Joe Biden er den første president i amerikansk historie som er under etterforskning samtidig som sønnen hans, Hunter, også er det. Bare overskriften er nok til å få hjertet til å synke: Som far så sønn. Sakene deres smelter sammen. De synker sammen.

Biden, Hunter make presidential history as first father-son duo under separate investigations

Mediene har så langt klart å beskytte presidenten fra sønnen. Når dét ikke er mulig lenger, er det fordi noen har bestemt at det er på tide å la Joe få reisepass. Han får ingen ny periode, selv om han gjerne vil. Dokumentaffæren er bare et påskudd.

Men den genererer så mange overskrifter at Biden kaver og ikke helt forstår hva som skjer. På et eller annet tidspunkt vil Joe stå frem og si at han ikke tar gjenvalg. Da er han så svekket som president at det kan få betydning for et allerede svekket USA. Den kinesiske spionballongen er et varsel. Kina har ingen respekt for Biden-regimet.

Neste uke begynner en kongresskomite høringer om Hunter Biden. Han har engasjert advokaten Abbe Lowell, som har begått den stupide handling å true med å saksøke reparatøren som mottok Hunters laptop, John Paul Mac Isaac, samt Rudy Giuliani, Steve Bannon og Trumps advokat for å ha tilegnet seg annen manns eiendom. Dermed innrømmer Hunter at laptopen er hans. Det setter ikke bare 51 topp-etterretningsfolk i forlegenhet som rykket ut og stemplet laptopen som russisk desinformasjon, men også pappa Joe, som brukte deres brev i den siste debatten med Trump. Alle kan nå få med seg at det var avtalt spill. Fem tidligere CIA-sjefer satset sin prestisje på en løgn for å få Biden valgt.

Tilliten forsvinner, hvis den i det hele tatt har vært der.

Hunter er en vandrende katastrofe, og advokatutspillet viser at far og sønn ikke er samkjørte.

Fox kan avsløre at Joe, presidenten i Amerikas forente stater, 22. desember 2022 fikk en kreditt på 250.000 dollar fra en lokal bank i Delaware. Hvorfor trenger en president en kredittramme fra en bank? Søknaden utløser mange spørsmål. Befinner Bidens seg i en krise? Er det for å hjelpe Hunter?

Bidens har et ry for å være korrupte, og når de gjør ting som bekrefter det, er det PR-messig en katastrofe. Advokaten til Hunter, Lowell, ber justisministeren i Delaware, Kathy Jennings, om å etterforske «tyveriet» av laptopen. Den ble innlevert til reparasjon i desember 2019, og Hunter hentet den aldri, til tross for påminnelser. Kontrakten sier at etter tre måneder tilhører det innleverte verkstedet. Mac Isaac var derfor i sin fulle rett til å disponere maskinen og harddisken.

Kathy Jennings ble promotert av Beau Biden da han var statsadvokat i Delaware, og overtok som statsadvokat. Hun erklærte seg for Biden da han erklærte sitt kandidatur. Foto: Facebook

Men det som er verre, er at både Jennings og hennes høyre hånd, Alexander Meckler, har tette forbindelser til Joe. Derfor utløser brevet en mistanke om at Hunter Biden er desperat og forsøker å få utsatt høringen om ham i Kongressen. Han gjør som han pleier: tyr til venner som skal gjøre ham og familien en tjeneste.

Nå skjer det for åpen scene, og det tar seg ikke godt ut.

På toppen av det hele fyrte advokat Lowell av enda et brev, der han gikk tilbake på at laptopen var Hunters. Det ville de ikke hevde, men likevel påstå at innholdet ble misbrukt. Totalt uten mål og mening.

Januar har vært en katastrofemåned for Biden. Det kommer nye avsløringer daglig. På engelsk kalles dette «death by a thousand blows», du dør av tusenvis av små slag.

Offisielt handler det om rot med dokumenter og for Hunters del: skatteunndragelse, men alle vet at Bidens har et tonn av saker hengende over seg. Hvis det først stikkes hull på byllen, er det mange som risikerer å bli begravet.

Ikke minst FBI, som har beskyttet Bidens mot granskning. De satt på laptopen, men i stedet for å undersøke den – det ville bevist at riksrettssaken mot Trump om Ukraina var et falsum –, begravde de den. Og i innspurten av valgkampen oppsøkte de Twitter og Facebook og sa de måtte være forberedt på en russisk desinformasjonspakke. De overvåket e-posten til Rudy Giuliani og visste at avsløringen av laptopen var på vei. Det føderale politiet la grunnlaget for å redde Bidens med en bevisst plantet løgn.

Det er ganske mange amerikanere som ikke er villig til å tilgi at sikkerhetsetatene setter seg over demokratiet og griper direkte inn i et valg.

Derfor handler Bidens korrupsjon ikke bare om en familie, men om eliten som styrer USA.

Fox News: Biden took out $250K line of credit against Delaware beach home amid Hunter probe, classified docs scandal

New York Post: Hunter Biden begs friends, dad Joe’s employees to get him off the hook

 

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok her og som ebok her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.