NTB rapporterer alt negativt om Trump, og siden det er de store og en gang liberale mediene – som bare 11–16 prosent har tillit til – tror NTBs kunder at det de får, er et sant bilde. Men alle med en smarttelefon eller datamaskin kan raskt finne ut at så ikke er tilfelle. Virkeligheten er en helt annen.

To eksempler: NTB/NRK har rapportert alt negativt om Trump som lekker fra Justisdepartementet, dvs. det heter ikke lekkasjer, det rapporteres som fakta fra etterforskningen. Bare her skjer en stor desinformasjon av kundene. Justisdepartementet, FBI, CIA og Det hvite hus har bevisst brukt lekkasjer mot Trump helt siden han tok den berømte rulletrappen ned for å kunngjøre sitt kandidatur sommeren 2015. Du er ikke i god tro hvis du later som du ikke vet eller forstår det.

Raidet mot Mar-a-Lago kan synes å ha vært en stor feilkalkyle: Raidet fikk Republikanerne til å slutte rekkene. Det er nå umulig å gå mot Trump. Et mulig kandidatur for Ron DeSanis er parkert. Justisminister Merrick Garland har ikke klart å styre strømmen. Selv ikke med lojale medier klarer dagens administrasjon det. Alt den tar i, blir til gråstein.

Washington består av advokater, og derfor ble raidet advokatmat. Trump har et meget dyktig team, helt nye ansikt. Det første man så, var tre vakre, unge kvinner. Det var som om patriarken fra gamle tider: Kongen omgir seg med vakre kvinner. Det er et bevis på hans makt. Ikke undervurder effekten på seerne. De ser hva de ser: Han som kaller seg president, klarer ikke få på seg jakka eller formulere en hel setning. Samtidig er Breitbart ved å slippe filmen om hans sønn, «My Son Hunter» – premiere 7. september, som ikke legger skjul på noe: kokainmisbruket, sex med prostituerte, incest i familien og korrupsjonen, hvor visepresidenten av USA selger sine forbindelser til USAs fiender.

Norsk publikum vet mye om perversitetene i «Game of Thrones», men lite om perversitetene i presidentfamilien. Hva kan det komme av?

Det ene er fantasi, det andre er virkelighet. Men virkeligheten eksisterer ikke for NTB/NRK, og det gjelder stadig større del av virkeligheten.

I dag morges gjaldt det den kommende seerkrigen mellom HBO med «Game of Thrones» og storsatsingen til Amazon, «Maktens Ringer» basert på Tolkien. Dagens medier vil at du skal leve i fantasien, ikke i virkeligheten.

Dagens medier er tjenere for det virkelige Mordor. De øker makten til den Ringen som skal legge oss alle i lenker.

Litt sunt bodevett hjelper:

Justisministeren har en lovavdeling, liksom den norske, som han ber om råd i vanskelige saker, Office of Legal Council. Det har aldri skjedd før at en tidligere presidents bolig er blitt raidet. Å be lovavdelingen om en uttalelse var en selvfølge. Men Garland gjorde aldri det. Lovavdelingen ble aldri spurt. Hvorfor ikke? Antagelig fordi Garland visste hva svaret ville bli: Nei. Du kan ikke raide en tidligere presidents hjem, ikke på dette grunnlaget: Eks-presidenten har executive privilege, herunder retten til å nedgradere dokumenter. Hvis Trump tar med seg noen esker dokumenter, så er det meningsløst å anklage ham for å ha brutt loven. Han er loven.

Men det gjelder andre regler for Trump. Det vet amerikanerne. De blir derfor ikke overrasket når John Solomon i justthenews.com kan dokumentere korrespondansen mellom Riksarkivet, Justisdepartementet og Det hvite hus, der Biden opphevet Trumps rett til å nedgradere dokumenter. Da er han fritt vilt. Samtidig påstår fremdeles Det hvite hus at de ikke visste noe om raidet på forhånd. Biden vil ha i pose og sekk. I stedet får han gråstein.

Biden kan holde en tale der han kaller Trump-GOP for halv-fascister. Publikum jubler. Men disse er like overbevisende som supporterne til en latinamerikansk generalissimo. De er der som en Potemkin-kulisse.

Biden er ved å forvandle USA til en bananrepublikk.

Mediene nedverdiger seg selv og publikum ved å servere løgner selv et barn kan gjennomskue: Som at Trump kastet papirer i do og tettet rørene. Eller at han samlet stoff om Macrons sexliv, eller hadde atomhemmeligheter i kjelleren. De som lekker spiller på, nettopp, fantasy-forestillinger fra 007-filmer. Trump er Blofeld eller Dr. No. De som jobber for ham, jobber for Spectre. Eller er det de som regisserer, som selv hører hjemme i en spionfilm?

