Under president Joe Biden har den amerikanske regjeringen gjennomført «det mest massive angrepet mot ytringsfrihet i USAs historie». Dette er konklusjonen til en føderal domstol forrige uke, i saken Missouri v Biden.

Saken har avslørt den utrolige lengden som Biden og andre føderale byråer har gått til for å tvinge sosiale medieplattformer til å fjerne politiske synspunkter regimet misliker.

Dette skriver Sean Collins, som er USA-korrespondent for Spiked.

På selveste nasjonaldagen kommanderte dommeren Terry Doughty de føderale myndighetene til å avslutte sin kommunikasjon med sosiale medier med formålet om å undertrykke ytringsfriheten.

Essentially, government agencies are now prevented from getting the likes of Facebook, Twitter and other tech giants to censor content on their behalf.

Doughty var klar og tydelig, og beskrev situasjonen som et nesten dystopisk scenario. Han sa at USAs myndigheter i panikken under pandemien fremsto som et sannhetsministerium, slik Orwell beskriver så elegant og deprimerende i klassikeren 1984.

Regimet samarbeidet med sosiale medier for å undertrykke de som stilte spørsmål ved effektiviteten til de drakoniske tiltakene, som masketvang, vaksiner og nedstengninger. Dette ble erklært som forbudte spørsmål å stille. Ytringsfriheten ble ofret på massepsykosens alter.

Men dommen går lenger, og peker på flere andre overgrep mot retten til å si hva man mener og stille spørsmål om politiske vedtak. Dommen beskriver disse overgrepene som både systemiske og systematiske. Sensur ble brukt som et politisk virkemiddel.

Både Hunters laptop og historier om valgfusk ble utestengt fra den offentlige diskusjonen, det ble for eksempel umulig å diskutere sikkerheten for de poststemmene som Biden-regimet hevder er så nødvendig for demokratiet, til full støtte fra norske medier som tydeligvis finner det norske valgsystemet udemokratisk.

Biden ønsker Ursula von der Leyen som neste Nato-sjef

Så å si ingen land i verden tillater folk til å stemme uten en eller annen form for ID. Men i USA er krav om ID ansett som et angrep på demokratiet. Dette svelges rått av norske medier, selv om ingen i Norge kan avgi stemme uten medbrakt ID, og poststemmer ikke tillates.

Etter at Biden tiltrådte eskalerte sensuren. Kritikk av Biden ble undertrykt på sosiale medier, selv humor og parodi ble fjernet fra Twitter. Twitter adlød ordre fra Det hvite hus i løpet av en time.

Dommer Doughty lister opp en rekke føderale myndigheter som var aktive i angrepet på ytringsfriheten i USA.

This included the surgeon general, the Centres for Disease Control and Prevention (CDC), the Department of Health and Human Services, Dr Anthony Fauci, the FBI, the Cybersecurity and Infrastructure Security Agency (CISA) and the State Department, among others.

Biden-regimet utnyttet hele det føderale systemet for å nekte folk å si det de mente.

Mye av dette er kjent allerede, særlig etter de mye omtalte Twitter-files. Demokratene har flere ganger vist at de ikke aksepterer et demokrati hvis ikke det fører til en ettpartistat hvor de har kontrollen. Du er ikke svart hvis du ikke vet hvem du skal stemme på, sa Biden før valget i 2020. Han avslørte seg selv allerede da, hvis noen fortsatt tvilte på hans korrupsjon og uendelige mangel på tillit til amerikanere.

Demokratene forsøker å beskrive Twitter-files som falsk informasjon, og bruker dette som et argument for at det er nødvendig med sensur. Men Biden-administrasjonen virker ikke å bry seg, de vet at de har den dype staten på sin side.

De sier det rett ut: Sensuren var berettiget, sier en talskvinne for Det hvite hus.

– We’re not going to apologise for promoting responsible actions to protect public health, safety and security when confronted by challenges like a deadly pandemic or foreign attacks on our elections.

Hun ignorerer totalt at det kan være berettighet uenighet i hva som fremmer sikkerhet og helse, og at de påståtte utenlandske angrepene på valgene (Russia collusion) er avslørt som ren bløff.

Men informasjon om de millionene Biden-familien har mottatt fra kinesiske og ukrainske milliardærer? Dette benektes til tross for at bevisene er overveldende.

Demokratene tror de kan bestemme hva som er sant, ut fra sine egne politiske preferanser. Mediene støtter dem i stor grad.

Essentially, the Democrats and the media assume that they know which ideas are ‘disinformation’. They assume that it is the government’s job to ‘protect’ people from those ideas.

What the Democrat-favouring media is unwilling to admit is that many of the viewpoints Biden and his federal agencies labelled as ‘misinformation’ or ‘disinformation’ – in order to justify censoring them on social media – were later proven to be true.

Her kan man nevne masketvang og vaksinetvang, samt den manglende vilje til å erkjenne at det absolutt ikke var umulig at covid-19 ble sluppet ut fra en institusjon i Wuhan, noe som nå anses som det mest sannsynlige, selv av korrupte WHO.

51 etterretningsfolk løy om Hunters laptop. Ingen er straffet for dette, men mange av de som tok seg en spasertur i Kongressen 6. januar 2021 sitter i fengsel ennå.

Selv Mark Zuckerberg har innrømmet at myndighetene ba ham om å undertrykke sann informasjon.

In a recent interview, he said the scientific ‘establishment’ asked ‘for a bunch of things to be censored that, in retrospect, ended up being more debatable or true’.

Zuckerberg har dog ikke bedt om unnskyldning for å underkaste seg de føderale oppfordringene til sensur.

Mark Zuckerberg innrømmer at FBI kom med påstander om russisk propaganda rett før Hunter Bidens laptop ble kjent

Artikkelen til Collins peker på en rekke andre områder hvor Biden-regimet har utført angrep mot ytringsfriheten. Men hovedpoenget er glassklart.

Time and again, Biden, the Democrats and government officials have proven they cannot be trusted to identify what is actually true or false. ‘Disinformation’ is simply the name they give to political opinions they want to have silenced.

Missouri v Biden avslører det vi allerede visste: Biden leder et korrupt og ødeleggende regime som fremstår som en trussel for hele verden. For USA er enn så lenge verdens største militærmakt, selv om de nå mangler ammunisjon og forfaller økonomisk.

Sensuren Biden-administrasjonen har presset frem forsterker forfallet, og ødelegger muligheten for en åpen, demokratisk debatt om viktige spørsmål. Republikanerne er ikke uskyldige, siden mange av deres representanter har støttet denne fremgangsmåten.

Det er noen få som står imot, og kanskje må man være en omstridt personlighet som Donald Trump for å ta opp kampen. For USA er i krig med seg selv, og da er ikke pingler det landet behøver.

Joe Biden’s Ministry of Truth must be defunded and dismantled.

Personlig ser jeg ingen annen løsning enn Donald Trump. Neste november får vi svaret.

Ny bok fra Alf. R. Jacobsen. Kjøp boken her!

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir»!  Du kan også kjøpe den som e-bok.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.