Miranda Devine var journalisten i New York Post som avslørte Hunter Bidens laptop tre uker før valget. Tucker Carlson fulgte opp med intervjuet med Tony Bobulinski. Bobulinski dro ned til den andre presidentduellen og ga sin egen pressekonferanse der han fortalte om Bidens korrupsjon med Kina. Journalistene rapporterte det ikke.

Lesere som har fulgt Document, vet hvordan dette rev bort tilliten til mainstream-mediene. De så løgnen ved høylys dag. De så Chris Wallace som styrte debatten til fordel for Biden, som slapp unna med at Antifa var en ide, ikke en bevegelse. Fortell det til amerikanere som har mistet sitt levebrød pga. vandalisme.

Ting bygger på hverandre, og nye avsløringer har dobbel effekt.

Miranda Devine har skrevet bok om Hunter og laptopen: «The laptop from hell».

Fox har et utdrag, og det som slår en, er metodene: Bidens bruker mellommenn, så de kan benekte befatning med saken hvis skjelettene ramler ut av skapet.

Tony Bobulinski var dyktig, men ærlig. Han trodde Bidens var ærlige, og først i ettertid gikk det opp for ham at han var engasjert for å gjøre dirty deals.

Bidens gjorde «handler» med alt og alle de kom borti som kunne utnyttes. Hunter møtte den franske ambassadøren i sosial sammenheng. Noen dager senere kom forespørselen om de ikke skulle gjøre forretninger.

Det sosiale spillet er arenaen hvor korrupsjonen utspiller seg. Det kan brukes som cover. Hunter sørger for å være tilknyttet en humanitær NGO. som alltid kan benyttes som front.

Men det er Kina som er den store pengemaskinen Bidens kan utnytte, ved å selge ut amerikanske interesser. Bidens er så dypt inne i korrupsjon at spørsmålet om forræderi ikke en gang kommer opp. De er hinsides selvkritikk. Moral er for enfoldige. Bidens har ridd på toppen av systemet så lenge at moral er en by i Russland.

Fordi Kina er aggressivt til stede og ønsker å underlegge seg hele verden, er mulighetene store. Bidens hjalp Kina å kjøpe en stor koboltgruve i Kongo av et amerikansk gruveselskap.

Belt & Road var Kinas strategi for å underlegge seg verden.

James Gilliar, a wiry, 56-year-old British ex-SAS officer, got to know Ye Jianming, the 40-year-old chairman of CEFC, when they were both working in the Czech Republic.

CEFC was a Chinese conglomerate, one of the largest energy companies in the world.

Ye’s task at was to spend $1.5 billion as quickly as possible to ensure the Czech Republic would become China’s «Gateway to the European Union,» a priority of President Xi.

Gilliar kom i kontakt med en Biden-løpegutt, Rob Walker, hvis kone hadde arbeidet for Jill Biden da hun var annendame i Det hvite hus.

Hunter stiftet et investeringsselskap, Bohai Harvest Investment, sammen med John Kerrys stesønn. I disse sirklene, hvor hovedfigurene føler at de er halvt guder, er smisking selvfølgelig.

«Hunter was great,» Gilliar wrote to Walker. «True sheikh of Washington.»

Dette var etter et møte for CEFC i Beijing. Kineserne lar seg ikke imponere av en visepresidentsønn som ligger under for drugs og perversiteter. De har sikkert opptak i mengder. Det påstås at det var en ung jente som døde da Hunter hadde en av sine orgier i Bejing. Han ble bortvist fra fasjonable Hotel Marmont i Los Angeles etter ti dagers orgie. Er det i det hele tatt mulig å tenke seg en av Trumps sønner i samme rolle? Det er ikke det, og tausheten om Hunter forteller om amerikanske mediers korrupsjon.

Alle vet det, men ingen vil innrømme det. Presidentfamilien er den mest korrupte som noensinne har bebodd Det hvite hus. De er som en gangsterfamilie som har tatt steget til topps for å berike seg og ødelegge USA.

Men Biden-familien synes det gikk for sakte med CEFC. Joes bror Jim trådte til og tok grep. Det var da Gilliard hyret inn Tony Bobulinski. Han trodde han jobbet med profesjonelle forretningsfolk.

