En ting er at Hunter Biden skodde seg på farens jobb. En annen er at hele Biden-familien kan ha inngått avtaler som ga dem enorme inntekter. En tredje at visepresidenten kan ha tatt hensyn til disse avtalene i utenrikspolitikken. Det er i så fall et alvorlig brudd på hans plikter og lojalitet.

Men det verste er at Big Tech grep direkte inn for å hindre velgerne i å få vite om korrupsjonen. Normalt skal da mediene gripe inn og spørre hvem som har gitt dem mandat til å overstyre den demokratiske posessen. Men mediene gjorde ikke det. De heiet på Facebook og Twitter.

FBI har sittet på Hunters laptop i snart et år, uten å si noe. De kunne veltet hele riksrettssaken mot Trump ved å fortelle hva som lå på maskinen.

Alt dette er overgrep mot demokratiet, og de kunne blitt avslørt hvis mediene gjorde jobben sin. Men mediene er de verste. De angriper the New York Post og sier at anklagene mot Bidens er en russisk desinformasjonskampanje.

USAs demokrati demonteres foran velgernes øyne, sier Tucker Carlson. Kommer de til å finne seg i dét?

Mandag rykket Director of National Intelligence, John Ratcliffe, ut og sa at det ikke fantes bevis for at russerne ligger bak Biden-historiene. Hans uttalelse ble videreformidlet av Document, men ikke av NTB.

Vårt nasjonale nyhetsbyrå, som mediene er helt avhengige av, boikottet en vesentlig nyhet som har betydning for vurdering av tidenes skandale foran tidenes valg i USA.

NTB har nå på morgenkvisten denne meldingen:

 

50 tidligere etterretningstopper mener Hunter Biden-sak kan stamme fra Russland

En rekke tidligere amerikanske etterretningstopper skrev mandag i et brev at de angivelige Hunter Biden-epostene minner om en russisk etterretningsoperasjon.

– Det har alle de klassiske kjennetegnene til en russisk informasjonsoperasjon, skrev 50 tidligere etterretningsfolk, deriblant flere tidligere CIA-direktører, på nettstedet Politico mandag.

Epostene, som hevdes å være en del av korrespondansen til Joe Bidens sønn Hunter, ble offentliggjort i avisa New York Post onsdag.

– Det stemmer overens med russiske målsettinger å skape politisk kaos i USA, og undergrave Joe Bidens kandidatur og hjelpe Trump, heter det i brevet.

De viser til at Moskva har et insentiv til å sette alle kluter til når Trump nå ligger under i meningsmålingene.

Etterretningstoppene vektlegger at de ikke vet hva som er sant, og ikke har bevis for russisk innblanding, men at de av erfaring sterkt mistenker at russiske myndigheter har spilt en viktig rolle i saken. (NTB)

Amerikanerne er vitne til at en elite kupper det politiske systemet og overtar makten, to uker før valget. Da blir valget en farse. Denne eliten sier de ikke respekterer noen andre spilleregler enn dem de selv følger.