De siste ukene har det kommet frem at 14 varslere fra FBI har henvendt seg til Kongressen og fortalt om uholdbare tilstander i FBI. Ledelsen er politisert i den grad at det føderale politiet er blitt et politisk politi. Varslerne vil at de folkevalgte skal vite dette og få satt en stopper for det. Land der rikspolitiet fungerer som det ene partiets politiske arm, går det sjelden godt med.

Når amerikanere hører dette, vet de at dette er noe som har foregått siden før Trump entret scenen, men de siste årene har det eskalert. Nå vil FBI bestemme hvem som skal være president.

John Mac Isaac mottok tre laptoper av Hunter Biden på sitt verksted i Wilmington, Delaware. Pga. skade på maskinene måtte han forsøke å redde innholdet ved å kopiere det for mellomlagring. Under overføringen så han at den rommet materiale som både var personlig og politisk sterkt kompromitterende. Det gjaldt en av landets fremste familier. Mac Isaac følte seg ikke vel. Han forsøkte å levere maskinene til FBI via faren, en militær veteran, som ble bryskt avvist. Da FBI endelig kom for å hente utstyret, lot en av agentene falle en bemerkning som Mac Isaac oppfattet som en trussel: Han burde for sin egen sikkerhets skyld ikke snakke om det han visste.

Dette var i desember 2019. FBI satt på maskinen som kunne frikjent Trump i riksrettssaken som Demokratene hadde reist i Kongressen. Der lå dokumentasjonen på Biden-familiens korrupsjon.

Et politi som tier om informasjon som kan felle eller frikjenne en sittende president, har gått over til å bli en politisk spiller. Tausheten betød at FBI utøvde politisk makt under en riksrettssak. Det skulle bli verre.

I august dukket FBI-agenter opp hos Facebook og sa at de forventet et stort russisk desinformasjonsfremstøt i nær fremtid. FBI avlyttet Rudy Giulianis cloud-konto. Mac Isaac hadde gitt en kopi av Hunters laptop til Giuliani, som samarbeidet med Miranda Devine i New York Post. FBI visste at en avsløring var nær forestående. De brukte sin inside-kunnskap aktivt til å stanse spredningen og samtidig tilbakekoble til den gravlagte om Russia collusion, den FBI hadde vært med å spre i 2016 og 2017.  Dette var kjent stoff for FBI. Det var de som hadde produsert det.

Facebook var ikke vonde å be. De hadde betalt 415 millioner dollar for at Demokratene skulle vinne valget. Facebook var de første som parkerte New York Post-historien om Hunters laptop, før Twitter.

Zuckerberg var en insider. Men han fortalte Joe Rogan om FBI-agentenes besøk og satte dermed prikken over i’en.

Men Facebook var ikke de eneste FBI desinformerte. De kontaktet de kjente Republikanerne i Kongressen, Chuck Grassley og Ron Johnson og fortalte samme historie til dem: Russisk desinformasjon var underveis. FBI legger sin prestisje i en slik informasjon. De krever å bli trodd. Når Grassley og Johnson, som var de som hadde gransket Hunters “forretninger”, oppdager at de er blitt lurt, har FBI bedt om trøbbel: De har misbrukt sin stilling og overskredet maktfordelingsprinsippet, selve kjernen i republikken.

Det er her varslerne kommer inn. De har meldt seg og fortalt om en helt uholdbar politisering som gjør det umulig å drive saklig politiarbeid. Det har gitt Republikanerne vann på mølla. En tydelig ille berørt FBI-sjef vred seg da senator Kennedy spurte han ut om det som står i brevene fra varslerne om agentene Thibault og Authen. Noen dager senere blir Thibault sett eskortert ut av FBI-bygningen, ut i pensjonen.

Han er ikke den første. Men de går ikke ut i vanære. De blir ansatt som ekspertkommentatorer i kanaler som CNN og MSNBC. Derfra fortsetter de den politiske kampen. Amerikanerne ser og forstår: FBI er blitt en politisk aktør.

Natt til torsdag kom meldingen om at justisdepartementet vurder å gå til sak mot advokatene til Trump. De ser han har formidable støttespillere. La oss like godt sette dem ut av spill. Hvis de er under etterforskning, er de inhabile og kan ikke fungere som hans advokater.

FBI brøt også en hevdvunnen regel om beskyttet kommunikasjon mellom klienten og hans advokater under raidet mot Mar-a-Lago. Ingen regler står i veien for Biden-regimet. Loven så vel som politiet er til for å brukes mot deres motstandere.

Samtidig kom et forslag om å hindre at varslere fra FBI kan henvende seg direkte til Kongressen.

Demokratiet dør i mørket.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.