USA herjes ikke bare av en dødelig once in a lifetime vinterstorm, men også en historisk grensekrise, dewn verste inflasjon på 40 år, økende hjemløshet og kriminalitet – samt et dypt splittet Amerika.

For å løse disse enorme problemene, gjør Biden det han gjør best: Han drar på ferie med familien. Denne gangen reiser han til Virgin Islands, hvor presidenten vil nyte luksuriøse omgivelser i St. Croix’ varme klima til 2. januar 2023.

Alle presidenter nyter ferie og fortjener det, men som de sier på godt engelsk: there’s a time and a place, og når Biden og familien drar til sommerparadiset, mens amerikanere fryser i hjel, etterlater det en vond smak i munnen hos mange. Og kritikken har ikke latt vente på seg.
Mr. President, cancel your trip — it’s not too late.

– Ikke bare er det en ferie, men det er et varmt og vakkert sted, mens andre bokstavelig talt fryser i hjel, bemerker @Michele_Tafoya om Bidens tur til St. Croix når dødstallet i New York stiger. – Herr president, kanseller turen – det er ikke for sent.

Presidenten flykter fra katastrofen ved grensen

Det hvite hus har foreløpig forsinket kunngjøringen av et alternativt forslag for å dempe virkningen av tusenvis av migranter som daglig krysser den sørlige grensen. Det er inntil videre uklart når, eller om, en plan kommer.

– Det er usannsynlig at vi får noen form for ny forpliktelse til en immigrasjonspolitikk (etter Title 42-beslutningen) i løpet av de neste dagene, for president Biden kommer til å være i St Croix, sa Fox News’ reporter Peter Doocy tirsdag.

Han kan dra til Jomfruøyene, men ikke besøke grensen

– Utrolig hvordan Joe Biden har tid til å besøke Jomfruøyene, men ikke til å besøke grensen.

He’s all talk and no action

– Jeg snakket med @GovKathyHochul for å få en oppdatering om det ekstreme vinterværet som rammer New York. Vi står klare til å sørge for at de har ressursene de trenger for å komme gjennom dette. Mitt hjerte er med dem som mistet sine kjære denne feriehelgen. Dere er i mine og Jills bønner.

Kjøp «Usikker vitenskap» av Steven E. Koonin som papirbok her og som ebok her!


Kjøp bøker fra Document Forlag!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.