Det er noe med at når ting sies offentlig fra en stor plattform så mange kan høre det, er det selve øyeblikket som teller. Maria Bartiromo er en dyktig reporter i Fox Business. Hun har lenge vært «på» Biden-familiens korrupsjon, og torsdag satte hun halen på grisen: Joe Biden er Kinas mann i Det hvite hus.

Dette var ikke en overdrivelse for å fange oppmerksomheten. Bartiromo refererte konkret til Hunter Bidens kinesiske sekretær, Jiaqi Bao, som skrev til ham i en melding: Uncle Joe should run for President in 2020.

Og slik ble det.

Hva foregikk i kulissene?

Jiaqi Bao har forbindelser til det kinesiske kommunistpartiet.

Det vi vet, er at Obama var fast bestemt på at Trump ikke skulle vinne, og han mobiliserte både innenlandsk og utenlandsk etterretning for å stanse ham. Samtidig fant Demokratene og Hillary på at de skulle fremstille Trump som Putins kandidat. De konstruerte et stort apparat for å blåse opp historien som mediene uten å nøle propaganderte.

Det interessante er parallelliteten: Demokratene anklaget Trump for noe de gjorde selv.

Det var de som hadde kontaktene i Kreml. Hillary-demokrat Charles Dolan hadde nære forbindelser til Kreml og hadde gjort PR-arbeid for dem. Hvem er det som ikke hadde gjort PR-arbeid for Demokratene? Den russiske advokaten Veselnitskaya, som ba om et møte med Trumps valgkampledelse ved å love kompromitterende materiale om Hillary, jobbet i virkeligheten for oligarken Deripaska, som ville sverte Bill Browder. Browder styrte det største utenlandsfondet i Russland, men måtte flykte da folk i skattevesenet bestemte seg for å raide selskapet.

Tony Podesta, bror til Hillarys valgkampeder John Podesta, drev stort i konsulenttjenester for ukrainere. Men det var Paul Manafort som havnet i heisen og i en isolatcelle.

Nylig ble russeren Igor Dansjenko frikjent av en jury i Virginia for å ha løyet flere ganger til FBI om sine kontakter i Russland. Dansjenko var den britiske eks-agenten Christopher Steeles hovedkilde. Han var stammen i Steeles mappe om Trump, som dannet grunnlaget for å overvåke hele Trump-kampanjen.

I januar og mars 2017 intervjuet FBI Dansjenko og fikk vite at tissehistorien og mye annet var bare tull, sladder og fylleprat. Dansjenko, som tidligere var blitt mistenkt for å være russisk agent, ble ikke sjaltet ut, han ble ansatt av FBI som Confidential Human Source og fikk 200.000 dollar for jobben. Han var ansatt helt frem til oktober 2020. Steele ble tilbudt en million dollar hvis han kunne bekrefte de ville påstandene om Trump. FBI visste at de var røverhistorier.

Det var det samme FBI under Comey som sendte to karer over for å ta en prat med påtroppende nasjonal sikkerhetsrådgiver Michael Flynn i januar 2017. Flynn ante fred og ingen fare og spaserte rett inn i en felle.

Comey skrøt av dette senere: Han visste at det var kaos i Det hvite hus og dro fordel av dette.

De to agentene, hvorav én var den notorisk Trump-hatende Peter Strzok, sa at Flynn virket ærlig. Likevel ble referatet senere endret til at han løy.

Trump overlevde dem alle sammen, men da viruset traff Amerika, fikk han trøbbel med sitt viktigste kort: økonomien.

Var det tilfeldig at viruset rammet i et valgår? I det lange perspektivet som vi nå anlegger, er det slett ikke sikkert. Viruset var laget i et laboratorium, så hvorfor kunne det ikke være lekket og timet til valget? Alle spilte på lag med kineserne: WHO, Nancy Pelosi og Demokratene, som svingte 180 grader fra å være mot innreiseforbud til å anklage Trump for ikke å stenge ned fort nok og lenge nok.

Gjennom sitt medlemskap i Cepi visste Erna Solberg mer om det som foregikk enn de fleste i Norge. Men de som vet, snakker ikke.

Men det lekker ut gjennom tilfeldigheter. En av dem heter Hunter Biden, og han innleverte to laptoper til verkstedet til John Paul Mac Isaac i Wilmington, Delaware. De var smekkfulle av bilder, videoer og dokumenter. Hunter var besatt av å dokumentere alt han gjorde.

