Hunter Biden erkjenner omsider at den beryktede laptopen som inneholdt kompromitterende informasjon både om ham selv og faren Joe, er hans egen. Det går frem av et brev Hunters advokat har sendt til justisminister Kathy Jennings i Delaware, skriver New York Post – avisen som i 2020 avslørte Biden juniors eierskap til laptopen han hadde levert inn til reparasjon, men aldri hentet.

I brevet begjærer Hunter straffeforfølgelse av personer som etter hans oppfatning har misbrukt informasjonen på kriminelt vis for å bruke den mot ham.

In the 14-page letter to Delaware Attorney General Kathy Jennings, Biden’s attorney Abbe Lowell claimed that repair shop owner John Paul Mac Isaac “unlawfully” accessed Hunter’s laptop data and worked with former President Donald Trump’s personal lawyer Rudy Giuliani to “weaponize” sordid and incriminating contents on it against Joe Biden.

Isaac varslet FBI om laptopen etter å ha gjort flere forgjeves forsøk på å få den returnert til Biden junior, og tok en sikkerhetskopi av innholdet som ble formidlet videre til Giuliani og via ham til New York Post, før maskinen ble overlevert til det føderale politiet.

Hunters advokat har flere enn disse i kikkerten:

Lowell’s letter singles out Mac Isaac, Giuliani, Costello, former Trump White House adviser Steve Bannon, former Trump White House aide Garrett Ziegler, Bannon associate Jack Maxey, and Yaacov Apelbaum, founder and CEO of cyber analytics firm XRVision and former aide to Sen. Ron Johnson (R-Wis.), as parties who gained unauthorized access to the laptop’s contents and disseminated it to the media and lawmakers.

Bidens advokat antyder at de angjeldende personene har gjort seg skyldig i tyveri, besittelse av tyvegods og misbruk av annen persons eiendom.

Hunters forsøk på å slå tilbake kommer samtidig som Kongressen skal innlede granskning av hans mulige påvirkning av sin far Joe mens denne var USAs visepresident, med sikte på selv å innkassere store pengebeløp fra utenlandske selskaper, ikke minst fra det ukrainske energiselskapet Burisma.

Giulianis advokat Robert Costello omtaler brevet fra Biden som et latterlig og desperat forsøk på å skremme som uunngåelig er forgjeves.

Costello points out that Mac Isaac has a “signed work order that gives [him] authorization to examine the hard drive and the property is deemed legally abandoned after 90 days. It is the property of John Paul Mac Isaac.”

Foruten kompromitterende informasjon om Biden-familiens forretninger viste bilder på laptopen også Hunter mens han brukte narkotika og hadde sex.

New York Posts opprinnelige sak om laptopen ble sensurert, fortiet og forsøkt avvist som russisk desinformasjon, også med hjelp av 50 tidligere etterretningstopper, ikke minst fra CIA.

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok her og som ebok her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.