USA synker stadig ned i myra som er elitens korrupsjon og maktmisbruk. Før var det utenlandske kriger som var en hengemyr. Nå er det eget land og dette er den egentlige krigen, som vil avgjøre ikke bare USA, men Vestens fremtid.

Det er symbolsk at selv Biden må avslutte krigen i Afghanistan etter 20 år, uten å ha lykkes å knekke Taliban. Det blir en ydmykende retrett, ikke minst fordi Kina står klar til å rykke inn.

Russland, Kina og Iran sendte fredag ut en felles erklæring der de advarte USA mot å gripe inn i Cubas indre anliggender. Hendene fra fatet!

Slik ender «USA-imperialismen». Under Cuba-krisen for 60 år siden kunne Kennedy true Cuba til å fjerne atomraketter. Nå er det Russland som truer USA.

Forfallet er størst på hjemmebane. Politico avslører at statsadvokaten i Delaware, Biden-familiens hjemstat, David Weiss, avsto fra å følge opp Hunters laptop etter henstilling fra Biden-familiens advokat. Politico roser ham for klok opptreden.

Når du har en narkoman sønn som blir sparket ut av luksushoteller etter en måned med prostituerte og narkotika, sitter du utsatt til PR-messig.

Hvis ikke mediene allerede vet alt og du kan stole på at de dekker opp for deg. Det var det de gjorde. Woke-mediene rørte ikke Bidens skittentøy. Det nye var at Big Tech hindret andre medier fra å trykke storyen i New York Post om Hunters laptop, slik at velgere som ikke følger godt med, ikke fikk med seg råttenskapen.

Men dette er bare toppen av isfjellet.

FBI hadde sittet på laptopen i ett år uten å foreta seg noe, og det under en Republikansk justisminister som kom inn og sa han ville rydde opp. Da det kom til stykket slo William Barr seg sammen med «gjengen». Han gjorde heller ikke noe. Hverken med laptopen eller valget. Han satt med en rykende pistol og la den i skuffen.

Barr var justisminister også ved begynnelsen av karrieren. Men først hadde han jobbet noen år i CIA. Han var klarert. Systemet eier deg. Trump var en trussel mot systemet, men kun fordi det var blitt korrupt.

Det er det Trump avdekker og det kan ikke bli mer korrupt enn Clintons og Bidens. De beriker seg – begge gjør business på si – de gjør butikk i butikken, på USAs bekostning. Hvordan bekostning? Fordi hvis du mottar penger, store penger, fra Putin eller Xi Jinping, er det de som eier deg, ikke omvendt.

Den amerikanske eliten sier at de gir de blaffen i. De har for lengst passert et punkt hvor moral slutter å bety noe. Alt handler om makt, penger og sex.

Et korrupt regime korrumperer alle rundt seg, og hvis man skal få en ide om USAs forfall skal man bare se på hvordan woke-mediene hyller Biden-familien og administrasjonens politikk.

Det alvorlige for oss er at våre medier danser med.

Vi får derfor ikke høre noe om politisk forfølgelse og kveling av ytringsfriheten. Det sies nå stadig oftere at USA ikke har noe med å kritisere Kina og Russland for Biden-administrasjonen har en praksis som til forveksling ligner: Det sitter politiske fanger i Washington, folk forfølges for sine meninger, og pressetalskvinne Jan Psaki står uten å rødme og informerer om at Det hvite hus forteller Twitter og Facebook hvilke meninger som er misinformation. I går kunne hun fortelle at de nå ikke bare skal fjernes fra en plattform, men alle sosiale medier. Det må jo være likebehandling og rettferdiggjort.

Også på dette området følger vi etter. Myndighetene vil definere hva som er falske og ekte nyheter.

Det er allerede opplest og vedtatt at Biden vant valget og at Trump oppfordret til oppstand. De som tror noe annet driver undergraving og fortjener å bli satt på plass.

Sirkelen er sluttet og demokratiet er avskaffet, i demokratiets navn.

 

 

 

 

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!