Joe Biden har levd med en stor sikkerhetsrisiko i form av en sønn som trengte betydelige summer til å finansiere et liv med sex og narkotika. Slikt påkaller sympati. Men hvis det kan dokumenteres at faren i stedet for å demme opp, var den som skummet det meste av fløten, er han ferdig.

Biden-kampanjen har hittil ikke villet kommentere avsløringene i the New York Post eller Breitbart. Det kan være fordi det ikke er noe å si. E-postene er reelle.

I så fall er Biden ferdig. Selv ikke alle Big Tech-kompanier i verden kan redde ham. Deres forsøk på å beskytte ham har slått tilbake.

Det er ikke bare Hunters laptop og harddisk som er i omløp. Det er en annen e-postkonto, som tilhører Hunters kamerat Bevan Cooney.

Cooney ble dømt i en sak der også Hunter og stesønnen til tidligere utenriksminister John Kerry, Devon Archer, sto tiltalt. Archer ble dømt, men dommen ble omstøtt av en kvinnelig dommer som var gift med en av spesialetterforsker Bob Muellers jurister. Den slags inhabilitet sjenerer ikke dagens liberale elite. Men en tredje instans grep inn og omstøtte dommen. Archer har ennå ikke fått sin dom. Hunter slapp unna. Men Cooney ble buret inne.

Det gjorde ham bitter. Han måtte ta støyten. Derfor kontaktet han i høst gravejournalisten Peter Schweizer, som har skrevet flere kjente bøker om økonomisk korrupsjon i USA. Cooney var villig til å gi Schweizer adgang til sin Gmail-konto. Der lå 26.000 e-poster, og det er fruktene av disse Breitbart publiserte sist fredag. De viser at Biden slapp kineserne inn i Det hvis hus gjennom bakdøren og inngikk forretningsavtaler med dem.

We have been going through the 26,000 emails. The article that we ran on Breitbart, about China, Inc., is the first of what are going to be several. In this particular story what we lay out is how Hunter Biden and his business partners set up a meeting for this group called the China Entrepreneurs Club. Don’t let that benign name fool you; this is regarded as joined at the hip with the Chinese communist government. This China Entrepreneurs Club wanted meeting at the highest levels of the White House and Hunter Biden arranged them. What’s very curious about this is not only that they got these meetings on November 14, 2011, but they actually, according to members, had a private, secret meeting with Joe Biden himself. We don’t know about this because it appeared on the White House visitors logs or the White House calendar—it doesn’t. We know about it because the Chinese that were on that trip bragged about it in their blog posts back in China that they had this private, secret meeting with Joe Biden. Out of that sprang relationships and business deals that Hunter Biden and his business partners were apparently able to take advantage of, so it demonstrates how this access, with the participation of Joe Biden, translated into commercial deals down the road.

Hillary var en pioner når det gjaldt å innføre pay to play som utenriksminister. De som ville inn til henne og oppnå hennes gunst som utenriksminister, måtte først spytte i Clinton-stiftelsens kasse, og det holdt ikke med småpenger. Norge betalte over 600 millioner, og deltok i akkurat samme system. Det er en forløper for Jeffrey Epstein, som ga penger til Terje Rød-Larsens fredsinstitutt og sågar lånte ham penger privat.

Korrupte nettverk der den ene hånden vasker den andre, er blitt et internasjonalt fenomen. Jo større du er, jo større er mulighetene.

Som visepresident har man uante muligheter. Hunter var tilrettelegger, og Biden godkjente avtalene mot et solid cut. Hunter klager over at han var grådig og forlangte 50 prosent.

There are emails that talk about how they are going to do business deals where they want to get union pension money and that Hunter is going to leverage the relationships that his dad has with public employee unions to get that money. So part of it is just kind of a feel for what is the Biden business model, and we kind of knew this in a way but here it’s very explicit that it is trading off the Biden name, the Biden connections, and the Biden access.

Det er kjent at da Hunter fulgte faren til Kina, kom han hjem med halvannen milliard dollar til sitt hedgefond. Ingen andre vestlige har fått en slik sum, selv ikke de med erfaring. Hunter hadde ingenting.

The other way I would categorize this is geographical. The one we have already broke was a story related to China. There are other emails involving China. The private equity deal—the billion and a half dollar private equity deal—that we’ve reported on. There are emails concerning that, which we will bring out which are quite interesting.

Helena Baturina var svartelistet av amerikanske finansmyndigheter, men Hunter og hans venner gjorde henne tjenester. Biden og Demokratene har beskyldt Trump for å stå i ledtog med Putin. Da tar det seg dårlig ut å gjøre forretninger med organiserte russiske krimsyndikater.

There are ones that pertain to Yelena Baturina, she’s the Moscow mayor’s ex-wife who we should add the U.S. State Department has implicated as being tied with Russian organized crime. We’re going to be able to show that that relationship is much deeper and much longer than previously known and that Hunter Biden and his business partners performed various services for her in terms of deals in the United States.

Det er stor spredning på nedslagsfeltet: Bidens gjør forretninger i Kasakhstan og Midtøsten. Det er ikke bare far og sønn. Hele Biden-familien er med. E-postene viser hvordan de opererte.

Schweizer sier han vil at velgerne skal se hva som foregikk mens Biden var visepresident.

“What you’re really seeing in these emails is the underbelly of how these relationships and corrupt deals happen,” Schweizer said. “There’s no question about that, and that’s one of the things I think people are going to get. They’re going to get an inside look because as we are doing—we did on the first story and we’ll do it on all of them, we’re not just going to be reporting on the emails. We’re actually going to place the emails up so people can read them themselves. To your point, to underline your point, yes these are totally separate from the New York Post emails. I don’t have access and have not had access to those emails and what we are dealing with in our case is—you’re exactly 100 percent right. These are not printouts, these are not PDFs—we actually go into the Gmail account and pull the emails out and download them. They are timestamped. These are real. These are genuine.

Schweizer er ikke en mann som lover mer enn han kan holde.

Biden kan ikke løpe fra problemene. Han skal møte Trump til den siste debatten torsdag, og Trump har lovet å ta opp Biden Inc hvis ikke ordstyreren gjør det.

 

 

Exclusive — Peter Schweizer: Hunter Biden’s Flipped Business Partner Provided 26,000 Emails

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.