In December 2015, Gilliar tells Bobulinski he needs help structuring a Chinese joint venture for «one of the most prominent families in the United States.»

The plan is to «build an investment firm like Goldman Sachs,» he writes in a WhatsApp message, transcripts of which were obtained separate from the laptop.

«The family is the Biden family,» Gilliar will soon disclose. Joe, who has announced that he will not run for president in 2016, will be actively involved once he leaves office, and the Bidens expect billions of dollars of projects to flow through the company, Gilliar says.

Da Bobulinski hører at han skal jobbe med og for Hunter, blir han skeptisk. Bobulinski kommer fra en ærerik militær familie. Nå skal han jobbe for en som ble sparket ut av marinen for kokainmisbruk.

Gilliar: «Money there, intent there . . . skill sets missing . . . We need to create the best deal platform in history, and they haven’t got a clue.» Bobulinski doesn’t like the fact Hunter «was kicked out of US Navy for cocaine use.»

«But he’s super smart,» says Gilliar. «Just a lot of under achievers around them using their name. Has a few demons but u are used to those, right?»

«He has a few demons» er en omskrivning av et tøylesløst liv. Men det gjelder ikke bare sønnen, også faren er grenseløs når det kommer til jenter og penger. Svindel ble en levevei for Joe. Han løy om resultatene på universitetet. Han løy om sin bakgrunn. Han stjal andres taler. Det er så mange eksempler at man ser at det utgjør et mønster.

Jo høyere han steg, jo større ble mulighetene. Alle i Washington gjør det: Nancy Pelosi ble styrtrik på noen år, Mitch McConnell, Obama, for ikke å snakke om Clintons. Relasjonen til Jeffrey Epstein var ikke et uhell. Det er normen.

Hunter likte dyre prostituerte fordi han selv var en, dvs. det var Amerika han solgte. Og det har Joe fortsatt med: Den største halliken i USA heter Joe Biden, og han lar med vitende og vilje titusener av unge jenter bli smuglet over som sex-slaver.

Three weeks after his father left office, in 2017, Hunter flew to Miami with Gilliar and Walker to meet Chairman Ye, who was there for the Miami International Boat Show.

They booked into the $700 a night beachfront Nobu Hotel on Monday, Feb. 13, 2017, and scheduled lunch with the Chinese for Thursday in a private room set for 10 at the Bourbon Steak restaurant in the ritzy JW Marriott Turnberry Resort & Spa, where Ye was staying with his entourage.

But Hunter flew home the day before the lunch. He already had met with Ye, over a private dinner on the Tuesday night, at which the CEFC chairman made him an offer too good to refuse: $10 million a year, for a minimum of three years, for «introductions alone,» as Hunter would later assert in an imperious email to CEFC executives.
Disse folkene flyr verden rundt på leting etter dealer, men der kineserne har et geopolitisk perspektiv, er Hunter bare opptatt av penger og sex. Han innleder et forhold til Hollie, enke etter broren Beau, som døde av hjernesvulst. Det er en ganske spesiell familie som er så høyt på strå og tillater seg slike avvik. Men pappa Joe er likedan. Han går løs på assistenter i gangene under Kongressen. Come on, I know you want this.
I bytte mot provisjoner gjør Amerikas elite tjenester for den kinesiske eliten: skaffer barna deres adgang til eliteskoler.
For instance, in April 2017, Jim pulls strings at New York’s elite Horace Mann School to get Director Zang’s daughter Rouqi fast-tracked for entry, although she ends up enrolling in another school.
Kineserne har for lengst konkludert at amerikanerne er pill råtne og selger sitt land for gull.
Bobulinski møter Hunter på Hotel Marmont, og de snakker sammen i to timer. Nå er Bobulinski innviet. Klart for neste skritt:

With the deal progressing, Hunter tells Bobulinski it’s time for the next step.

«I want Dad to meet you,» he says.

Vi kjenner møtet fra Bobulinskis intervju hos Tucker Carlson.

Bobulinski spør Biden hvordan han kan komme unna med alle affærene. Han svarer: Plausible deniability. Hvilket betyr at så lenge mediene ser en annen vei, går alt helt fint.

Men så havnet Biden i Det hvite hus, og der går det ikke så fint. Biden er i ferd med å ødelegge Amerika, og med denne kursen/farten kommer det ikke til å vare i tre år til.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.