Vice President-elect, Sen. Joe Biden, D-Del., left, stands with his son Hunter during a re-enactment of the Senate oath ceremony, Tuesday, Jan. 6, 2009, in the Old Senate Chamber on Capitol Hill in Washington. (AP Photo/Charles Dharapak)

En av Biden-familiens egne ansatte står nå frem og bekrefter at epostene the New York Post offentliggjorde som viste joint ventures mellom Bidens og kineserne, er ekte. Tony Bobulinski offentliggjorde en erklæring onsdag kveld der han bekrefter at historien om Biden-familiens transaksjoner med kineserne er sanne. Han sier han selv har vært til stede og hørte Joe Biden diskutere forretninger med kineserne. Ikke forretninger for USA, men for hans egen familie.

Bobulinske sier han står frem fordi Joe Biden blånekter for at han hadde noen som helt forretningsforbindelse med sin sønn Hunter og bror Jim. Anti-Trump-medier, tidligere etterretningsfolk som James Clapper og John Brennan og leder av etterretningskomiteen i Representantenes hus, Adam Schiff, har sagt det er russerne som igjen forsøker å påvirke valget. -Det gjør meg til en russisk påvirkningsagent. Det vil jeg ikke ha sittende på meg, sier Bobulinski.

Bobulinski sier han kommer fra en familie med lange militære tradisjoner. Han har selv tjent i marinen. Bobulinske sier han er upolitisk og misliker sterkt å bli mistenkeliggjort og trukket inn i et politisk spill. Derfor vil han fortelle sannheten og han mener velgerne fortjener å vite at Demokratenes presidentkandidat lyver dem rett opp i ansiktet.

Bobulinske ble ansatt som sjef for selskapet Sinohawk. Det skulle fasilitere samarbeidet mellom kineserne og Bidens.

Bobulinski sa han ble skuffet da han oppdaget at Hunter Biden så på selskapet som en kasse han kunne stikke hånden nedi. Han forsøkte derfor å sette opp sperrer for slike uttak. Senere oppdaget han at Bidens hadde gått bak hans rygg og fått millioner av dollar direkte fra kineserne.

Ballen ruller

Bobulinske forteller at han tirsdag fikk en stevning fra etterretningskomiteen i Senatet, som ledes av Ron Johnson, om å utlevere alle dokumenter som berører hans arbeid for Bidens. Sannheten vil komme ut og Bobulinski ønsker å gjøre det klart nå hva hans rolle har vært:

What I am outlining is fact.  I know it is fact because I lived it.  I am the CEO of Sinohawk Holdings which was a partnership between the Chinese operating through CEFC/Chairman Ye and the Biden family.  I was brought into the company to be the CEO by James Gilliar and Hunter Biden.  The reference to “the Big Guy” in the much publicized May 13, 2017 email is in fact a reference to Joe Biden.  The other “JB” referenced in that email is Jim Biden, Joe’s brother.

Det var denne eposten som New York Post publiserte sist uke. Bobulinski var en av mottakerne. Han bekrefter at Big Guy er Joe Biden. Hvordan skal Joe Biden komme unna sin egen historie når personen familien selv snsatte begynner å snakke og kan backe upp historien med tusenvis av dokumenter. Biden-kampanjen vil bli nødt for å svare.

Troverdighet

Det Bobulinski skriver er helt ødeleggende for Joe Bidens renommé. Det finnes ikke den mediemakt i verden som kan hindre snøballen å rulle over ham. Facebook og Twitter forsøkte, men en MIT-undersøkelse viste at alt oppstyret bare økte interessen for storyen. Selvfølgelig.

Bobulinski hadde tro på at kineserne ville oppføre seg korrekt. Han oppdaget noe annet. De så på forretningene som en politisk investering. De ville at Bidens skulle forsyne seg og Bidens lot seg ikke be to ganger. Kineserne “eide” Bidens etter dette:

I realized the Chinese were not really focused on a healthy financial ROI.  They were looking at this as a political or influence investment. Once I realized that Hunter wanted to use the company as his personal piggy bank by just taking money out of it as soon as it came from the Chinese, I took steps to prevent that from happening.

Bak ryggen

Da Ron Johnson-rapporten kom i september med sjokkerende opplysninger om Biden-familien, forsto Bobulinski at han var blitt lurt:

The Johnson Report connected some dots in a way that shocked me — it made me realize the Bidens had gone behind my back and gotten paid millions of dollars by the Chinese, even though they told me they hadn’t and wouldn’t do that to their partners.

Den andre varsleren

Bobulinski er den andre avhopperen fra Biden-systemet. Den første var en forretningspartner til Hunter Biden, Bevan Cooney, som ble dømt til fengsel for økonomisk kriminalitet mot en indiansk  stamme. Cooney følte seg sviktet av de andre og skiftet side: Han ga en gravejournalist, Matthew Thyrmond, adgang til Gmail-konoten sin med 26.000 eposter. Thyrmond kjenner Peter Schweizer, Rudy Giuliani og Steve Bannon. Dermed begynte ballen å rulle.

Første utspill var oppslaget i New York Post. Deretter i Breitbart. Man så en familie som var involvert over hele verden: Kazakhstan, Ukraina, Kina.

Hvitvasking

Fox News har fått vite at laptopen til Hunter ble beslagt av FBI i forbindelse med etterforskning av hvitvasking. Det var opprettet en sak mot ham og det var i den forbindelse at laptopen ble beslaglagt.

Dette passer med historien om at Hunter og hans venner skaffet Yelena Baturina, kona til borgermester av Moskva, en konto i JP Morgan. Baturina var på en watchlist hos det amerikanske finanstilsynet som gjorde det umulig for henne å operere selv. Hun trengte noen til å være løpegutter. For dette fikk Hunter 3,5 million dollar.

At visepresidentens sønn hjelper en russisk oligark å hvitvaske penger samtidig som Demokratene kjører en prosess mot Trump for å være russisk stråmann, har stor politisk fallhøyde.

Samme dobbelhet gjaldt Ukraina: Demokratene gikk bananas mot Trump over en telefonsamtale. Biden benektet at han visste at Hunter satt i styret for Burisma før i ettertid. I virkeligheten mottokk han Burismas no 3 gjennom bakdøren.

Ingen politiker kan overleve en slik skandale.

Bombshell Statement: Biden Insider Claims He Was ‘Recipient of the Email’, Says He Witnessed Joe, Hunter Discussing Deals

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=”280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=”282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.