Bill Barr var Trumps justisminister og de to skiltes ikke som venner. Nå går Barr ut og sier Trump har vært utsatt for et justismord. Først løy de om Hunters laptop og påvirket valget i 2020. Hva om Trump skulle tape også denne gang, hvordan vil velgerne reagere når dommen mot ham blir omstøtt?

«Da folk snakket om det, sa jeg at saken var en vederstyggelighet, og jeg trodde ikke den kom til å bli ført for en domtol, fordi den var så luftig», sa Barr til Fox News-programleder Jimmy Failla.

«Jeg var overrasket over at de gikk videre med det … det var en vederstyggelighet. Og alle har snakket om det. Men tenk på hvordan det amerikanske folket kommer til å reagere i et svært jevnt valg hvis Trump taper og denne saken blir opphevet – noe den vil bli, denne saken vil bli opphevet,» sa han.

Å bruke en syltynn sak og føre den for retten for en rigget domstol er et overgrep mot demokratiet, mener Barr.

«Det er urettferdig overfor velgerne. Og medsammensvorne i alt dette er mainstream-mediene. De er medsammensvorne. Som ikke vil snakke om problemene eller gi ærlige rapporter om noe som helst», sa han.

«Jeg tror justisdepartementet vet at de faktiske forholdene som er påstått i denne saken, ikke ville ha utgjort et føderalt kampanjeovertredelse», la Barr til. «Hvis de beholder denne munnkurven på dem, ville de ikke ha gjort det. Igjen, det er enestående og vanvittig at du har en stor kandidat som ikke kan forsvare seg selv.»

Trump og hans advokater er fortsatt underlagt munnkurv. De er fratatt retten til å forsvare seg mens deres politiske fiender går amok. President Biden kaller Trump en simpel forbryter i en sak han selv har rigget.

Demokratene og illiberale medier har hele tiden kjørt på at Trump vil gjøre slutt på demokratiet, men så er det de som gjør det. Det har fått flere tidligere Clinton-tilhengere til å skifte side.

Til noens sjokk har Trumps dom fått velgere av alle politiske retninger til å skifte mening.

«Vi ble fortalt at Donald Trump ville bli slutten på demokratiet, men det viser seg at det er Demokratene og ikke Republikanerne som har trappet opp rettsstatstaktikken.Og det er på bakgrunn av dette at jeg mener at det republikanske partiet er en mindre fare for demokratiet enn det demokratiske partiet akkurat nå», sier Shaun McGuire, tidligere Hillary Clinton-tilhenger, til The Free Press.

Hva slags presedens vil en politisk rigget rettssak før et valg ha? Det er åpenbart en valginnblanding.

Adam Mortara, professor i juss ved University of Chicago, sa også til «The Free Press»: «Det som har fått meg til å forlate sidelinjen, er at hvis han ikke vinner, og det med en ganske betydelig margin, vil det bekrefte denne typen weaponizing av rettssystemet i fremtiden. Før ville jeg ha sagt at det ikke er noen fare for USA hvis Joe Biden vinner valget.Nå tror jeg på en måte at det er det.»

Før valget i 2020 rykket 51 tidligere topp etterretningsfolk ut og sa Hunters laptop var russisk desinformasjon. De visste det var en løgn, og New York Post som hadde storyen om laptopen, fikk blokkert sine konto i sosiale medier.

Nå er laptopen bevismateriale i rettssaken mot Hunter. Den er for lengst verifisert.

Det burde reist noen alvorlige spørsmål om valginnblanding i 2020.

Nå gjør Demokratene det igjen, denne gang ved bruk av rettsvesenet.

 

 

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.