Kina ser en åpning i å bestikke amerikanske familier og selskaper gjennom avtaler de ikke klarer å si nei til. Biden-familien har gått foran og vist en skruppelløs grådighet som har innkassert dem 31 millioner dollar. Det fremgår av Peter Schweizers nye bok: Caught Redhanded. How American Elites Get Rich Helping China Win.

Hvis Vesten fortsatt hadde vært Vesten ville disse avsløringene toppet nyhetssendingene og Biden og hans stab ville vært tvunget til å svare på spørsmål. I stedet blir de tiet ihjel og dette er beviset på at Schweizer har rett. Det er Kina som bestemmer og amerikansk elite har funnet ut at «if you can’t beat Them, join Them». De har grunnleggende ofret sitt eget land og egne innbyggere. Derfor kan de behandle dem som undersåtter gjennom å slippe millioner av illegale inn over grensen i sør, i forvissning om at de vil hjelpe Demokratene til å beholde makten.

Deres plan er ganske enkel.

Multiple financiers with direct ties to Chinese intelligence partnered with Hunter Biden during and after his father’s time as Vice President — including the former head of the Ministry of State Security and the head of foreign intelligence recruitment — and some of those relationships remain intact, according to Red-Handed: How American Elites Get Rich Helping China Win, by Breitbart News senior contributor Peter Schweizer.

Siden visepresidenten hadde en sønn som var storforbruker av narkotika og prostituerte med et høyt pengeforbruk kunne de bruke ham for å få Biden-familien på kroken. De lot seg ikke be to ganger.

Schweizer explains that Beijing saw a financial relationship with the Bidens as an opening for “elite capture,” which allowed Hunter Biden to secure meetings and score major deals with people in the highest levels of Chinese financial institutions and the Chinese Communist Party — and in return they would be able to leverage the Bidens’ power for their interests.

One of the central early players in the Bidens’ Chinese deals is a tycoon by the name of Che Feng, or “The Super Chairman,” as Hunter and his partners referred to him.

Hunter omgikkes folk helt i toppen av det kinesiske hierarkiet, folk med ansvar for spionasje mot USA. Hvordan dette var mulig uten at alarmen gikk i Washington, er ikke til å fatte.

“The hazard of a Chinese businessman with close ties to the top ranks of Beijing’s spy agency conducting financial transactions with the son of the U.S. vice president cannot be overstated. How this did not set off national security or ethics alarm bells in Washington is a wonder in itself,” Schweizer writes in Red-Handed.

Senator Ron Johnson forsøkte å slå alarm da rapportene fra Finanstilsynet kom om overførsler fra Moskva kom og penger fra en prostitusjonsring. Men mediene og de andre senatorene er tause. Det er som da senatorene i det gamle Rom var så grådige og dekadente at all moral var borte.

En av partnerne i investeringsselskapet Harvest var sjefen for statens sikkerhetsorganer, en av Kinas mektigste menn.

“There is no one more powerful in the world of Chinese intelligence,” Schweizer writes. “The seductive and lucrative deal that Hunter was now putting into place, creating BHR, involved two financiers with ties to the highest levels of Chinese intelligence, a billion-dollar private equity deal that we first exposed in Secret Empires. What we now know are the roles played by the spy-connected ‘Super Chairman’ and Zhao.”

Hunters jobb var å være døråpner i Vest for kineserne. Han skulle introdusere dem, gå god for dem. Hunter hadde ingen skrupler. Heller ikke pappa Joe. De solgte USA og Vesten uten betenkeligheter. Det skjedde rett foran øynene på tilsyn og medier. Mange må ha visst og vet. De bryr seg ikke.

Dette er noe man må ha i mente når det er snakk om at Biden skal reagere. Reagere på vegne av hvem? Disse menneskene hater vanlige amerikanere, som de har forrådt.

Hunter var fikser for Biden-familien og han skrev til datteren at han var lei av å betale halvparten av inntektene til farens konto.

Hunter lot faren møte både ukrainske og kazakhstanske forretningsmenn i Washington og i Det hvite hus. Det er fremkommet at brukte Air Force Two – visepresidentens fly – og bl.a. fløy til Mexico for å møte milliardæren Slim. Biden-familien skummet fløten.

“In sum, each deal the Bidens secured in China was via a businessman with deep ties at the highest levels of Chinese intelligence. And in each case there appears to be little discernible business or professional service that was rendered in return for the money,” Schweizer writes.

There is evidence previously reported by the New York Post that the Biden family business was footing bills for Joe Biden’s expenses — as Schweizer writes in the book, “Hunter Biden and Joe Biden blurred their funds.”

In the infamous “Laptop From Hell,” a 2019 text was recovered from Hunter Biden to his daughter Naomi, where he writes, “I hope you all can do what I did and pay for everything for this entire family for 30 years … It’s really hard. But don’t worry, unlike Pop, I won’t make you give me half your salary.”

 

BOMBSHELL: Biden Family Scored $31 Million from Deals with Individuals with Direct Ties to the Highest Levels of Chinese Intelligence

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.