Fentanyl-epidemien i USA er en form for krigføring. Det skjer helt bevisst fra Beijings side og den amerikanske eliten mukker ikke. Forklaringen er enkel og brutal: Biden-familien og Gavin Newsom er indirekte implisert i syndikatet som styrer trafikken og koster 100.000 amerikanske liv i året.

Ville noe lignende vært mulig hvis det var forretningsmannen Trump som var involvert?

Mediene synes å befinne seg i en zombie-tilstand hvor de godtar alt og de har havnet i en fantasiverden hvor virkeligheten ikke eksisterer, uansett hvor brutal den er.

Proporsjonene i trafikken er slik at det sprenger alle grenser.

Vi har tidligere skrevet om hvordan kineserne kontrollerer hele produksjonskjeden:

Kina styrer fentanyl-produksjonen fra A til Å

Men det som ikke kom frem i den første avsløringen var hvordan pengene fra narkotrafikken vaskes: De settes inn i kinesiske bankfilialer av kinesiske studenter i USA.

“And then the final part of the puzzle is you’re a Mexican cartel. You’re selling drugs. You’ve got all this cash you’re making selling this poison in America. You need to launder your money. Well, it used to be that they laundered their money in Latin American banks when they were selling cocaine and other drugs like that. Now with the fentanyl, they are actually laundering the money in Chinese state-owned banks. And, according to our law enforcement, they use Chinese students in the United States on education visas to actually launder the money in those banks,” Schweizer said.

«Og så er den siste delen av puslespillet at du er et meksikansk kartell. Du selger narkotika. Du har alle pengene du tjener på å selge denne giften i Amerika. Du må hvitvaske pengene dine. Vel, det pleide å være at de hvitvasket pengene sine i latinamerikanske banker når de solgte kokain og andre slike stoffer. Nå med fentanylen hvitvasker de faktisk pengene i kinesiske statseide banker. Og ifølge vår rettshåndhevelse bruker de kinesiske studenter i USA på utdanningsvisum for å faktisk hvitvaske pengene i disse bankene, sa Schweizer.

Det er til enhver tid over 300.000 kinesiske studenter i USA. Hvis disse opplysningene stemmer kan det utløse en backlash. Det høye antallet utenlandsstudenter knyttes også til eksplosjonen av antisemittisme på amerikanske campus.

Men både det moralske og det sikkerhetspolitiske ansvaret må vike for universitetenes pengebegjær: De tjener milliarder både gjennom studentavgifter og donasjoner.

Fentanyl er likevel i en særklasse.

Hvorfor blir det ikke grepet inn nå mot en trafikk som koster så mange livet? spør Breitbart og Schweizer svarer at det å ta et oppgjør med Kina ville få store konsekvenser for forholdet. De velger heller å ofre sine unge, hvor utrolig det enn kan høres.

Demokratene har langt tilbake forlatt den moralske forpliktelsen det er å forsvare sin egen befolkning. De gikk sin vei. De tjener andre herrer.

At Biden ble kjørt frem som president var kanskje ikke tilfeldig? Han er bastet på hender og føtter. Kineserne har mye på familien.

“In the case of Joe Biden, it’s much more personal and I think is related to the financial ties that his family has, not just to the Chinese, but to actual individuals that are on the outer fringes of the drug trade. So I’ll give you a specific example,” he said,  explaining that the reason that so much of this flows through Mexico is the Sinaloa Cartel.

“They are the kings of fentanyl. They’re the ones that are responsible for most of this stuff coming in the United States. There’s a Chinese criminal gang called UBG,” headed by a man known as “White Wolf,” Schweizer continued.

«I tilfellet Joe Biden er det mye mer personlig, og jeg tror det er knyttet til de økonomiske båndene som familien hans har, ikke bare til kineserne, men til faktiske individer som befinner seg i ytterkanten av narkotikahandelen. Så jeg skal gi deg et spesifikt eksempel,» sa han og forklarte at grunnen til at så mye av dette strømmer gjennom Mexico er Sinaloa-kartellet.

«De er kongene av fentanyl. Det er de som er ansvarlige for det meste av dette som kommer i USA. Det er en kinesisk kriminell gjeng kalt UBG,» ledet av en mann kjent som «White Wolf,» fortsatte Schweizer.

Denne White Wolf har en høyre hånd og han sendte 5 millioner dollar til Biden.

“White Wolf” has a business partner who sent $5 million to the Bidens in 2017.

“Of course, it’s never been paid back. And this is all well-documented. Nobody disputes this. What is new — the new piece of the puzzle — is the link between this Chinese businessman who gave him the $5 million forgivable loan that they’ve never paid back and White Wolf. So this means that the first family of the United States, there is one degree of separation between the Biden family and those that are providing this poison in the United States,” he said, noting that other well-known individuals, including California Gov. Gavin Newsom (D), have links to Chinese organized crime.

«I tilfellet Joe Biden er det mye mer personlig, og jeg tror det er knyttet til de økonomiske båndene som familien hans har, ikke bare til kineserne, men til faktiske individer som befinner seg i ytterkanten av narkotikahandelen. Så jeg skal gi deg et spesifikt eksempel,» sa han og forklarte at grunnen til at så mye av dette strømmer gjennom Mexico er Sinaloa-kartellet.

«De er kongene av fentanyl. Det er de som er ansvarlige for det meste av dette som kommer i USA. Det er en kinesisk kriminell gjeng kalt UBG,» ledet av en mann kjent som «White Wolf,» fortsatte Schweizer.

Det betyr at USAs førstefamilie er et ledd unna kartellet som dreper 100.000 amerikanere hvert år med fentanyl.

Dette er korrupsjon på et nivå som truer samfunnets overlevelse og statens stabilitet.

Schweizers bøker er blitt bestselgere og disse avsløringene er noe av grunnen til at amerikanerne nå flokker seg om Trump.

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.