Joe Biden finner noe på bakken på plenen utenfor Det hvite hus onsdag 17. mars etter å ha vendt tilbake fra Wilmington, Del. Foto: Andrew Harnik/AP/NTB

Biden har god grunn til å avlede oppmerksomheten ved å snakke om Putin, for når man ser på hva han gjør på grensen i sør, blir det uforklarlig. Biden trosser Mexico og gjør alt som kartellene vil: De tjener ufattelig på Bidens politikk. Er Biden i lomma på karteller som omsetter for rundt 500 milliarder dollar i året?

Demokratene forsøkte i fem år å bevise at Trump førte en politikk som begunstiget russerne. De klarte det ikke. Men det er ikke vanskelig å bevise at Biden fører en politikk som ikke er til fordel for USA, men for kartellene. Heller ikke El Salvador, Gutemala og Honduras er begeistret for migrasjonen nordover. Landene tømmes for mennesker.

Det første Biden gjorde da han tiltrådte, var å vrake Trumps innvandringspolitikk. Trump hadde fått til en avtale med Mexico som gjorde at migranter ikke kunne krysse grensen, men måtte søke fra sine hjemland. Biden rev avtalen i filler.

De som lyktes i å krysse grensen, ble sendt tilbake. Nå får alle bli, og de slippes ut i det amerikanske samfunnet og kan reise hvor de vil.

The UK Daily Mail headlines screamed, “Mexico fears Joe Biden’s immigration policies will help organized crime…Even Mexico thinks Biden is too lax on asylum. Mexican leader fears ‘Migrant President’ Biden will spark boom time for cartels…”

Dette er som julaften for kartellene. De håver inn penger, både på migrantene og narkotikaen.

Narko-omsetningen er astronomiske 500 milliarder dollar årlig:

“At half a trillion dollars — $500 billion — that makes the cartel business and the drug traffic just in Mexico alone coming across to the United States bigger than Walmart, to put it in perspective. So this is larger than our largest companies.”

— Sen. David Perdue (R-Ga.), at a hearing of the Senate international narcotics control caucus, June 11, 2019

Trumps grensemur og patruljering kostet kartellene. Hvor mye ville de vært villig til å betale for åpne grenser?

Bidens politikk er så ekstrem, midt i en pandemi-tid, at man må spørre: Ønsker han å senke Amerika? Tjener han andre herrer? Det er i hvert fall ikke det amerikanske folk han tjener.

Our country has clearly been sold out by Joe Biden and the Democrat Party. This is just pure common sense. Someone is getting filthy rich selling us out like this. The only real question is, how much is the Mexican Drug Cartel paying?

 

Wayne Root: Has Joe Biden Sold Out America to the Mexican Drug Cartels?

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.