New York Times bekreftet onsdag at Hunter Bidens laptop er ekte og ikke plantet av russisk etterretning. Det skjedde i forbindelse med en artikkel om at skattegranskningen av Hunter fortsetter. I den forbindelse blir det opplyst at skattemyndighetene har stolt på korrespondanse fra og til Hunter som finnes på hans laptop.

New York Times konstaterer at dokumentene synes ekte, men gjør ikke noe nummer av avisen selv bidro til å spre det motsatte inntrykket.

Some of the scrutinized correspondence was between Hunter Biden and Devon Archer, who had served with the first son on the board of Ukraine energy company Burisma, the report said.

Archer, who was sentenced last month in an unrelated fraud case, has “cooperated completely” with the feds in their probe into Hunter Biden, The Post has reported.

According to the Times, the emails between Hunter Biden, Archer and others regarding their international business activity came from files the publication obtained that “appears to have come from a laptop abandoned by Mr. Biden in a Delaware repair shop.”

People familiar with the emails and investigation confirmed their authenticity to the Times.

I oktober 2020, tre uker før valget, offentliggjorde New York Post en serie artikler om Hunter Biden og hans laptop. De viste at Hunter hadde brukt sin posisjon som sønn av visepresidenten til å berike både seg og faren. Mye handlet om Ukraina, som var Bidens ansvar. Hunter fikk 80.000 dollar i måneden for å sitte i styret for gasselskapet Burisma, eid av en oligark.

Biden sr. skrøt for åpen scene av hvordan han fikk Ukrainas riksadvokat sparket da denne ville granske Burisma.

Dette var eksplosive opplysninger som kunne senket Bidens kandidatur.

Normalt vil en slik sak eksplodere i nyhetsbildet. Men ikke denne gang.

Twitter viste sin makt og suspenderte New York Posts konto. Lenkene til artikkelen ble lagt døde på alle sosiale medier. Big Tech trådte for første gang inn på scenen og blandet seg åpenlyst i et amerikansk valg.

Republikanerne fant seg i det. De er i lomma på Big Tech de aller fleste.

Tucker Carlson fikk tak i Biden-familiens forretningspartner, Tony Bobulinski, som sto frem og fortalte hvordan han møtte Biden-familien. Først gradvis gikk det opp for ham at de solgte seg til kineserne.

Tucker er USAs mest populære tv-vert, men han når ikke hele USA. Det skulle de andre mediene ha gjort. Men de deltok i båndleggingen av saken. Bobulinski holdt en egen pressekonferanse forut for den andre presidentdebatten. Mediene kom, men refererte den ikke.

Åpenlys sensur var innført forut for et valg.

Trump forsøkte i debatten å ta opp Hunter Bidens laptop, men han ble beskyldt for å løpe russernes ærend av Biden.

Dette hadde vært Demokratenes våpen mot Trump siden 2016. Mediene utbredte denne anklagen og de ga seg ikke selv om Mueller-rapporten ikke fant noe bevis for samarbeid.

Når Biden frekt kunne anklage Trump skyldtes det at 54 tidligere e-topper rykket inn en helsides annonse i New York Times hvor de la sin prestisje i vektskålen som sa at laptopen trolig var plantet av russerne.

E-sjefene visste godt at det var løgn. De visste det fordi FBI fikk hånd om laptopen allerede i desember 2019. De hadde sittet på den og ikke foretatt seg noenting.

Trump skulle ødelegges for enhver pris.

Det hører med til historien at mannen som fikk laptopen til reparasjon ble knust av skattemyndigheter og Twitter i en rettssak.

Tidligere var dette slike historier som Hollywood laget filmer om:

Det var ikke slik at New York Times senere angret på noe alle visste var en løgn. Tvert om. De gjentok løgnen i september 2021.

Previously, The Times dismissed the Biden laptop story as «Russian disinformation» at the height of the 2020 presidential campaign and claimed in a September 2021 piecethat The Post’s reporting on the laptop was «unsubstantiated.» It later scrubbed the wordfrom the article after intense backlash over its inaccurate characterization of The Post’s reporting.

New York Times ble tidligere kalt the paper of record, dvs man satte sin ære i å få tingene riktige.

Slik er det ikke lenger. Avisen har gått i den dype statens tjeneste.

New York Times finally confirms Hunter Biden’s laptop after dismissing it amid 2020 campaign

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Kjøp Kents bok her!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!


Vi setter stor pris på et bidrag til vårt arbeid, bruk Vipps eller konto:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.