Hvem styrer USA? Russiagate avdekket en korrumpering og politisering av CIA, FBI og hele sikkerhetsapparatet. Så kom en voldsom sensur og kansellering av konservative på sosiale medier, Amazon, betalingsplattformer som Paypal og selv banker. Da Twitter grep inn og blokkerte at velgerne fikk vite om Hunters laptop før valget 2020 var det enda en grense som ble passert.

Det var det andre valget hvor sikkerhetsstaten grep inn for å påvirke valget. Det viste seg at Twitter og Facebook hadde fått «besøk» av FBI-agenter som advarte dem mot at russisk desinformasjon var i vente. Disse opplysningene gjør at skepsisen til valgresultatet ble så stor som den ble. Norsk publikum blir desorientert som ikke blir informert om dette.

Da øverste juridiske sjef i FBI, James Baker, forlot stillingen og etter et kort mellomhopp havnet i samme posisjon hos Twitter burde det fortalt omverdenen at sosiale medier og sikkerhetsstaten vokser sammen. At Baker åpenlyst tok denne stillingen var en demonstrasjon av dens makt.

Det var Baker som sørget for at Hunters laptop ikke ble kjent for velgerne. Hans kolleger i e-tjenestene satte inn en helsides annonse i New York Times om at de også mente det var russisk desinformasjon. FBI var klar over at det var en bevisst løgn. De satt på laptopen.

Dette er korrupsjon på et nytt nivå. Det er sikkerhetsstaten som føler seg så mektig at den kan overstyre valgutfallet. Den slutning er nærliggende at det også de som bestemte at Biden skulle vinne.

De tre timer lange pausen under opptellingen var for velgerne som skuddet i Dallas: De tror ikke lenger at det som foregår er hva det utgir seg som.

Disse mistankene er blitt bekreftet med Twitter Files som viste at ikke bare instruerte FBI og Other Government Agencies, OGA, Twitter om hva som skulle slettes og hvem som skulle utestenges. Også Det hvite hus hadde ønskelister og gjorde covid-informasjonen til en farse. Det hvite hus sa for åpen mikrofon – Jan Psaki som nå har eget program på MSNBC  – at det var fire-fem personer som drev desinformasjonen på sosiale medier. Det gjaldt å få luket dem ut. En av dem var den tidligere New York Times-journalisten Alex Berenson. Han ble lempet ut. Berenson har siden vunnet en rettssak mot Twitter om usaklig utestengelse.

Twitter Files viste at ordrene om sensur og kansellering ikke bare kom utenfra. Den dype staten har plassert sine egne folk i sosiale medier. Det kryr av dem.

Nå viser det seg at også toppsjefene i Corporate America kommer fra de hemmelige tjenester. Dette er helt Russland der de såkalte siloviki, betegnelsen for folk fra KGB og andre «organer» er de som styrer landet.

Hva er deres program?

At USA øl-gigant Budweiser skulle velge å gjøre en transe til sitt flaggskipsymbol ikke bare provoserte, det reiser også spørsmål om hva som foregår: It doesn’t make sense. Budweiser har tapt 5 milliarder dollar. Skulle de ikke da besinne seg? Nei, de lager en ny video med Dylan Mulvaney.

Hva er poenget/hensikten? Hvorfor drive økonomisk selvskading?

CIA-offiser leder selskapet.

Det viser seg at sjefen for eierselskapet Anheuser-Busch er en tidligere rekrutteringsspesialist for CIA ved navn Brendan Whitworth.

USA har ført krig i tyve år. Er dette ett av resultatene: En kaste menn som føler de kan bryte alle regler, nå også mot amerikanske borgere?

In a now-scrubbed Linked-In profile, the CEO had listed “Operations Officer, Counterterrorism Center, Clandestine Service” as a past occupation from 2001-2006.  He listed DC, Pakistan, Tunisia, and Iraq as locations.

The job description states:

“Specialized in the recruitment and handling of human sources with access to vital intelligence that prevented and disrupted terrorist threats.”

Men hvorfor promoteringen av transer? Dick Mulvaney er et TikTok-fenomen som appellerer til ungdommer som er for unge til å drikke øl lovlig.

En tidligere CIA-offiser promoterer transideologi som et ideologisk våpen for å ødelegge amerikansk ungdom. Det er vanskelig å trekke noen annen konklusjon. Selv ser Brendan Whitworth ut som prototypen på en spesialsoldat som i tillegg har tatt jus ved Harvard.

De velger altså å bruke sin erfaring og kunnskap til å pushe et narrativ som ødelegger relasjonene mellom kjønnene. Dylan Mulvaney provoserer heterofile og faktisk også vanlige gays.

Men han var velkommen i Det hvite hus der Biden roste ham opp i skyene.

Det samme gjelder våre egne medier som anser transer for å være sårbare.

De skriver ikke om transene som går fysisk til angrep på konservative og kvinnelige sportsutøvere som Riley Gaines.

I 2020 var det Antifa og BLM som ble gjort til våpen mot MAGA og Middle America.

Nå er det transer. De former nasjonens sjel, sa Biden.

Mørket over USA ble tykkere.

Men nå begynner navn å komme frem som gjør det mulig å spore nettverk og bakgrunn. Brendan Whitworth opererer selvsagt ikke alene.

 

Anheuser-Busch CEO was a Former CIA Recruitment Specialist

 

Kjøp «Et varslet energisjokk»!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.