Oppdatert, kl. 20:36, nå med norske undertekster.

Tirsdag holdt Trump og Biden taler samtidig. Fox viste dem i delt skjerm. Trump snakket til sine tilhengere i New Jersey etter å ha blitt fremstilt for en dommer i Miami. Biden snakket i forbindelse med besøket av Jens Stoltenberg.

I 20 sekunder sto det en undertekst på skjermen – Wannabedictator speaks at the White. house after having his political rival arrested. Diktatorspire taler i Det hvite hus etter å ha fått sin politiske rival arrestert. Det var en nyhetsrelatert undertekst, men uttrykket diktatorspire var å si det unevnelige.

Fox-ledelsen mistet fatningen. Dette var som om Tucker var tilbake. Den ansvarlige producer ble sparket, på dagen.

Dermed bekrefter Fox at de ikke lenger tåler en frekk og fri tale som er det eneste våpenet pressen har nå pressefriheten er truet. Alle vet at regimemediene beskytter Biden, uansett hva som avsløres, og kaller Trump en kriminell. Big Tech hjelper dem med sensuren.

Eneste måte å svare på er å si sannheten, en sannhet som vanlige amerikanere nå er klar for. Det var dette som gjorde Tucker så farlig.

Han viser hvordan det er belegg for påstanden at han beveger seg mot en diktator: Biden er korrupt. Og samtidig feller Tucker en grusom dom over nyhetskanalen som sparket ham på dagen. Fox har tapt en tredel av seerne. Ved sin handling beviser Fox at de ikke lenger er en kanal som er verd å følge. Det blir enda tyngre for de programlederne som er igjen.

Tucker gjør det han er god til: Han plukker fra hverandre kulissene som skal skjule at USA under Demokratene er ved å forvandles til en ettpartistat. Det er nok av eksempler å ta av som viser at Biden er en diktatorspire.

Nå viser det seg at han ikke bare ble bestukket av oligarken som eide gasselskapet Burisma, han presset ham til å betale, en såkalt shake-down. Akkurat slik diktatorer gjør.

Politiet? Politiet arresterer politiske fiender av Biden. Trump vil råtne i fengsel hvis Biden og hans bøller får viljen sin. Men det er det at Biden-regimet har utvidet målskiven som gjør at det har gått opp for mange amerikanere at noe alvorlig er på gang. Ikke minst brennmerkingen av foreldre som ikke vil at småbarn skal lære om analsex. Innenriksdepartementet har stemplet dem som domestic terrorists. Tro ikke at dette er uskyldig. Terrorstemplet utløser ekstraordinære fullmakter. Spør 6. januar-fangene. Biden-regimet har gjenopplivet lover fra borgerkrigen som aldri er blitt brukt. Et typisk trekk ved en totalitær stat.

Amerikanerne ser hva som foregår: Under pridetiilstelningen i Det hvite hus, var det en transmann som kledde at seg og sto og viftet med brystene.

Jill og Joe ble sure. Montoya ville ikke bli invitert i fremtiden. Men han rakk å vise hva slags selskap Biden foretrekker. Det hvite hus er på transfolkets side også når de er terrorister. Det sa pressetalskvinne Karine Jean Pierre etter at en transkvinne drepte tre skolebarn i Nashville og tre voksne: Trans forsvarer seg og vi støtter dem helhjertet.

Normale amerikanere hører dette også de lurer på om Demokratene og Det hvite hus er blitt sprø.

Men så er det utspørringen av FBI-ledere og andre i Senatets justiskomite. Visedirektør Paul Abbate svarte akkurat slik leder av Department of Homeland Security, Mayorkas, gjør når han blir spurt om krisen ved grensen. -Alt er i sin skjønneste orden. Ingen problem. Han nekter å svare på konkrete spørsmål og svarer med formålsparagrafer. Det er hva amerikanerne kaller stonewallling.

Det samme gjør Paul Abbate når han blir spurt om de 17 lydbåndene som er opptak av Hunter og Joe Biden som mottar penger. Hvorfor var denne informasjonen sladdet, spør Marsha Blackburn. Han nekter å svare. Og etterhvert som seansen skrider frem forstår man at FBI-visesjefen utviser en grenseløs forakt for de folkevalgte. FBI har løsrevet seg. Det føderale politiet er ikke lenger underlagt forfatningen. Det er blitt et politisk instrument for Biden og hans folk.

Akkurat som i en politistat.

 

Hvis du heller ikke ønsker å leve i en politistat bør du abonnere på Document.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.