Tilfeldighetene har grepet inn i den amerikanske valgkampen, og alle på Demokratisk side må vise kortene. Det blir et vendepunkt. Historien om Hunter Bidens laptop avslører at han og faren er totalt korrupte. Bevisene er ugjendrivelige. I dette sannhetens øyeblikk for amerikansk demokrati velger Twitter og Facebook å blokkere for omtale av avsløringene. Stort tydeligere kan de ikke avsløre seg selv.

Når skjebnens lune ville at Hunter Bidens private laptop havnet hos New York Post og dermed garanterer at historien blir en internasjonal nyhet, tror Jack Dorsey i Twitter og Mark Zuckerberg i Facebook at de kan hindre den i å nå velgerne. Tre uker før valget vil de blokkere en nyhet som i høy grad gjelder velgernes krav om å få sannheten om kandidatene.

Twitter viste til at innholdet kunne være hacket. Som Tucker minnet om: Det er bare et par uker siden Twitter anbefalte spredning av New York Times-artikkelen om Trumps skatteforhold. De første 127 dagene av Trump-administrasjonen var det en lekkasje per dag, og de sosiale mediene spydde dem ut uten hemninger.

Demokratene har kjørt riksrettssak mot Trump pga. en telefonsamtale. Visepresident Joe Biden satt i januar 2018 og skrøt av at han fikk sparket riksadvokaten i Ukraina fordi han var for nærgående mot gasselskapet Burisa, hvor Hunter satt i styret og fikk 50.000 dollar i måneden.

Likevel har Joe Biden kommet unna med å si at han ikke visste noe om sønnens engasjement før i ettertid, og at han ikke så noen grunn til å spørre nærmere, fordi alt virket i orden. Biden har kun sluppet unna fordi de Trump-hatende mediene har beskyttet ham. Det gjelder også norske medier. Selv i dag forsøker NTB å dekke over historien ved å smøre den så tynt utover at den forsvinner.

The smoking gun i New York Post-historien er e-postene som viser at Hunter sørget for at en Burisa-direktør slapp inn i Det hvite hus bakveien for å møte visepresidenten. Direktøren skriver til Hunter etter møtet og takker for innsatsen.

Det eneste Biden-kampanjen hadde å svare med, var å si at møtet ikke står oppført i Bidens offisielle kalender.

Hadde Trump gjort noe lignende, ville de revet ham i filler.

Hvor langt er Big Tech og eliten villig til å gå for å forsvare en korrupt presidentkandidat og hans familie?

Tucker Carlson satte ord på hva dette dreier seg om: Mediene oppkaster seg til formyndere over et valg som skulle vært demokratisk. Et demokrati kan ikke fungere når mediene aktivt blokkerer vital informasjon.

Aller verst er Twitter og Facebook, som nekter brukerne å dele artikkelen fra the New York Post.

Tucker ramser opp navnene på ledere i Big Tech og Amazon: Det er Biden, Hillary og Obama-folk. De er blitt en egen kaste som gjør seg selv uangripelige. De er hevet over loven, og de sparker nedover.

De foraktfulle ordene som Hillary, Obama og Biden har ytret om vanlige mennesker, er ikke bare uttrykk for klasseforakt. De er uttrykk for en stor kløft i samfunnet, hvor en elite har kuttet lojalitet og samhørighet med de lavere klasser. De vet de kan sparke nedover, for de lavere klassene er maktesløse.

En så klar maktdemonstrasjon har vi ikke sett før, og det skjer i verdens viktigste land. USA er ikke Indonesia eller Malaysia. Men Demokratene har ført USA inn på en vei som på kort tid har gjort USA til en bananrepublikk. I bananrepublikker er lov og rett bare en fasade. Alle vet hvem som egentlig bestemmer.

Obama følte at han hadde rett til først å sabotere kandidat Trump og deretter styrte president Trump ved hjelp av FBI, CIA og justisdepartementet og Det nasjonale sikkerhetsråd. Toppen av maktpyramiden.

Norske medier, eksperter og politikere har systematisk bekjempet sannheten om Obamas Hvite hus. Da Biden stilte, overførte de lojaliteten på ham. Det måtte ikke lekke ut noen familiehemmeligheter.

Også Norge blir et autoritært motbydelig samfunn hvis disse kreftene vinner valget i USA.

Den massive kampanjen mot Trump viser hva som står på spill: De forstår at de vil bli avslørt hvis han vinner. Deres makt bygger på løgn. De har satset på å forsvare en korrupt elite.

Derfor gjelder valget i USA også Europa og Norges fremtid.

 

Hvis du ikke ønsker at Norge skal bli et autoritært samfunn:

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.