New York Post skriver:

Right-wing nonprofit research group Marco Polo finally has published its Hunter Biden laptop opus, a thorough forensic examination of every document on the first son’s notorious MacBook computer that he abandoned in a Delaware repair shop in April 2019.

The 634-page report (plus 2,020 footnotes) lists six alleged crimes committed by Joe Biden – including tax evasion and violations of the Foreign Agents Registration Act (FARA) – alongside 459 crimes it alleges were committed by Hunter, including illegal foreign lobbying and money laundering.

The group’s firebrand founder Garrett Ziegler, a 26-year-old former deputy to Trump White House adviser Peter Navarro, has sent the report to more than 4,000 people, including every member of the House and Senate, White House staff, US Attorney offices and every contact on the laptop.

He also sent a copy to every one of Hunter’s former classmates in the class of 1988 at the tony Archmere Academy in Delaware.

The accompanying note reads: “We thought you might be interested in reading about your most infamous classmate. We believe that Archmere Academy really molded Hunter into who he is today.”

Bidens drev butikk i butikken. Butikken het den føderale regjering, og Bidens hadde mye å selge. Sjekk Marias program fra 03.21 til 10.00: Todd Piro sier at Biden har kompromittert USA økonomisk, militært, etterretningsmessig og forskningsmessig. Bidens har solgt ut Amerikas hemmeligheter og tekniske knowhow. Det er ikke mulig å overdrive deres kriminalitet.

Hunter handlet med Russlands Mrs. 5 prosent, Jelena Buturina, kona til borgermesteren av Moskva. Han og partneren fikk 3,5 millioner dollar. Men det var ikke alt.

Breitbart skriver:

Hunter Biden reached a $40 million real estate deal in 2012 with Russian billionaire and wife of the former mayor of Moscow, Yelena Baturina, while President Joe Biden was vice president.

The massive deal is connected to a previously reported $3.5 million fee Baturina paid Hunter’s real estate entity to access the American business market, the Daily Mail reported Monday from documents obtained by an anti-corruption group, the Kazakhstani Initiative on Asset Recovery.

Det er penger hvor du snur deg. De 83.000 dollar per måned som Hunter fikk for å sitte i styret for det ukrainske gasselskapet Burisma, er bare en liten del av puslespillet.

De største pengene var i Kina.

Hunter hjalp kineserne å kjøpe et selskap i Michigan med balanseringsteknologi som kunne brukes både i biler og våpen.

Han hjalp Kina å kjøpe en gruve for sjeldne jordmetaller i Kongo, mineraler som er livsviktige for produksjon av batterier.

Biden-navnet selv var sesam-sesam-formularet som åpnet dører. Hillary drev på samme måte i Russland.

Hun solgte ut 20 prosent av USAs urangruver, og stiftelsen mottok 120 millioner dollar i donasjoner.

Dette var den klikken og det partiet som påsto at Trump var innsatt av Putin.

Det verste er at de har ødelagt det amerikanske systemet i den hensikt å berike seg og beskytte seg.

Senatorene Chuck Grassley og Ron Johnson har mest innbitt og utholdende fulgt Biden-sporet. For dette er de blitt pådyttet falsk info av FBI så sent som i fjor sommer. Demokratene får samme info og har spredt rykter om at de to senatorene er i lomma på russerne.

51 topp-etterretningsfolk rykket inn annonse i oktober 2020 og sa Hunters laptop var plantet av russerne. Big Tech sørget for munnkurven.

FBI og Big Tech grep direkte inn i en valgkamp for å hindre velgerne i å få vite at de risikerte å velge en skurk.

Regime-mediene skal ha oss til å tro at han ikke bare vant, men at han vant med det største antall stemmer noensinne.

Amerikanerne forstår når de blir servert løgner og bedratt.

Alt det de har påstått om Trump, har de selv gjort, bare ti ganger verre. Demokratene har samtidig ødelagt store deler av samfunnet og staten.

Du kan bedra noen en del av tiden, du kan bedra mange en god stund, men du kan ikke bedra alle hele tiden.

 

Synes du verden går av hengslene? Vil du forstå hva som skjer og kanskje stritte imot? Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.