBI sources on Ho’s behalf and engaging another attorney to do the legal work, according to emails on his laptop.

CEFC paid a further $4.9 million to Hunter and Jim Biden in monthly installments for 14 months from August 2017, government records show.

Man må si det er en småkriminell familie. De gikk ikke etter de store pengene. De nøyde seg med smuler fra de rikes bord, og det røper et mindset som forklarer hvorfor alt går galt under Biden.

The House Oversight Committee released bank statements last week, showing an additional $1,065,000 was funneled from a Chinese company affiliated with CEFC to Hunter, Jim, and Hallie Biden, Hunter’s former lover, and widow of his late brother, Beau. The payments were made in increments over three months through Biden associate Rob Walker, whose wife, Betsy, had been personal assistant to then-second lady Jill Biden.

Bidens har fått holde på fordi noen så seg tjent med å la dem holde på. FBI og dermed CIA og andre hadde så mye på dem at de måtte gjøre som de ble instruert til.

Hunter hadde 83.000 dollar i måneden for å sitte i styret for Burisma. Også dette var smålig korrupsjon, men nok for Bidens, nok til narkotika og sextjenster. Det er på dét nivået Bidens er, og det kan forklare hvorfor f.eks. saudierne omfatter presidentfamilien med forakt.

Luft trodde han var varsler. I virkeligheten gjorde han FBIs beskyttelse av Bidens enda mer vanntett. FBI brukte informasjon til å sensurere New York Post da de trykket den første storyen om Hunters laptop 14. oktober. 51 tidligere etterretningstopper rykket ut og gikk god for at laptopen var russisk-plantet desinformasjon.

Joe kunne slynge dette i ansiktet på Trump i den siste debatten.

Etterretningstoppene gjorde neppe dette fordi Joe var en så fantastisk kandidat. De gjorde det fordi han var utpekt til nikkedukke.

 

New York Post: Hunter Biden used FBI mole named ‘One-Eye’ to tip him off to China probes: tipster

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.