De dokumentene the New York Post avslørte fredag, viser at Joe Biden var gudfaren i et familiesystem som inngikk kontrakter med kineserne verdt hundrevis av millioner til personlig berikelse. Hvis disse opplysningene stemmer, betyr det at Joe Biden som visepresident solgte sitt land til Kina.

Det betyr også at FBI er kompromittert. De satt på laptopen til Hunter under riksrettssaken og kunne avslørt at Trump hadde rett: Biden løp Burismas ærend og fikk riksadvokaten sparket. I stedet lot de riksrettssaken rulle og gå.

I et land der også politiet blir korrupt, går det fort nedover.

Men er dokumentene – e-postene New York Post avslører – ekte?

Steve Bannon har et effektivt kontrollspørsmål: Hvis de var falske, ville Biden-kampanjen øyeblikkelig gått til søksmål for å få stanset videre publisering. Biden sitter på milliarder i kampanjekassen, og e-postene er helt ødeleggende for ham. Hvis de var falske, ville han gjort alt for å stanse dem. Men Biden gjorde ikke det. Han krøp ned i hullet sitt og ble taus.

Bannon har også et annet kontrollspørsmål som alle i pressen kjenner: Ingen seriøs redaksjon tør å offentliggjøre så alvorlige anklager uten å være sikre på at de holder vann. Advokater og teknikere har saumfart laptopen for å sjekke at den er ekte og at storyen holder vann.

 

Paul Sperry i realclearinvestigations.com kan fortelle at flere av mottakerne av e-postene har bekreftet at de er ekte:

Det var Facebook og Twitter som opptrådte som Bidens forsvarere da de blokkerte for spredning av New York Post-artiklene. Det utløste et ramaskrik, ikke bare blant Trumps støttespillere, men blant det som er igjen av ikke-korrupte medier og politikere. Den politiske sensuren var åpenbar.

NTB forsøkte seg med et fikenblad, og forsvarte sensuren med at det handlet om «påstander» og at materialet var hacket.

Natt til lørdag hadde NTB en enda morsommere vinkling: FBI etterforsker om det er russerne som står bak.

FBI etterforsker om Russland står bak angivelige eposter fra Bidens sønn ID: 17460376

Utvidet.

FBI etterforsker om e-poster som knyttes til Joe Bidens sønn er del av en russisk desinformasjonskampanje, opplyser kilder til AP.

Bilder av e-postene som hevdes å være del av Hunter Bidens korrespondanse, ble offentliggjort av avisen New York Post onsdag. Avisen skriver den fikk harddisken med e-postene av Trumps advokat Rudy Giuliani.

Disken skal stamme fra en laptop som hadde ligget et år i en databutikk i delstaten Delaware, der den ble innlevert for service, men aldri hentet.

Den spesielle historien om funnet skal være noe av årsaken til at saken nå etterforskes som en mulig russisk påvirkningsoperasjon. Om e-postene er forfalsket eller skaffet til veie ved et datainnbrudd, har ikke latt seg verifisere.

Facebook og Twitter tok uvanlige grep for å stanse deling av New York Posts historie, noe som fikk president Donald Trump og andre republikanere til å rase. Twitter henviste blant annet til nye, strenge regler mot materiale som er skaffet til veie ved datainnbrudd.

Etter kritikken myket Twitter imidlertid raskt opp reglene, og opplyste torsdag kveld at selskapet ikke lenger vil blokkere informasjon som er framkommet ved hacking – såfremt den ikke blir publisert av hackeren selv.

Torsdag ble det også kjent at amerikansk etterretning har advart Donald Trump om at Giuliani var påvirket av en kampanje iverksatt av russisk etterretning.

Washington Post skriver at Giuliani blant annet åpent har hatt møter med Andrij Derkatsj, et prorussisk medlem av den ukrainske nasjonalforsamlingen. Amerikansk etterretning gikk i august ut og beskrev Derkatsj som en del av den russiske innsatsen for å påvirke det amerikanske presidentvalget.

Støtt Document eller våkn opp i Biden- og Kina-land!

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.