Nu vil ikke det regjerende parti i verdens sterkeste militærmakt at vi skal tro våre egne øyne lenger.

Dem + Big Tech = Sant

Demokratenes sensur av meningsmotstandere skjøt fart i 2017. I allianse med Big Tech gjorde de alt for å sensurere, undertrykke og stemple skandalene rundt Hillary Clintons korrupsjon og epost-server som «feilinformasjon», samtidig som det ble hevdet at eneste grunn til at Trump vant, var hacking av Demokratenes datamaskiner, Wikileaks, russisk valginnblanding og «feilinformasjon».

Senere var det skandalene rundt Biden-familien som skulle undertrykkes. Hunter Bidens laptop ble fjernet fra nettet for å beskytte far fra faren sønnen representerte – og så fikk vi en runde med sensur av påstandene om at 2020-valget var rigget.

Cheapfake

Det siste er at videoene som viser at Biden sliter med realitetsorienteringen, faktasjekkes. Vi skal ikke tro det vi ser når han opptrer som en dement olding. Spesielt for dette fenomenet er at faktasjekkerne har tatt i bruk et nytt begrep; «cheapfake».

Demens er et fagfelt vi betror medisinsk fagfolk heller enn et selvoppnevnt sannhetsministerium – men som NBC News skriver i et av sine forsøk på å beskytte Demokratene mot demokratiet: Det går så langt at… 

– Faktasjekkerne har problemer med å henge med.

Tydeligere kunne vi ikke sagt det.

Nordmenn er ikke i tvil:

Meningsmåling hevder at nesten halvparten av alle nordmenn håper Biden vinner valget i USA

Kjøp eboken av Kent Andersen!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.