I USA er krigen mot familien og kristne verdier langt skarpere enn her hjemme. Når Biden erklærer 1. påskedag for å være transminnedag forstår alle at han tramper på påskebudskapet med overlegg. Han kunne latt være. Han setter trans over selve fundamentet i kristendommen: Oppstandelsen.

Som amerikanerne sier: We get that. Det er ingen tvil om hvilke budskap Biden sender.

Det samme når han unnlater å besøke og ikke en gang telefonere enken etter politimannen Jonathan Diller (31). Biden og de to andre presidentene landet i New York 1330. De hadde hatt rikelig tid til å avlegge familien et besøk på Long Island. Men i stedet holdt Biden på med podcast.

Amerikanerne tar budskapet: Dere er ikke verd noe. Det kalles snubbing. Du tråkker på noen. Men dette var en politimann. Det er 29.000 av dem i New York. Når presidenten velger å gi en kald skulder til en død politimann sier du klart å tydelig hva du står for. Det er ikke Amerika, det er ikke lov og orden.

Amerikanerne forstår at den lovløsheten de ser rundt seg er bevisst politikk. Det er ikke tilfeldigheter, for Demokratene gjør ingenting for å stanse de kriminelle. Mannen som drepte Diller hadde 21 pågripelser bak seg. 9 av dem alvorlige som gjør det mulig å sende folk bak murene i årevis. I stedet slippes de rett ut.

Det amerikanske rettssystemet er vendt til et våpen mot borgerne.

En mann går rundt i New York og slår kvinner i ansiktet. Hardt. Han slo en kvinne så hardt at hun mistet flere tenner og fikk kjeven skadet. Likevel slippes han rett ut. Slike historier gir Trump mange nye velgere. Det er tross alt flere vanlige mennesker enn kriminelle. Ennå. Men Biden gjør alt han kan for å vippe styrkeforholdet.

Ikke å vise empati for en død familiefar, når han faktisk jobber for staten, er også en måte å vise manglende respekt for familien på.

Derfor har ressurssterke normale mødre stilt til valg og vunnet. En av dem er fra Texas og heter Katie Britt (42). Hun er senator fra Alabama. Hun spilte inn et svar på Bidens State of the Union. Den traff hjertene til mange. Hun satt ved kjøkkenbordet, hun er vakker, veltalende og hun har et kors rundt halsen. Da må hun tas ned.

Det er den jobben mediene gjør.

Britt fortalte en historie om en kvinne hun hadde møtt som var blitt trafficked som 12-åring.

“She had been sex trafficked by the cartels starting at age 12. She told me not just that she was raped every day, but how many times a day she was raped,” Britt said in her speech.

“The cartels put her on a mattress in a shoebox of a room, and they sent men through that door, over and over again, for hours and hours on end,” she recalled. “We wouldn’t be OK with this happening in a third-world country. This is the United States of America, and it’s past time we start acting like it.”

«Kartellene la henne på en madrass i en skoeske av et rom, og de sendte menn inn gjennom døren, om og om igjen, i timevis», husker hun. «Vi ville ikke akseptert at dette skjedde i et land i den tredje verden. Dette er USA, og det er på høy tid at vi begynner å oppføre oss som det.»

Britt brukte det som eksempel på hva den åpne grense-politikken til Biden har ført til. Da kastet mediene seg over henne med en gang. Den er hellig. At den medfører sex-trafikk i et ukjent omfang gjør dem enda mer aggressive.

Tidligere Associated Press-journalist Jonathan Katz var straks på pletten og påviste at historien Britt fortalte ikke hadde noe med Biden å gjøre. Det var fra Karla Jacinto Romero, som ble offer for trafficking i Mexico City i 2004. Hun er sidenn blitt en anti-trafficking aktivist. Dette er typisk mediemetoder for å ta noen: En gotcha-teknikk:Britt er ikke troverdig. Hun bruker en gammel historie for å ta presidenten.

Men det er mediene som stiller seg åpen for samme gotcha som de bruker mot andre: Katz underslår at historien Britt fortalte stammer fra et møte hun hadde med Karla Jacinto Romero under et besøk til Rio del Grande ved grensen i 2023. Der deltok hun i en rundebordssamtale om kartellenes aktivitet i Mexico og USA. Med var den tidligere mexicanske senatoren Rosa María de la Garza, Fox News-reporter Sara Carter, Romero og Britt. Der fikk hun høre Romeros historie.

Selv Katz må innrømme at historien er sann. Men AP bruker den til å mistenkeliggjøre henne ved å late som hun bruker en gammel historie mot Biden.

Det er dypt uredelig. Mediene fungerer ikke bare som spindoktorer for Biden, men også kartellene.

Fact Check: Katie Britt Was Right About Trafficked 12-Year-Old as Dems Forget #MeToo

Varslere: Biden-regimet faciliterer barnetrafficking

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet»!  Du kan også kjøpe den som ebok.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.