FBI spesialagent Elvis Chan dro en gang i uken fra Washington til San Fransisco sammen med syv kolleger for å forberede Big Tech på hacking før valget i 2020. FBI preppet Big Tech, og det forklarer Twitter og Facebooks villighet til å blokkere spredningen av historien om Biden-familiens korrupsjon tre uker før valget.

Det skriver Miranda Devine i the New York Post. Det var hennes avis som hadde historien om Hunters laptop. Den ble publisert 14. oktober. Twitter og Facebook reagerte umiddelbart. De sa laptophistorien var basert på hacket materiale. Men hvor hadde de det fra? Det var ikke selskapene selv som hadde funnet ut av det. Det var hva FBI hadde fortalt dem i månedsvis.

Mark Zuckerberg fortalte i et intervju med Joe Rogan i august at FBI-agenter kom til hovedkvarteret og advarte om at en “Russian dump” var på vei.

Men Elvis Chan kunne fortelle at dette var en prepping som hadde pågått lenge.

The FBI agent who organized those weekly meetings with Big Tech was Supervisory Special Agent Elvis Chan, whose postgraduate thesis claimed that Russia interfered with the 2016 election to help former President Donald Trump.

Chan testified by Zoom Tuesday in a lawsuit against the Biden administration that he organized the meetings in San Francisco for as many as seven DC-based FBI agents in the run-up to the 2020 presidential election. Chan also organized weekly meetings with Facebook.

Historien om hacking var plantet av FBI som visste at den var falsk. FBI hadde sittet på Hunters laptop siden desember 2019. De kjente historien om hvordan Hunter hadde levert den til John Paul Mac Isaacs verksted i Burlington, Delaware, i april 2019 og unnlatt å hente den. Da Mac Isaac forsøkte å levere den til FBI, men ble møtt av en kald skulder, kontaktet han advokaten til Rudy Giuliani. Derfra spredte den seg til Steve Bannon og miljøet rundt disse. FBI hadde en overvåkingsfullmakt på Giuliani. De kunne følge den interne kommunikasjonen mellom dem og til New York Posts journalister. De visste at laptop-storyen kom til å eksplodere.

Well, the FBI was spying on Trump’s then-lawyer Rudy Giuliani’s online cloud, under the pretext of an investigation into alleged foreign-agent registration violations, a probe which conveniently was dropped this year.

The covert surveillance warrant on Giuliani gave the FBI access to emails in August 2020 from Delaware computer repair store owner John Paul Mac Isaac disclosing information damaging to Joe Biden from the laptop Hunter Biden had abandoned at his store in April 2019.

FBI gikk ikke til Big Tech og ba dem stenge ned Hunter-storyen. De opptrådte mer sofistikert. Da ba om at hacking-materiale ble oppført i reglene som grunn til sensur. Dermed ga de Big Tech begrunnelse og legitimitet for sensur.

The FBI used the meetings to lobby the social media platforms to change their terms of service in order to be able to quickly take down “hacked material,” says a source with access to a transcript of Chan’s testimony.

Chan forklarte seg i forbindelse med en rettssak som statsadvokaten i Missouri, Eric Schmitt, har anlagt mot FBI for å medvirke til sensur av ““disfavored speakers, viewpoints and content on social-media platforms.” Schmitt ble innvalgt til Kongressen som senator i midtveisvalget nylig.

https://nypost.com/2022/12/04/fbi-warned-twitter-of-hunter-biden-hack-before-censoring-the-post/

 

 

Hvis du bare skal kjøpe én bok før jul, så la det bli Mesteren og Margarita.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.