Joe Bidens juletale torsdag ble møtt med hån på sosiale medier, og ingen av oss bryr oss om at han blir gjort til latter – selv om det snart er jul og vi ønsker fred på jord. Gode intensjoner om å ta the high road og ikke senke oss ned på demokratenes nivå er kastet ut med badevannet for lenge siden. Because they deserve it.

Det hvite hus promoterte juletalen som skulle fokusere på det som forener oss som amerikanere, presidentens optimisme for året som kommer, og hans ønske om at amerikanere får mange gleder i det kommende året.

Temaet – hva er det som forener oss – fortsatte gjennom hele talen hans da han ba amerikanerne om å overse politiske forskjeller. Bidens store håp er at denne julesesongen vil markere en ny start for nasjonen, og at giften som har infisert politikken i landet og satt folket opp mot hverandre vil forsvinne:

– Mitt håp denne julesesongen er at vi tar noen øyeblikk med stille ettertanke, finner den stillheten som ligger i hjertet av julen, og virkelig ser hverandre. Ikke som Demokrater eller Republikanere, ikke som medlemmer av Team Red eller Team Blue, men som det vi egentlig er – medborgere og medmennesker som fortjener å bli behandlet med verdighet og respekt.

Kommentarene på sosiale medier lot ikke vente på seg. Konservative Twitter-brukere slaktet Bidens juletale om enhet, etter at han flere ganger har angrepet MAGA-republikanere så vel som uvaksinerte amerikanere i tidligere taler til nasjonen. Chad Gilmartin, som er talsmann for Husets minoritetsleder Kevin McCarthy skrev følgende:

– Hvordan slipper Joe Biden unna med denne falske retorikken om enhet etter at han stemplet  halve landet som innenlandske terrorister og sammenlignet alle som motsetter seg hans radikale agenda med segregasjonister?

– Sier fyren som prøvde å snu amerikanere mot hverandre over en vaksine og ofte roper om at ~halve landet er fascister. Spar oss, din gamle grinch,  skrev Townhall.com-sjefredaktør Spencer Brown.

Guvernør Ron DeSantis’ pressesekretær Jeremy Redfern kommenterte:  – Jeg antar at fjorårets julemelding ikke var mye av en hit, og bemerket at Biden i forrige julesesong advarte om at uvaksinerte amerikanere ville møte en vinter med alvorlig sykdom og død.

God jul, you stupid sons of bitches and ya filthy animals!

«Unite, you stupid sons of b*tches! And Merry Christmas, ya filthy animals!» https://t.co/o9EQav6poI pic.twitter.com/VAk8dqwI6z

Biden avsluttet talen uten å ta noen spørsmål fra journalister til tross for at Peter Doocy  fra Fox News spurte presidenten om sikkerheten ved den sørlige grensen.

Grinchen som stjeler vårt Amerika har da vel bedre ting å gjøre enn å bekymre seg om den enorme krisen ved grensen.

Grinchen og hans medhjelpere.

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok her og som ebok her!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.